20 / 05 / 2024

EYG Grup Ömer Faruk Çelik toplantı

EYG Grup Ömer Faruk Çelik toplantı

EYG Grup, Evdekifirsat.com’un fark yaratacak yeni projesini paylaşmak üzere 2 Şubat Perşembe günü EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik’in katılımıyla toplantı düzenleyecek.

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ömer Faruk Laçin tarafından kuruldu.

Atak Grup Yapı Malzemeleri Peyzaj Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Grup Yapı Malzemeleri Peyzaj Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Muammer Kaya tarafından kuruldu.

Narlıbahçe Evleri'nde Cumhuriyetin 100. yılına özel kampanya! Tüm dairelerde 100 bin TL indirim fırsatı!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri'nde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Tüm daireler için 100 bin TL indirim fırsatı ve 10 daire için de ekstra yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Narlı Bahçe Evleri'nde yüzde 30 peşinat 72 ay vade avantajıyla! Hemen alın! Son fırsatlar!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri yüzde 30 peşinat 72 ay vade seçenekleriyle satışa devam ediyor. Son fırsat daireleri kaçırmayın. Peki Narlı Bahçe Evleri'nin fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Narlı Bahçe Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Dmrs Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Dmrs Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Demir tarafından kuruldu.

Narlı Bahçe Evleri'nde yüzde 25 peşinat 48 ay vade seçenekleriyle! Son fırsatları kaçırmayın!

EYG Grup imzası ile hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri yüzde 25 peşinat 48 ay vade seçenekleriyle satışa devam ediyor. Peki Narlı Bahçe Evleri'nin fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Narlı Bahçe Evleri ile ilgili detaylar...

Este Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Este Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile M. Abdullah Eri ve Ömer Faruk Eri ortaklığında kuruldu.

Mertek Grup Gıda İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mertek Grup Gıda İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Keltek tarafından kuruldu.

Aknur Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aknur Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Sümer tarafından kuruldu.

Tema Grup İnşaat Tekstil Kimyevi Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema Grup İnşaat Tekstil Kimyevi Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ömer Altun tarafından kuruldu.

Mertas Grup Proje İnşaat Nakliyat Ve Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Mertas Grup Proje İnşaat Nakliyat Ve Hafriyat Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Mert tarafından kuruldu.

Eyg Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye’de  42  milyon 984 bin 337 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik,  Harun Çelik, Yunus Emre Çelik Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Eyg Yapı Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Yapı Ve Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye’de  17 milyon 131  bin 900 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik,  Ali Atıf Bir, Hakan Kaya tarafından kuruldu.

EYG Grup Ömer Faruk Çelik toplantı Haberi

EYG Grup Ömer Faruk Çelik toplantı

EYG Grup, Evdekifirsat.com’un fark yaratacak yeni projesini paylaşmak üzere 2 Şubat Perşembe günü EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik’in katılımıyla toplantı düzenleyecek. Toplantıyla birlikte, gayrimenkul sektöründe yeni bir dönemin başlaması...