05 / 05 / 2024

Eyüp 29.mahallenin ismi ne oldu

Eyüp 29.mahallenin ismi ne oldu

KİPTAŞ ve Torunlar GYO tarafından hayata geçen ve İstanbul'un örnek kentsel dönüşüm projesi olan 5. Levent Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi. 

5.Levent projesi Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi!

KİPTAŞ ve Torunlar GYO tarafından hayata geçen ve İstanbul'un örnek kentsel dönüşüm projesi olan 5. Levent Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi. 

Eyüp'te 4 mahallenin imar planı askıda!

İBB Eyüp ilçesine bağlı 4 mahallenin imar planı tadilatını bugün askıya çıkardı. İmar planları 29 Kasım'a kadar askıda kalacak..

Yaşa Oto İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Eyüp 2 Şubesi açıldı!

Yaşa Oto İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Eyüp 2 Şubesi, Mustafa Yaşa Şube Müdürlüğü'nde 550 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Eyüp'te açıldı.

Mihmandar Eyüp iletişim!

Toplam 28 bin metrekare alana yayılan proje Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor. Mihmandar Eyüp iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 95 29 olarak belirlendi.

Eyüp su kesintisi 29 Kasım 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Mimarsinan mahallesinde basınç düşüklüğü nedeni ile 29 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Eyüp su kesintisi 29 Kasım 2014 saati!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Emniyettepe mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 29 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Eyüp su kesintisi 29 Ekim 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Çırçır mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 29 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 14:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Eyüp Vialand AVM!

Eyüp Vialand AVM projesi içerisinde eğlence alanları, restoranlar ve otel alanları yer alıyor. İstanbul turizminde etki yaratmayı hedefleyen Eyüp Vialand AVM projesi 29 Mayıs 2013'te kapılarını hizmete açıyor...

Vialand Eyüp adres!

Vialand Eyüp adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Eyüp'te yükselen Vialand projesi 29 Mayıs 2013 tarihinde hizmete açılıyor...

Eyüp Beyaz Rezidans Evleri'nde 529 bin TL'ye 3+1!

103 daireden oluşan Beyaz Residence Eyüp projesinde yer alan konutların fiyatları 296 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi kullanılıyor..

Eyüp Vialand ne durumda ! Açılışa son 71 gün!

Eyüp Vialand ne durumda ; proje tam tamına 71 gün sonra 23 Nisan'da açılacak

Mali'de Eyüp Sultan Cami inşa ediliyor!

Eyüp Belediyesi'nin organizasyonuyla hayırsever vatandaşların yardımıyla Mali'nin başkenti Bamako'da Eyüp Sultan Cami inşa ediliyor...

Eyüp'te Vakıflar'dan 5 milyon TL'ye öğrenci yurdu yapım ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Eyüp'te yer alan özel öğrenci yurdu yapımını 5 milyon 252 bin 352 TL'den ihaleye çıkardı

Eyüp 29.mahallenin ismi ne oldu Haberi

Eyüp 29.mahallenin ismi ne oldu


KİPTAŞ ve Torunlar GYO tarafından hayata geçen ve İstanbul'un örnek kentsel dönüşüm projesi olan 5. Levent Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi. 

2011 yılında KİPTAŞ tarafından kentsel dönüşüm çalışmalarına başlanan proje kapsamında Vakıf, İBB, hak sahipleri arazileri ve bu arazilere kurulmuş 500’e yakın gecekondu sahibi başarı ile bir araya getirildi. 516 bin metrekare arazi üzerine 2 Milyar TL yatırım ile Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen projede tüm hak sahiplerine yerinde dönüşüm ilkesine paralel modern yaşam alanları yaratıldı. 

1 milyon 30 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan proje 1,5 ve 1,8 düşük emsal oranı ile tasarlandı ve inşa edildi. “İyi bir yaşam için dört duvardan fazlası” anlayışı ile projede yaklaşık 440 bin metrekare peyzaj ve sosyal alanlara ayrıldı.

Türkiye’nin en...