03 / 05 / 2024

eyüp belediyesi çalışmaları

eyüp belediyesi çalışmaları

Eyüp Belediyesi, Kemerburgaz’da piknik alanı olarak kullanılan Kurtkemeri bölgesindeki ormanlık alanı muhteşem bir doğa aktivite merkezine dönüştürüyor. Merkezde yürüyüş parkuru, çocuk ve yetişkin macera alanları ve sosyal tesisler olacak...

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Eyüpsultan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında ölçümler başladı!

Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından, Başkan Deniz Köken’in de katıldığı 20 Şubat 2020 tarihinde yapılan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantısına istinaden tespit ve ölçüm çalışmaları yapılıyor. 

Eyüp Sultan Meydanı ve çevresini düzenleme çalışması başlatıldı!

Çalışmalarına devam eden Eyüpsultan Belediyesi, Eyüp Sultan Meydanı ve çevresinde yer alan tarihi yapıların görünümlerini kapatan düzensiz yapılaşmaları kaldırmak için çalışmalara başladı.

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Eyüp Baharyaka'da inşaat çalışmaları başladı!

Eyüp Baharyaka projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projede ön talep avantajlarıyla daire sahibi olmak için son gün 15 Ağustos olarak açıklandı. 

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Eyüp Belediyesi'nden 69.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Eyüp Belediyesi, Göktürk Merkez Mahallesi'ndeki arsasını 69 milyon 389 bin 810 TL muhammen bedelle satıyor. Arsa için ihale 19 Ekim'de yapılacak..

Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı çalışmaları tam gaz devam!

Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı çalışmaları kapsamında Haliç’e 70 metre uzunluğunda 42 kazık çakıldı. Projenin çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Eyüp cazibe merkezi olacak!

Eyüp Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yaptığı açıklamada, Eyüp merkezi yeniden bir cazibe merkezi haline dönüştürecek bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Eyüp'teki iki okul hizmete açıldı!

Eyüp Belediyesi, Eyüp Kaymakamlığı ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hayata geçirdiği 2 okul ve 1 yaşam merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Eyüp Belediyesi'nden Şehir, Kültür ve Estetik semineri!

Eyüp Belediyesi Genç Akademi tarafından düzenlenen Şehir ve Medeniyet Okulu’nun seminer dizilerinden olan “Şehir, Kültür ve Estetik” konuşmaları 2. haftası da gerçekleşti.

Eyüp Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü devredildi!

Eyüp Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Belediye Meclis kararıyla kapatılarak, hizmetleri, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Plan ve Proje Müdürlüğüne devredildi.

Eyüp Esentepe'de prestij cadde çalışmaları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Eyüp Belediyesi iş birliğiyle Esentepe Mahallesinde prestij cadde çalışmalarına başladı.

eyüp belediyesi çalışmaları Haberi

eyüp belediyesi çalışmaları


Kemerburgaz’daki Kurtkemeri ormanlık alanı muhteşem bir doğa aktivite merkezine dönüştürülüyor. Merkezde yürüyüş parkuru, çocuk ve yetişkin macera alanları ve sosyal tesisler olacak.



Eyüp Belediyesi, Kemerburgaz’da piknik alanı olarak kullanılan Kurtkemeri bölgesini  Doğa Aktiviteleri Merkezi haline getiriyor. Hazırlanan projede ilk aşamada 5 kilometrelik yürüyüş parkuru ile çocuklar ve yetişkinler için ayrı ayrı macera alanları oluşturulacak. 



Merkezde ikinci aşamada çeşmeler, sağlıklı yaşam parkuru ve kır gazinosu hazırlanacak. Burada nişan, düğün ve toplantı gibi organizasyonlar da yapılabilecek. Kurtkemeri Doğa Aktiviteleri Merkezi’nin sadece Eyüplülerin değil, tüm İstanbulluların buluşma mekanı olacağını söyleyen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın şunları söyledi: “Belediyemizin Kurtkemeri’ndeki Sosyal Tesisleri burada çok ilgi görüyordu. Özellikle baharda ve yaz aylarında toplu piknikler, STK, dernek, vakıf ve okulların pikniklerini burada yapıyorlardı. Doğal güzellikleri, tarihi zenginlikleriyle...