12 / 05 / 2024

Eyfel Kulesine cam mı döşendi

Eyfel Kulesine cam mı döşendi

Fransa’nın sembolü olarak bilinen Eyfel Kulesi’nin ilk katına cam zemin döşendi. Organizatörler, 324 metre yüksekliğindeki tarihi yapının 125. yılı kutlamaları kapsamında böyle bir yenilik düşündüklerini söyledi.

Eyfel Kulesi'nin çevresine cam duvar projesi onaylandı!

Fransa'nın simgesi olan Eyfel Kulesi'nin çevresine kurşun geçirmez cam dikilmesi, Paris Belediye Konseyi tarafından onaylandı. Onayın terör saldırılarına karşı olduğu belirtildi.

Paris'teki Eyfel Kulesi'nin çevresine cam duvar dikilecek!

Fransa'nın Paris ilindeki Eyfel Kulesi'nin etrafına terör saldırılarını önleme amacıyla kurşun geçirmeyen cam bir duvar dikilecek.

Paşabahçe Cam’a EBRD ortak oluyor!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ( EBRD ), cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu bünyesindeki Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş.’ye ortak oluyor.

Trakya Cam hisse satışı gerçekleştirdi!

Trakya Cam Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Trakya Cam bugün yapılan toplantı sonucunda Sanayi A.Ş. hisse satışı gerçekleştirdi.

Trakya Cam Değişimin Gücü toplantısında iş ortaklarıyla buluştu!

Avrupa’nın 3’üncü, dünyanın ise 6’ncı büyük düzcam üreticisi olan Trakya Cam’ın İş Ortakları Buluşması, 17 - 19 Ekim 2014 tarihleri arasında 250 katılımcı ile Antalya’da gerçekleşti.

Eyfel Yapı Riva Hills'te kişiye özel ödeme seçenekleri, 0 faizle!

Eyfel Yapı Riva Hills projesi kapsamında yer alan villaların ödeme koşulları kapsamında kişiye özel sistem ya da faizsiz vadelendirme fırsatları sunuluyor. Proje Aralık 2016'da teslim edilecek.

Oto World Asya 15 bin metrekare cam ile kaplanıyor!

Tematik AVM’lerin gündemde olduğu günümüzde otomobile dair her türlü ihtiyacın karşılanabileceği Oto AVM’lere de ilgi artıyor. Oto World Asya 15 bin metrekare cam ile kaplanıyor.

İzmir'de Enerji Tasarrufunda Cam Faktörü semineri düzenlendi!

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Enerji ve Enerji Verimliliği Çalışma Grubu ve Cam Merkezi'nin desteği, Cam ve Cam Ürünleri Meslek Komitesi işbirliğiyle "Enerji Tasarrufunda Cam Faktörü" semineri düzenlendi.

Eyfel Kulesi’nin ilk katına cam zemin döşendi!

Fransa’nın sembolü olarak bilinen Eyfel Kulesi’nin ilk katına cam zemin döşendi. Organizatörler, 324 metre yüksekliğindeki tarihi yapının 125. yılı kutlamaları kapsamında böyle bir yenilik düşündüklerini söyledi.

Eyfel Kulesi artık şeffaf!

Fransa’nın sembolü olarak bilinen Eyfel Kulesi'nin zemini artık şeffaf oldu. Organizatörler, 324 metre yüksekliğindeki tarihî yapının 125. yılı kutlamaları kapsamında böyle bir yenilik düşündüklerini söyledi.

Eyfel Yapı Kidstown projesinde 249 bin TL'ye 2+1 villa! Son fırsatlar!

Eyfel Yapı Kidstown projesinde yer alan daireler için son fırsatlar devam ediyor. Proje kapsamında yer alan konutlardan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 249 bin TL'den başlıyor.

Aksel Cam Nakliyat Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksel Cam Nakliyat Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, S.R.Hammood Al- Sudani tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Eylül'de kuruldu.

Eyfel Yapı Kidstown Riva 2. etapta son fırsatlar! 249 bin TL'ye!

Eyfel Yapı Kidstown Riva 2. etapta yer alan daireler için son fırsatlar devam ediyor. Projedeki dairelerden 2 oda 1 salon villalarda fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor.

Eyfel Kulesine cam mı döşendi Haberi

Eyfel Kulesine cam mı döşendi


Fransa’nın sembolü olarak bilinen Eyfel Kulesi’nin ilk katına cam zemin döşendi. Organizatörler, 324 metre yüksekliğindeki tarihi yapının 125. yılı kutlamaları kapsamında böyle bir yenilik düşündüklerini söyledi. Kule'deki 24 milyon sterlin maliyetli yenileme çalışmaları kapsamında yapılan selfie kabini, kullanıma açılmasıyla birlikte ziyaretçi akınına uğradı. Zemin de dahil olmak üzere dört bir yanının cam olması sayesinde 360 derecelik bir görüntü sağlayan kabinde ziyaretçilerin bir kısmı yere yatıp selfie çekerken, bir kısmı da 60 metre yükseklikteki demirlerde yürüyormuş izlenimi uyandıran fotoğraflar çektirdi. Dünyanın en çok ziyaret edilen anıtı ünvanına sahip olan Eyfel Kulesi’nin 60 metre yüksekliğindeki ilk katına döşenen cam zemin, ziyaretçileri hem şaşırttı hem de...