05 / 05 / 2024

EYG Gayrimenkul Kentsell

EYG Gayrimenkul Kentsell

EYG Grup İcra Kurulu Başkanı ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Ömer Faruk Çelik, markalı konut stoklarındaki sıfır daireler için geliştirdikleri Kent'Sell projesinin tanıtımını yaptı...

EYG Grup Ümraniye projesinde konut sayısı değişti!

EYG Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme'nin Ümraniye projesinde konut sayısı 342 oldu.

İlk Gayrimenkul Yatırım Fonu EYG'nin hedefi 500 milyon lira fon!

EYG Gayrimenkul Portföy Yönetimi'nin dikkati, hızlı büyüyen gayrimenkul sektöründeki kazançlara yatırım yapmak isteyenlerde. RE - PİE, 2016'da GYF pazarında 500 milyon TL büyüklüğe ulaşmak istiyor.

EYG Gayrimenkul'de hisse devir işlemi tamamlandı!

Türkiye'nin ilk gayrimenkul portföy yönetimi şirketi EYG Gayrimenkul'de hisse devir işlemi tamamlandı. Şirket, 2016'da gayrimenkul yatırım fonu pazarında 500 milyon liraya ulaşacak.

Gayrimenkul yatırım fonlarına ilgi artıyor!

GYODER Başkan Yardımcısı Sur, SOYAK Holding CEO’su Çamlıbel, gayrimenkul yatırım danışmanları Ergin ve Bingöl ile gayrimenkul portföy yönetim şirketi EYG’yi aldı. Şirketin yeni adı pastayı paylaşma anlamına gelen RE-PIE oldu.

EYG’den evdekifirsat.com ile İstwest’li olma fırsatı!

Türkiye’nin Konut Uzmanı EYG’den, Evdekifirsat.com hemen teslim, hemen tapu, peşinat vermeden küçük taksitlerle gayrimenkul almak isteyen çok sayıda aileyi ev sahibi yapıyor.

Evdekifirsat.com'dan Bahçeşehir’de peşinatsız daire fırsatı!

EYG Gayrimenkul Geliştirme’nin Evdekifirsat.com sitesi üzerinden Bahçeşehir’de satışı gerçekleştirilen evlerde tapuyu hemen teslim ederken, peşinat almıyor.

İstanbul'da en çok markalı konut Başakşehir'de!

EYG Gayrimenkul tarafından yapılan konut pazarı araştırması İstanbul’da markalı yeni konutların hangi ilçede yoğunlaştığını ortaya koydu...

Gayrimenkul fonu izni alan ilk şirket EYG!

SPK’dan gayrimenkul fonu kurma izni alan ilk şirket olan EYG Gayrimenkul’ün İcra Kurulu Başkanı Çelik “İstanbul’da kriterlerimize uyan 507 proje içinden bir portföy oluşturmaya çalışıyoruz. Şimdiye kadar 1.230 konut portföyüne ulaştık” dedi.

Gayrimenkul yatırım fonu henüz bitmemiş projelere de girebilmeli!

EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, EYG Portföy Yönetimi AŞ için faaliyet izni aldıklarını belirterek, gayrimenkul yatırım fonunda SPK'dan izin alan ilk şirket olduklarını kaydetti.

EYG Türkiye'nin ilk gayrimenkul fonunu kuruyor!

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan Türkiye'deki ilk gayrimenkul yatırım fonu kurma iznini aldıklarını söyleyen EYG Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, 1.5 yıldır Türkiye'nin ilk gayrimenkul yatının fonunu kurmak için çalıştıklarını söyledi.

EYG Gayrimenkul Geliştirme 2 projeyi daha portföyüne ekliyor!

EYG Gayrimenkul Geliştirme, 15 farklı projede toplam bin 230 konutun satışını yönetiyor. EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2 yeni projeyi daha portföylerine eklediklerini söyledi.

EYG gayrimenkul yatırım fonunun kuruluş iznini aldı!

EYG, Türkiye'de ilk gayrimenkul yatırım fonu kuruluş izni alan şirket oldu. Grup çatısı altında faaliyet gösteren Evdekifirsat.com ise İstwest ve Kağıthane Ofis projesini portföyüne kattı

EYG ilk gayrimenkul fonunu kuruyor, sırada 50 başvuru var!

Gayrimenkul fonu kurmak için bir yıldır çalışmalar yapan EYG Gayrimenkul, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) izin alan ilk firma oldu. Sistemde, ortaklar istediği zaman sistemden çekilebiliyor.

EYG Gayrimenkul Kentsell Haberi

EYG Gayrimenkul Kentsell

EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kentsel Hizmetler A.Ş.'nin yeni markası Kent'Sell'in tanıtımını yaptı. Çelik: "Konut sektöründe bir değişim yapalım istedik. Geldiğimiz nokta şu: piyasanın bir arz talep dengesi var. Burada sektör bir şeyler üretiyor. İstanbul için ortalama 100 bin konut ihtiyaç var. 120 bin konut ise inşa ediliyor. Şu son dönemlerde talebin üzerinde yaklaşık 20 bin konut yapılıyor. Türkiye konut satış verilerine bakınca 2013 yılında 810 bin ruhsat alınmış. Fakat satılan konut sayısı 529 bin. Türkiye genelinde bakıldığında aşağı yukarı yüzde 34 gibi bir fazla üretim var gibi gözüküyor. " dedi.


"Kendimize yeni bir iş modeli geliştirelim dedik"


Çelik; Şimdiye kadar yaptığımız her maketten projeyi satabiliyorduk. Piyasa kendi kendini regüle ediyordu. Fakat artık yavaş yavaş piyasa arz...