14 / 05 / 2024

EYG bahçeşehir evdekifırsat

EYG bahçeşehir evdekifırsat

Türkiye’nin Konut Uzmanı EYG’den Evdekifirsat.com, Bahçeşehir’de satışını gerçekleştirdiği projelerde peşinat almıyor, evi ve tapusunu hemen teslim ediyor. 2+1 1.990 TL, 3+1 2.990 TL, 4+1 3.490 TL’den başlayan aylık taksitlerle satılıyor.

Bahçe Bahçeşehir'de yüzde 25 indirim ve 36 ay vade avantajıyla!

Bahçe Bahçeşehir projesi Bahçeşehir'de Mutlu İnşaat ve Ceylan Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede kişiye özel yüzde 25 indirim ve firma bünyesinde 36 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Bahçe Bahçeşehir'de konut fiyatları ne kadar? Bahçe Bahçeşehir'de hangi konut tipleri bulunuyor?

Asoy Bahçeşehir'de lansmana özel yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

Asoy Bahçeşehir projesi,  Bahçeşehir'de Fırat Caddesi üzerinde Asoy Grup imzasıyla yükseliyor. Projede lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatı

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Bahçeşehir Hayatpark 1 Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Hayatpark Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir'de yükselen Hayat Park Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor.

Mirnas Bahçeşehir yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta!

Mirnas Bahçeşehir, Mirnas Yapı tarafından, Ege'nin her yerine ulaşımı kolay Turgıtlu'da  yükseliyor. Mirnas Bahçeşehir projesi yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta. İşte Mirnas Bahçeşehir projesi ile ilgili detaylar...

Bahçe Bahçeşehir'de 1+1'ler 5 milyon TL'ye! 48 ay vade fırsatıyla!

Ön satış sürecinin devam ettiği Bahçe Bahçeşehir projesinde 48 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon TL'den başlıyor.

Liv Bahçeşehir 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

Liv Yapı tarafından İstanbul ili Bahçeşehir ilçesine inşa edilen Liv Bahçeşehir 24 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. Peki Liv Bahçeşehir konut fiyatları ne kadar? Liv Bahçeşehir projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Liv Bahçeşehir ile ilgili detaylar...

Strada Bahçeşehir'de 15 yıla varan ve 0,69'dan başlayan vade fırsatı!

Akzirve imzasıyla Bahçeşehir'de yükselen Strada Bahçeşehir'de 15 yıl varan ve 0,69'dan başlayan vade fırsatı sağlanıyor. Peki, Strada Bahçeşehir konutlarının özellikleri neler? İşte detaylar...

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Bahçeşehir Strada 2'de yüzde 25 indirim fırsatı!

İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de konumlanan Akzirve Strada 2'de peşin ödemelerde yüzde 25 indirim, 120 ay ve 0,99 vade farkıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor.

Asmalı Bahçe Şehir'de yüzde 0,89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Asmalı Bahçe Şehir projesi,  en büyük bahçeli konut projesi olarak sektörde yerini aldı. Projenin, Halkbank, Yapı Kredi ve İş Bankası ile gerçekleştirdiği anlaşma sonucu faiz oranları yüzde 0,89’a indirildi…

Bahçeşehir Eston Şehir Koru'da yüzde 1 KDV fırsatı!

Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru projesinde yüzde 1 KDV ve yüzde 10 peşinat fırsatı sunuluyor....

EYG bahçeşehir evdekifırsat Haberi

EYG bahçeşehir evdekifırsat

Türkiye’nin Konut Uzmanı EYG’den Evdekifirsat.com, Bahçeşehir’de satışını gerçekleştirdiği projelerde peşinat almıyor, evi ve tapusunu hemen teslim ediyor. 2+1 1.990 TL, 3+1 2.990 TL, 4+1 3.490 TL’den başlayan aylık taksitlerle satılıyor. 


Bahçeşehir’in merkezinde aileniz ve geleceğiniz için huzurlu bir yaşamın kapılarını aralayan, hayalinizdeki evi uygun ödeme planlarıyla satışa sunan Evdekifirsat.com, dekorasyonlu evleriyle ailece yaşanacak bir konut projesindeki tüm aranılan özellikleri bulunduran projeleri portföyünde bulunduruyor. Bahçeşehir’deki projelerinde kaçırılmayacak fırsatlar sizi bekliyor. Hayali büyük taksidi küçük 2+1 1.990 TL, aynı zamanda kocaman ev ufacık taksitlerle 3+1 2.990 TL, 4+1 3.490 TL’den başlayan aylık taksitlerle peşinatsız, hemen teslim ev sahibi olmanızı sağlıyor. Hayallerinizdeki evi ödeme planlarındaki fırsatlarıyla sizinle buluşturuyor.


Peşinat Yok, Hemen Teslim, Tapu Sizin

Projelerin tamamı yaşamın başladığı, her türlü alt yapı ve site yönetim...