07 / 05 / 2024

eyüp kültür merkezi açılışı

eyüp kültür merkezi açılışı

Eyüp Belediyesi Nikah Salonu ve de Kültür Merkezi törenle açıldı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Eyüp Belediyesi Nikah Salonu ve Kültür Merkezi' nin açılış törenine katıldı.

Bakırköy'de 17 milyon TL'ye kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırılacak!

Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıp, 29 yıllığına intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle yapım ve işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen yapım bedeli 17 milyon 24 bin 192 TL olarak belirlendi.

Bornova’ya 3 kültür merkezi yapılacak!

Bornova Belediyesi, ilçeye 3 kültür merkezi birden kazandırıyor. Dr. Sırrı Aydoğan ismi verilen Atatürk Mahallesi’ndeki kültür merkezi açılış için gün sayarken, Pınarbaşı Kültür Merkezi tamamlanma aşamasına geldi.

Bahçelievler Yayla Kültür Merkezi baştan aşağı yenilendi!

Bahçelievler’in ikinci kültür merkezi olarak 1996 yılında hayata geçirilen Yayla Kültür Merkezi, yepyeni bir çehreye kavuşturulmak amacıyla tadilata alınıp baştan aşağı yenilenerek yeniden hizmete açıldı.

Bornova Pınarbaşı Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

İzmir Bornova Belediyesi'nin projesini hazırladığı Pınarbaşı Kültür Merkezi'nin temel çalışmaları başladı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaşların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusundan projeler hayata geçirdiklerini belirtti.

Yozgat Sarıkaya'ya yeni kültür merkezi!

Sarıkaya Belediyesi, Sarı Zeybek İş ve Kültür Merkezi projesini hayata geçirmek üzere başlattığı ön çalışmalarını tamamlayıp, temele ilk harç törenle konuldu.

Sapanca Spor ve Kültür Merkezi'nin duvarları tamamlandı!

Sapanca Belediyesi, ilçe merkezine uzak mahallelerden biri olan Akçay Mahallesi’nde inşasını sürdürdüğü Spor ve Kültür Merkezi alanının çevresinin tamamını dekoratif kalıp duvarlarla çevreledi.

Sapanca Akçay'a Spor ve Kültür Merkezi geliyor!

Sapanca Belediyesi, ilçe merkezine uzak mahallelerden biri olan Akçay Mahallesi’nde inşasını sürdürdüğü Spor ve Kültür Merkezi alanının çevresinin tamamını dekoratif kalıp duvarlarla çevreledi.

2006 yılında Adile Sultan Sarayı kültür merkezi olarak hizmete girecek!

Sultan Abdülmecid'in Kandilli sırtlarında Sarkis Balyan'a yaptırdığı Adile Sultan Sarayı, 2006 yılında 'Sakıp Sabancı Kandilli Eğitim ve Kültür Merkezi Adile Sultan Sarayı' adıyla yeni bir kültür merkezi olarak hizmete girecekmiş.

Eyüp Belediyesi Nikah Salonu ve Kültür Merkezi törenle açıldı!

Eyüp Belediyesi Nikah Salonu ve de Kültür Merkezi törenle açıldı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Eyüp Belediyesi Nikah Salonu ve Kültür Merkezi' nin açılış törenine katıldı.

Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi 9 Mart'ta açılıyor!

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, 4 bin 800 metrekare kapalı alan olarak inşa edilen Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi'ni 9 Mart 2014 tarihinde saat 14.00’de açıyor...

Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Merkezi'nde tribünler yükseliyor!

Akyazı Spor ve Kültür Merkezi İnşaatı Proje Koordinatörü İbrahim Nacar, hedefledikleri programların önünde olduklarını belirterek projeyi teslim tarihinden daha erken bir zamanda bitirerek teslim etmeyi amaçladıklarını söyledi...

Yakuplu Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar projesi ne zaman açılacak?

Beylikdüzü - Yakuplu’ya Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’dan müjdeli haber. Bölgeye kazandırılacak Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar’ın proje hazırlıkları tamamlanmış durumda. Proje; 2015 senesinde hazır olacak

Kadışehri Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezi açıldı!

Yozgat’ın Kadışehir İlçe Belediyesi tarafından yatırılan Kadışehri Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı da katıldı...

eyüp kültür merkezi açılışı Haberi

eyüp kültür merkezi açılışı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Eyüp Belediyesi Nikah Salonu ve Kültür Merkezi'nin açılış törenine katıldı. 


Kültür merkezi açılışında bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren ve hizmetlerinin devam edeceğini dile getiren Müezzinoğlu, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, insanı yücelt ki devlet yücelsin' dedi. Konuşmaların ardından Eyüp Belediyesi Nikah Salonu ve Kültür Merkezi, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, AK Parti Eyüp Belediye Başkan adayı Remzi Aydın'ın kurdele kesimiyle hizmete...