05 / 05 / 2024

Expo Real Ticari Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı

Expo Real Ticari Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı

15. Expo Real Ticari Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı; REIA (Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği) ve Münih Fuarları Türkiye Resmi Temsilciliği AGORA tarafından organize edilen bir toplantı ile tanıtılacak

Gayrimenkul sektöründe 2019 izlenimleri!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, bu hafta 'Haftanın Gayrimenkul Notları'nda 'Expo Real 2019 İzlenimleri'ni kaleme aldı. 

Turkey Expo by Qatar için geri sayım başladı!

16 – 18 Ocak 2019 tarihinde üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Turkey Expo by Qatar Fuarı ile Türk – Katar ticari ilişkilerine yönelik önemli atılımlar yapılacak.

Tuğra Gönden'in Expo Real 2017 izlenimleri!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, bu hafta 'Haftanın Gayrimenkul Notları'nda 'Expo Real 2017 İzlenimleri'ni kaleme aldı. 

Expo’dan geriye kalan izlenimler!

Expo Real 2016’da Cushman & Wakefield olarak yerimizi aldık. Dünyanın her tarafından toplam 157 katılımcı ile iştirak ettiğimiz Expo’da bu yıl yine 1.250’den fazla müşterimizle birebir görüşmeler gerçekleştirdik

GYF’nin liderlerinden 'Türkiye'de yatırım için doğru zaman' mesajı!

Avrupa gayrimenkul ve yatırım sektörünün en büyük iletişim ağı olan Expo Real 2016’da Türk gayrimenkul yatırım fonlarının yatırımcılara sunduğu avantajlar ortaya konuldu.

Irak Erbil Real Estate Fair 2-3 Kasım'da gerçekleşecek!

Irak Erbil’de, ülkenin tek Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım fuarı olan 2. E.R.E.F.(Erbil Real Estate Fair) 02-03 Kasım 2016 tarihleri arasında, Time Expo ve ARI Fuarcılık işbirliği ile 2. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Expo Real’e yeni platform!

Avrupa'nın gayrimenkul alanındaki en büyük fuarlarından biri olan Expo Real, bu yıl Grand Plaza projesiyle yeni bir iletişim platformu oluşturmaya hazırlanıyor.

Münih Expo Real 4-6 Ekim'de!

Avrupa’nın gayrimenkul alanındaki en büyük fuarlarından biri olan EXPO REAL, bu yıl Grand Plaza projesi ile yepyeni bir iletişim platformu oluşturacak. EXPO REAL’in 2016’da katılımcı ve ziyaretçi sayısını daha da artırması bekleniyor.

19. EXPO Real Gayrimenkul Fuarı 4-6 Ekim'de!

EXPO Real 19. Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Messe München Internatıon tarafından Almanya Messe München'de gerçekleşecek. Yoğun katılım beklenen fuar 04-06 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek.

Real Merter'in tasarımına Tago Architects imzası!

Tago Architects tasarımı Real Merter, tamamlandığında İstanbul'un yoğun ve düzensiz nitelikteki yapı stoğuna sahip ticari merkezlerinden biri olan Merter için nitelikli bir örnek oluşturacak.

Antalya Real Estate Fuarı 23 Haziran'da başlıyor!

23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da Pyramids Group Fuarcılık’ın ana organizatörlüğünde gerçekleşecek olan ANTALYA REAL ESTATE & INVESTEURASIA fuarımızın satışları devam etmektedir.

Güngören Real Merter ne zaman teslim?

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje TEM Otoyolu’na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Projede 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite bulunuyor. Peki Güngören Real Merter ne zaman teslim?

Güngören Real Merter'de teslimler 2017'de!

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı tarafından inşa edilen Real Merter projesinde 248 daire ve 157 ticari ünite bulunuyor. Proje 10 katlı 3 blok şeklinde yükseliyor.

Expo Real Ticari Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Haberi

Expo Real Ticari Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı

Almanya’nın Münih kentinde 8-10 Ekim 2012tarihlerinde gerçekleşecek olan 15. Expo Real Ticari Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı;  REIA (Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği) ve Münih Fuarları Türkiye Resmi Temsilciliği AGORA tarafından organize edilen bir toplantı ile tanıtılacak. 


6 Haziran 2012 tarihinde gerçekleştirilecek olan Lansman toplantısına katılım ve bilgi için REIA (Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği)ni arayabilirsiniz. 0312 441...