30 / 04 / 2024

Exxon Mobil ırak petrol yatırımı

Exxon Mobil ırak petrol yatırımı

TPAO'nun eski Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uysal, Exxon Mobil ve TPIC'in Kuzey Irak'ta petrol ve doğalgaz üretimini hedeflediklerini söyledi...

Sema Çelebi serbest bırakıldı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yurt dışına çıkarken gözaltına alınan magazin dünyasının ünlü isimlerinden Sema Çelebi, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

TAV Havalimanları yatırımcı ilişkileri mobil uygulamasını sundu!

TAV Havalimanları, yatırımcı ilişkileri mobil uygulamasını kullanıma sundu. Yeni bilgiler ve açıklamalarla gerçek zamanlı olarak güncellenen uygulama, aynı zamanda kullanıcılara anlık bildirim alma olanağı sunacak.

İnşaat sektöründe mobil tuvalet kiralama işi başladı!

Konser, miting, açılış ve inşaat gibi alanlarda duyulan ihtiyaç nedeniyle mobil tuvalet kiralama işi son yılların gözde yatırım araçlarından biri oldu.

Ahmet Küçükbay ve Metehan Kavuk'un serbest bırakılmasına itiraz!

Aralarında Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ve Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk'un da bulunduğu 7 zanlının adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına İzmir Cumhuriyet Savcısı Zafer Dur, itirazda bulundu.

Metehan Kavuk serbest bırakıldı!

İzmir'deki FETÖ soruşturması kapsamında göz altına alınan Kavuklar Gayrimenkul'un başında bulunan Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk, yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Serdar İnan serbest bırakıldı!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca FETÖ/PDY’ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan şüpheli sayısı 17’ye ulaştı. İnanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Araklı-Dağbaşı Uğrak Yolu'nda son durum!

Trabzon’un Araklı ilçesi sınırlarından başlayıp Gümüşhane’den geçerek Bayburt’a bağlı Uğrak beldesine uzanan 104 kilometre uzunluğundaki ‘Araklı-Dağbaşı Uğrak Yolu’nun iyileştirilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Zemin etüdü denetimleri TMMOB'a bırakılmalı!

İzmir Jeofizik Mühendisleri Odası Başkanı Sinancan Öziçer, "Küçük bir taahütname ile kendisini mühendis olarak tanıtan kişiler cüzi miktarlara zemin etüdü raporu hazırlıyor. Zemin etüdü denetimleri tekrar odalara bırakılmalı" dedi.

Mustafa Şevki Kavurmacı serbest bırakıldı!

FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınan işadamları Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve Mustafa Şevki Kavurmacı serbest bırakıldı.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu serbest bırakıldı!

FETÖ'nün mali yapılanmasına yönelik İstanbul'da düzenlenen operasyon kapsamında dün sabah gözaltına alınan iş adamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu dün akşam serbest bırakıldı.

Mod Tasarım, mobil uygulamalarla showroom imkânı sunuyor!

Dekorasyonuyla size mutluluk ve enerji veren bir çalışma ortamı. Ya da hayal etmeyin çünkü Mod Tasarım’ın geliştirdiği mobil uygulamalarla hayalinizdeki ofis gerçeğe dönüşüyor.

İmarı bırakın sorunlara bakın!

Gaziantep Hakimiyet Gazetesi köşe yazarı bugün köşesinde " imarı bırakın sorunlara bakın " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Emirdağ Sağlıklı Yaşam Birimi mobil platform aracı ile hizmet vermeye başladı!

Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğü Sağlıklı Yasam Merkezine bağlı Emirdağ Sağlıklı Yaşam Birimi hizmet vermeye başladı. Afyonkarahisar İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada mobil platform aracı ile hizmet vermeye başladı.

Exxon Mobil ırak petrol yatırımı Haberi

Exxon Mobil ırak petrol yatırımı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ziyareti öncesi havalimanında açıkladığı Exxon Mobile ile yapılan işbirliğinin  detayları netleşti. Anlaşmaya göre Irak'taki 6 sahaya petrol yatırımı yapma kararı alan Türkiye'nin bu pazardaki payı yüzde 30'a kadar...