04 / 05 / 2024

Expo Real yeni platform

Expo Real yeni platform

Avrupa'nın gayrimenkul alanındaki en büyük fuarlarından biri olan Expo Real, bu yıl Grand Plaza projesiyle yeni bir iletişim platformu oluşturmaya hazırlanıyor.

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Libya'dan iş insanlarına ve şirketlere yeni dönem daveti!

Yeni hükümetin kurulmasıyla, Libya yeniden istikrarlı zamanlarına dönüyor. Libya Food Expo 2019'un organizatörleri Al-Dawlia ve ICF Fuarcılık, iş insanlarını ve şirketleri Libya'nın yeni dönemine davet ediyor.

Oswe Real Estate GMBH'nin kira doluluk oranı yüzde 73'e çıktı!

Servet GYO'nun Almanya'daki iştiraki Oswe Real Estate GMBH, satıştan sonra portföyünde kalan gayrimenkullerde, 2020 yılı içinde toplam 16 bin 106 metrekare yeni alan kiralaması yaparak, doluluk oranını yüzde 73'e çıkardı. 

Servet GYO 2.9 milyon TL'ye yeni şirket kurdu!

Servet GYO'nun Almanya'daki iştiraki Oswe Real Estate GMBH'a (Oswe) ait gayrimenkullerin kısmen satışı tamamlandı. Paylarının tamamı Yeni Deks Yatırım A.Ş. unvanlı ve 2 milyon 963 bin 863,64 TL sermayeli bir şirket kurulmasına karar verildi.

Gayrimenkul sektöründe 2019 izlenimleri!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, bu hafta 'Haftanın Gayrimenkul Notları'nda 'Expo Real 2019 İzlenimleri'ni kaleme aldı. 

GRED yeni konsept ofisi'ni Bebek'te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Londra merkezli Türk Girişimi GRED (Global Real Estate Development), İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini hizmete açtı.

Faizsiz konut finansman sistemi yeni bir alternatif!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD EXPO kapanış töreninde yaptığı açıklamada, Faizsiz konut finansman sisteminin yeni bir alternatif olduğunu söyledi.

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor!

Türkiye'nin geleceğine inandıklarını dile getiren Real Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, "Artık inşaat sektöründe yeni bir dönem başlıyor. Bu dönemi yakalayanlar sektöre damga vuracak" dedi

Real Group'tan 4 yeni proje geliyor!

Real Konaklar Yedikule projesinin lansmanında konuşan Real Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, 4 yeni projenin müjdesini verdi.

Real Konaklar Yedikule geliyor! Yeni proje!

Real Group, Real Konaklar Yedikule projesi için hazırlanıyor. Real Konaklar Yedikule 120 tane bağımsız birimden meydana geliyor.

Turkey Expo Qatar 2019’un tarihi belli oldu!

Türkiye ve Katar arasında yeni ticaret köprüleri kuran Expo Turkey by Qatar üçüncü yılında yine rekor satış ve ihracat anlaşmalarına sahne olmak için hazırlıklara başladı. 

Sinpaş’tan 2018’de yeni projeler geliyor!

Sinpaş, bugün Doha Exhibition and Convention Center’da açılan Expo Turkey by Qatar 2018 fuarına 3 yeni projesiyle katıldı.. 

Tuğra Gönden'in Expo Real 2017 izlenimleri!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, bu hafta 'Haftanın Gayrimenkul Notları'nda 'Expo Real 2017 İzlenimleri'ni kaleme aldı. 

Expo Real yeni platform Haberi

Expo Real yeni platform

Avrupa'nın gayrimenkul alanındaki en büyük fuarlarından biri olan Expo Real, bu yıl Grand Plaza projesiyle yeni bir iletişim platformu oluşturmaya hazırlanıyor.  Yaklaşık 500 metrekarelik bir alanda kurulan Grand Plaza, fuara katılan katılımcıların daha fazla iletişime geçmesini sağlayacak. Ayrıca organizasyonlar için de alternatif bir mekan oluşturacak. Expo Real'in büyük bir büyüme potansiyeli olarak görülen perakende sektörü de Grand Plaza ile teşvik edilecek. 2015'te 33 ülkeden 1.700'den fazla katılımcıyı ve 74 ülkeden 38 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarın, bu yıl katılımcı ve ziyaretçi sayısını artırması...