03 / 05 / 2024

Eymir gölü buz tuttu

Eymir gölü buz tuttu

Hava sıcaklığının eksi 20 derecelere düştüğü Ankara'da Mogan ve Eymir gölleri dondu. Hafta içinde okullarda eğitime ara verilen başkentte yoğun kar yağışı, kimilerine büyük zorluk kimilerine ise kar keyfi yaşattı.

Dolar göreni buz kestirecek! Dolar yıl sonunda resmen tam bu kadar olacak! Merkez Bankası tek tek açıkladı!

Doları olanlar ve yatırımcılar sık sık son dakika gelişmelerini araştırıyor. Dolar göreni buz kestirecek! Dolar yıl sonunda resmen tam bu kadar olacak! Merkez Bankası tek tek açıkladı!

Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Peş peşe duyuruldu! Rakamlar görenleri buz kestirdi! 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Güncel buğday, arpa, mısır fiyatları her gün borsa borsa merakla araştırılıyor. Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Peş peşe duyuruldu! Rakamlar görenleri buz kestirdi! 6 Şubat 2023 fiyat listesi...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı görenleri buz kestirdi! Hemen hesaplanan yeni maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına gelecek yeni yıl zammı merak ediliyordu. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı görenleri buz kestirdi! Hemen hesaplanan yeni maaşlara bakın!

Dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Merkez Bankası resmen duyurdu, gören buz kesti! Doları olan şimdi baksın! 

Doların yıl sonunda ulaşacağı rakamı Merkez Bankası resmen açıkladı. Dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Gören buz kesti! Doları olan şimdi baksın! 

Melih Gökçek'ten Eymir önerisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eymir Gölü’nün Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda halka açılması gerektiğini bir kez daha hatırlatarak, “Artık herkes şunu kabullenmeli. Eymir artık halka açılacaktır." dedi

Gökçek: Eymir'i alacağız, devamına boğaz yapacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı programda Eymir Gölü ile ilgili planlarını şöyle açıkladı: “Eymir elden çıkmış vaziyette. Eymir’i alacağız, devamına da boğaz yapacağız”

Gökçek: Eymir'i inşallah ODTÜ'den alacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, önceki gece katıldığı bir televizyon kanalında, Ankara gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Gökçek, Eymir Gölü ile ilgili tartışmalara da değindi.

Eymir Gölü yanına inşa edilecek otelim ÇED toplantısı yapıldı!

Eymir Gölü'ne 150 metre uzaklıkta yapılması planlanan 'diplomatik otel' projesi için ilk 'halkın katılımı toplantısı' Mühye Köyü köy kahvehanesinde düzenlendi..

Denizli'deki Işıklı Göl buz tuttu!

Denizli Çivril İlçesinde bulunan Işıklı Göl, buz tuttu, buzun kalınlığı ise 25 santimetreyi buldu. Büyük Menderes Nehrinin yatağındaki 7 bin 300 metre yüzölçümü bulunan Işıklı Gölü, etkili soğuk hava sebebiyle buz tuttu.

Eymir ve Mogan gölleri buz tuttu!

Hava sıcaklığının eksi 20 derecelere düştüğü Ankara'da Mogan ve Eymir gölleri dondu. Hafta içinde okullarda eğitime ara verilen başkentte yoğun kar yağışı, kimilerine büyük zorluk kimilerine ise kar keyfi yaşattı.

Yeniçağa Gölü'nün yüzeyi buz tuttu!

Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde bulunan gölün yüzeyi buz tuttu. İlçede gece sıcaklığın sıfırın altında 15 dereceye kadar düşmesinin ardından Yeniçağa Gölü'nün yüzeyi buz tuttu.

Büyükçekmece Gölü buz tuttu!

İstanbul’da eksileri gören hava sıcaklığına karşı koyamayan Büyükçekmece Gölü buz tuttu. İstanbul’da son birkaç gündür etkisini gösteren dondurucu soğuk, hayatı olumsuz etkiledi...

Eymir Gölü halkın ortak malı olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eymir Gölü 'nün Büyükşehir 'e devri ile ilgili iddialı açıklamalarını devam ettirdi. ODTÜ 'lülerin burayı kendi mülkleri gibi gördüklerini belirtti.

Eymir gölü buz tuttu Haberi

Eymir gölü buz tuttu

Hava sıcaklığının eksi 20 derecelere düştüğü Ankara'da Mogan ve Eymir gölleri dondu.


Hafta içinde okullarda eğitime ara verilen başkentte yoğun kar yağışı, kimilerine büyük zorluk kimilerine ise kar keyfi yaşattı.


Soğuk nedeniyle donan Mogan ve Eymir göllerinin üzerinde buz tabakası oluştu. 


Göllere gelen başkentliler, öğle saatlerinde başlayan karın altında yürüyüş yaptı, buzda kalan tekne ve kayıkları da fotoğrafladı. 


-Belediye Başkanı'ndan uyarı


Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Mogan Gölü'nün uzun yıllar sonra ilk kez donduğunu belirterek, "Tüm Ankaralıları bu güzel manzarayı görmeleri için buraya davet ediyorum" ifadelerini kullandı. 


Vatandaşları can güvenlikleri açısından, donmuş gölün üzerine çıkmamaları konusunda uyaran Duruay, Mogan Park'taki güvenlik görevlilerinin gerekli tedbirleri aldığını dile getirdi.  


-Kuşlar için bayat ekmek kampanyası


Gölbaşı’nda 250'nin üzerinde kuş türü olduğuna işaret eden Duruay, soğuk hava şartlarında kuşların aç...