30 / 04 / 2024

Extensa Topkapı telefon

Extensa Topkapı telefon

Extensa Group, Extensa Topkapı projesine hazırlanıyor. Konut ve ticari birimlerin bulunduğu Extensa Topkapı projesinin henüz hazırlık çalışmaları devam ediyor. Extensa Topkapı projesi iki blok olarak tasarlandı...

Beyaz Park Topkapı satış ofisi iletişim!

Toplam 100 milyon TL'lik yatırımla inşa edilen projede 120 aya kadar banka kredisi kullanılıyor. Beyaz Park Topkapı satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon 481 24 24 olarak belirlendi.

Topkapı Beyaz Park Residence satış ofisi!

Dairelerin 1+1'den 4+1 'e kadar değişiklik gösterdiği proje Atlı Zincir'e ait fabrika arazisi üzerine inşa ediliyor. Topkapı Beyaz Park Residence satış ofisi telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi.

Topkapı Beyaz Park satış ofisi!

Daire alanlarının 70 metrekareden başladığı proje toplam 100 milyon TL' lik yatırımla yükseliyor. Topkapı Beyaz Park satış ofisi telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi.

Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 500 adet bağımsız birim yer alıyor. Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 352 231 18 18 olarak belirlendi.

Inİstanbul Lokal Topkapı satış ofisi telefon!

Inİstanbul Lokal Topkapı satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje TEM Otoyolu'na 7 kilometre mesafede yer alıyor.

Extensa Topkapı! Extensa Group'tan yeni proje!

Extensa Group, Extensa Topkapı projesine hazırlanıyor. Konut ve ticari birimlerin bulunduğu Extensa Topkapı projesinin henüz hazırlık çalışmaları devam ediyor. Extensa Topkapı projesi iki blok olarak tasarlandı...

Zeytinburnu Extensa Topkapı satış ofisi!

Zeytinburnu Extensa Topkapı satış ofisi ile 0212 296 8818 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Konut ve ticari ünitelerin yer alacağı proje 2 bloktan meydana geliyor.

Extensa Group Topkapı Konutları!

2 blok şeklinde yükselecek olan proje Extensa Group tarafından hayata geçirilecek. Proje Topkapı'da hayata geçirilecek. Extensa Group Topkapı Konutları içerisinde konut ve ticari birimleri bulunacak.

Extensa Topkapı Projesi iletişim!

İçerisinde konut ve ticari birimlerinin yer alacağı proje 2 blok şeklinde yükselecek. Extensa Topkapı Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 296 8818 olarak belirlendi.

Extensa Group Topkapı projesi!

Extensa Group Topkapı projesi için çalışmalar devam ediyor. Şişli Bomonti'de projeler inşa eden Extensa Group'un sıradaki projesi Topkapı'da olacak. Projede konut ve ticari alanlar yer alıyor...

Topkapı Extensa projesinin ilk görselleri!

Extensa Group Topkapı'da konut inşa edecek. Extensa Topkapı projesi için hazırlıklar devam ediyor. Satışa ne zaman çıkacağı henüz netleşmeyen Extensa Topkapı projesinde konut ve ticari üniteler olacak...

Extensa Topkapı projesi geliyor!

Extensa Group, rotayı Topkapı'ya çevirdi. Konut ve ticari birimlerin yer alacağı Extensa Topkapı projesi için hazırlıklar devam ediyor. İşte Extensa Topkapı projesinin ilk görselleri...

Inİstanbul Lokal Topkapı satış ofisi iletişim!

Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla inşa edilen proje 17 bin 944 üzerine yayılıyor. Inİstanbul Lokal Topkapı satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Extensa Topkapı telefon Haberi

Extensa Topkapı telefon


Bu zamana kadar İstanbul Şişli'ye bağlı Bomonti bölgesinde projeler geliştiren Extensa Group, Topkapı'da yeni projeye başlayacak. Extensa Topkapı projesi iki blok olarak tasarlandı.


Konut ve ticari birimlerin yer alacağı Extensa Topkapı projesinde ticari alanlar blokların altında olacak. Extensa Topkapı projesinde spor alanları, kat bahçeleri, çocuk oyun alanı, otopark gibi sosyal olanaklar olacak.


Extensa Group, bugüne kadar Bomonti'de Extensa Bomonti Apartmanı ve Bomonti Modern Palas adında butik projeler inşa ederek, sahiplerine teslim etti.



Tel: 0212 296 8818

Web: http://www.extensa.com.tr/

Gülcihan...