30 / 04 / 2024

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İGA yönetim binasında düzenlenen iftarda Eyüp'te dünyanın en büyük havalimanının yapılmasının bölgeye prestij kattığını belirtti.

Hasan Tahsin Usta ve Remzi Aydın, kentsel dönüşüm için buluştu!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kendisini ziyaret eden Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ile kentsel dönüşüm hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Toplantıda başkanlara yardımcıları Ahmet Bülbül ve Beşir Açıkça da eşlik etti.

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

İsveç'in eski belediye başkanı kirasını ödemek için çöp topluyor!

Eski İsveç Göteborg Belediye Başkanı Ann-Sofie Hermansson, politikayı bıraktıktan sonra yeni mesleğiyle görenleri şaşırttı. Atık toplama şirketinde yeni işine başlayan eski belediye başkanı, 'Kiramı ödemem lazım' dedi.

Eyüp Stadı'nda çalışmalar başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın da girişimleriyle depreme dayanıksız olduğu için müsabakalara kapatılan Eyüp Stadı yenilenecek...

KİPTAŞ, Eyüp'te kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Akşemsettin Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Aydın bölgede KİPTAŞ'ın proje yapacağını açıkladı...

Eyüp, metro ve tramvay yatırımlarıyla değerleniyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 3 seneyi aşan süredir, ilçeye verdiği hizmetleri, yaptığı eser ve projelerini, gerçekleştirdiği yatırımları anlattı. İşte o yatırımlar...

Eyüp'teki kent yatırımları tanıtıldı!

Eyüp Belediye Başkanlığı, 2014 yılından bu yana verilen hizmetleri düzenlediği lansman töreninde tanıttı. Törende sunumu başkan Remzi Aydın gerçekleştirdi.

Eyüp cazibe merkezi olacak!

Eyüp Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yaptığı açıklamada, Eyüp merkezi yeniden bir cazibe merkezi haline dönüştürecek bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Eyüp Zahir Kafe açıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın sosyal projelerinden biri olan Zahir Kafe, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'nde törenle hizmete açıldı.

Eyüp İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde SMS dönemi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde hizmet akışını kolaylaştırmak için sms ile bilgilendirme sistemine geçtiklerini belirtti

Eyüp Karadolap ve İslambey'de dönüşüm başlıyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey ve Karadolap mahallelerinde yapılacak olan kentsel dönüşüm projesi için TOKİ ile bir protokol imzaladı.

2. Bölge Belediye Başkanları projelerini anlattı!

2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı bu ay Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Eyüp'e yeraltı katlı otopark müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Akşemsettin Mahallesi sakinlerine yeni projelerini anlattı. Başkan Aydın'ın mahalle sakinlerine bir de yeraltı katlı otopark sürprizi oldu.

Eyüp İslambey Caddesi'nde ilk kazma Mayıs'ta vuruluyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey Caddesi'ni, herkese örnek bir prestij cadde haline getirecek çalışmanın başlangıç tarihi ile ilgili esnaf ve vatandaşlarla istişarede bulundu.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Haberi

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, bölgelerinde dünyanın en büyük havalimanının yapılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, " Ramazan birliktir, kardeşliktir, paylaşmaktır. Eyüp Belediyesi olarak, bugünkü özel buluşmayla çevre köylerimizi, havalimanı çalışanlarıyla buluşturduk." dedi. 


Eyüp Belediyesi ve İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş'nin ev sahipliğinde İGA yönetim binasında düzenlenen iftar, üçüncü havalimanı çalışanlarıyla çevre köy halkını bir araya getirdi. 


Belediye Başkanı Aydın, dünyanın en büyük havaalanının şantiyesinde düzenlenen iftara ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını vurgulayarak, bu yıl ramazan konseptini paylaşmak üzerine kurduklarını ve bu paylaşımın içinde hüzünden sevince kadar her türlü duygunun yer aldığını ifade etti.


Bölgelerinde dünyanın en büyük havaalanının yapıldığına vurgu yapan Aydın, şunları kaydetti: 


"Ortaya bir değer konuyor. Bu değere göre umutlarımız, sevinçlerimiz, heyecanlarımız var. Ülkemize çok büyük bir değer katılmasının gururu var. Dolayısıyla bu...