04 / 05 / 2024

eyüp 2014 projeleri

eyüp 2014 projeleri

20 bin hektar alanın imar planı ve imar denetimini gerçekleştiren İmpo İmar, İstanbul 'da Eyüp ilçesi ve de Beyoğlu ilçesi Sütlüce Mahallesi imar planlarını hazırladı.

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

Eyüp'teki markalı 5 konut projesi!

İstanbul'un tarihi ilçelerinin başında gelen Eyüp'te markalı konut projeleri geliştirilmeye devam ediliyor.  Peki Eyüp'te hangi konut projeleri bulunuyor. İşte Eyüp'teki markalı 5 konut projesi...

Eyüp Sultan 500 milyonluk 67 farklı projeyle ihya olacak!

Eyüp Sultan, 500 milyon TL’lik bütçeli 67 farklı projeyle ihya olacak.Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş ve Eyüp Sultan Belediye Başkanı Aydın projeleri anlattı...

Eyüp'teki kent yatırımları tanıtıldı!

Eyüp Belediye Başkanlığı, 2014 yılından bu yana verilen hizmetleri düzenlediği lansman töreninde tanıttı. Törende sunumu başkan Remzi Aydın gerçekleştirdi.

Eyüp'te konut satışları yüzde 20 arttı!

Eyüp'te konut satışlarının son üç ayda yüzde 20 arttığına, dairelerin ise yüzde 100 değer kazandığına dikkat çeken Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, devletin hayata geçirdiği altyapı ve ulaşım projeleri tamamlanıncaya kadar bölgedeki yükselişin devam edeceğini belirtti.

Eyüp ve Gaziosmanpaşa projeleri masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçelerinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili toplantı düzenleyerek tecrübelerini paylaştı.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde en uygun fiyatlarla!

Ortadoğu Grup, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep sürecine başladı. Kağıthane’de yapımına başlanacak ‘Mod İstanbul Projesi’ 3 bin 770 metre kare alandan oluşuyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde ön talep zamanı!

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri ön talep sürecine girdi.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talebe yoğun ilgi!

Ortadoğu Grup’un Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri ön talepte yoğun ilgi görüyor. İki projede merkezi konumlarıyla dikkat çekiyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projeleri geliyor!

Mod İstanbul’un 2 bin 60 metrekaresi açık ve yeşil alandan oluşuyor. Yeni Nesil Eyüp, 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daire ve 9 ticari üniteden oluşuyor.

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde ön talep fırsatı!

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni projeyi açıkladı. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri ön talep sürecine girdi.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talep zamanı!

Ortadoğu Grup,yeni projeleri için ön talep toplamaya başladı. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri dikkat çekiyor.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projelerinde ön talep toplanıyor!

Ortadoğu Eyüp ve Kağıthane'deki 2 projesine ön talep topluyor. Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri hakkında bilgi almak için www.2proje.com adresi ziyaret edebilirsiniz.

eyüp 2014 projeleri Haberi

eyüp 2014 projeleri

Eyüp ve Beyoğlu'nda 20 bin hektarın imar planı hazırlandı. İmpo İmar YK Başkanı Hüseyin Oflaz, halen yerel yönetimlere, özel sektör şirketlerine ve Türkiye'de 10 GYO'dan 7'sine imar planı yaptıklarını açıkladı. 


Şirkete özel sektörden de yılda en az 30 dosya geldiğini belirten Oflaz, "İmar planlarında sıkıntıları olan şirketler bizim gibi yetkili plancılara gelerek plan yaptırıp belediyelere teklif sunuyor. Şu anda Türkiye'deki 10 Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan 7sine hizmet veriyoruz"...