04 / 05 / 2024

eys grup Maltepe towers

eys grup Maltepe towers

Maltepe Towers 'ta metrekare birim fiyatı 4 bin lira olarak belirlendi, Maltepe 'de yükselen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Dünya Şehir Maltepe'de 36 aya varan vade avantajı! 

2B Global Grup  tarafından yükselen Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 36 aya varan vade fırsatı devam ediyor.

Solaklı Grup Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solaklı Grup Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Solaklı tarafından kuruldu.

Tpco Grup İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Medikal Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tpco Grup İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Medikal Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Canan Kepenekci tarafından kuruldu.

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Arıcı tarafından kuruldu.

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Gündüz tarafından kuruldu.

Er Grup Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Er Grup Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Er Grup Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Ecosmart Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ecosmart Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Gür, Semra Gür, Mustafa Akkemik ve Bekir Gür ortaklığında kuruldu.

Ydy Grup Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydy Grup Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatı!

2B Global Grup imzasıyla yükselen Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Hkn Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan İşler tarafından kuruldu.

Drk Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drk Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin sermaye bedeli ile Battal Öksüz tarafından kuruldu.

Eks Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eks Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk ve Mehmet Öztürk ortaklığında kuruldu.

eys grup Maltepe towers Haberi

eys grup Maltepe towers


Maltepe Towers İstanbul Anadolu Yakası Maltepe 'de inşa ediliyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor.


Eys Grup imzası taşıyan  Maltepe Towers 'ta 240 konut bulunuyor. Maltepe  Towers 'ta yer alan konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Firma bünyesinde tasarlanan ödeme planıyla 48 ay sıfır faiz imkanı ile konut sahibi olunabilen Maltepe Towers 'ta metrekare birim fiyatı 4 bin lira olarak belirlendi.


Maltepe Orhan Gazi Lisesi 'ne yakın konumda inşa edilen Maltepe Towers kapsamındaki 1 oda 1 salon daireler 55 metrekare alana sahip olarak tasarlandı.


Telefon: 0216 642 77 29

Web adresi: http://www.eysgrupyapi.com/

Ceren...