06 / 05 / 2024

eyşan özhim arsasını satıyor

eyşan özhim arsasını satıyor

Eyşan Özhim, 1.5 milyon lira harcayarak yapımcılığını yaptığı Benimle Oynar mısın adlı film gişede iş yapmayınca borçlarını ödeyebilmek için Bozcaada'daki arsasını ve Riva Konaklan'ndaki evini satmaya karar verdi..

Koray GYO, Eyüpsultan'daki arsasını Belediyeye hibe etti!

Koray GYO, Eyüpsultan Göktürk'te yer alan arsasını Belediyeye hibe etti. İşte ayrıntılar ve şirketten yapılan açıklama...

Koray GYO, Eyüpsultan Göktürk'teki arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi'ne hibe etti! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Eyüpsultan Göktürk'te yer alan arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi lehine kayıtsız ve şartsız olarak hibe edildi. İşte ayrıntılar...

Özak GYO, Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsasının ihalesine katılmadı!

Özak GYO'nun Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den oluşan ve şirketin yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak girişim grubu Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsasının ihalesine katılmadı.

Elbistan Şeker Fabrikası’nın arsasının imar planları onaylandı!

Elbistan Şeker Fabrikası’nın arsasının imar planları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı.

Rüstem Eyüboğlu Eğitim Kurumları, İş GYO Kartal arsasını aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kartal'daki arsasını 4 milyon 500 bin TL+KDV bedelle Rüstem Eyüboğlu Eğitim Kurumları satın aldı...

Arsasını satan pişman olur!

Kredi notu iki kademe birden yükselerek A+’ya ulaşan Nef, bir şirkete verilen en yüksek kredi notuna sahip. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur, arsasını satıp kaynak oluşturanların pişman olacağını söyledi...

Akçakale'de hayırsever iş adamı arsasını okul için bağışladı!

Hayırsever İş adamı Hadi Altun’a ait Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi’nde bulunan 11 bin 529 metre karelik arsasının tapusunu okul yapımı için Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat’a teslim etti.

Eyşan Özhim Riva'daki villasını 1.5 milyon TL'ye satışa çıkarttı!

Eyşan Özhim, yapımcısı olduğu film gişede batınca büyük borca girdi. Riva'daki villasını satışa çıkaran manken, alıcı çıkmayınca 200 bin dolar indirim yaptı.

Eyşan Özhim Riva'daki villasını satıyor!

Eski manken Eyşan Özhim, yapımcısı olduğu film gişede batınca borca girdi. Riva'daki villasını satışa çıkaran Özhim, istediği fiyata alıcı çıkmayınca 200 bin dolar indirim yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Merkez Bankası'nı eleştirdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası 'nı eleştirerek, " Bize karşı bir bağımsızlık mücadelesi veriyorsun da başka bir yerlere karşı bağımlılığın mı var? " dedi.

Sinpaş İncek Life'ta her şey dahil 365 gün tatil!

Dairelerin 300 bin 768 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Sinpaş İncek Life Evleri 150 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Proje "Sinpaş İncek Life'ta her şey dahil 365 gün tatil" sloganıyla tanıtılıyor.

Al Mazaya Ritim İstanbul'un arsasını 190 milyon TL'ye satın aldı!

Ortadoğu'nun en büyüklerinden Al Mazaya, Dumankaya ile Türkiye pazarına giriş yaptı. Ritim İstanbul'un arsasını 190 milyon TL bedelle Mazaya Dumankaya ortak girişimi alırken, ikili yeni projeler için de yeşil ışık yaktı.

TMSF Ceylan Grubu’nun arsasını satıyor: 35 milyon TL'ye!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Ceylan Grubu’nun Yalova-Bursa yolu üzerindeki arsasını satışa çıkarma kararı aldı. Arsanın 15 dönümünde ticaret alanı imarı, 110 dönümündeyse konut imarı mevcut.

eyşan özhim arsasını satıyor Haberi

eyşan özhim arsasını satıyor

3 HAFTADA 3 BİN KİŞİ İZLEDİ


EYŞAN Özhim, sevgilisi Aydın Bulut'un yönettiği Benimle Oynar mısın adlı film gişede iş yapmayınca ofsayta düştü! Özhim, yapımcılığını üstlendiği ve oynadığı Beşiktaş taraftarını anlatan film 3 haftada sadece 37 bin kişi tarafından izlenince evini ve arsasını satışa çıkardı. 


ÇARŞI FİLME GELMEZ


FİLME yaklaşık 1.5 milyon lira harcayan Eyşan Özhim, Bozcaada'daki arsasını ve Riva Konaklan'ndaki evini satıp borçlarını ödeyecek. Özhim, "Beşiktaş taraftan filme gelmez diyenler haklı çıktığı için üzgünüm. Film 500 bin kişide borcunu öder. Ama 50 bin bile yapamayacak" dedi. 



Zafer Akbaş/ Habertürk...