03 / 05 / 2024

eyüp nişancı su kesintisi

eyüp nişancı su kesintisi

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesi Nişancı mahallesinde şebeke hattı arızası nedeniyle 15 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 13:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Kuyaş Büyükartı İnşaat, Eyüp Bahariye Sitesi'ni dönüştürecek!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın bağlı ortaklarından Kuyaş Büyükartı İnşaat Eyüp'te kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Proje kapsamında 310 arsa sahibinin 215'iyle sözleşme imzalandı.

Eyüp İslambey Caddesi'nde ilk kazma Mayıs'ta vuruluyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey Caddesi'ni, herkese örnek bir prestij cadde haline getirecek çalışmanın başlangıç tarihi ile ilgili esnaf ve vatandaşlarla istişarede bulundu.

Maslak 1453 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Maslak 1453 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Sami Doğan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon TL sermaye ile 22 Haziran'da Eyüp, Nişancı Mahallesi'nde kuruldu.

Eyüp Belediyesi 2016 Yılı Encümen ve Komisyon Üyeleri'ni seçti!

Eyüp Belediyesi, 5 yılda bir yapılan 2016 Encümen ve Komisyon Üyeleri seçimini yeni binadaki Meclis Salonu'nda gerçekleştirdi. Gerçekleşen oturumda Meclis Başkanvekili, katip üyeleri, encümen üyeleri, komisyon ve birlik üyeleri seçildi.

Eyüp Muhçu: Mimarlar Odası'nın binden fazla davası var!

Peş peşe açtığı davalar ile son olarak, ‘terörist’ olmakla suçlanan Mimarlar Odası şu an itibarıyla 1000’den fazla davanın tarafı. Oda Başkanı Eyüp Muhçu, 15’i odaya kayıtlı olmak üzere onlarca avukatla çalıştıklarını söyledi.

Öz Tüfekçi İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tüfekçi İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abit Tüfekçi tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Eyüp, Nişancı Mahallesi, Defterdar Caddesi'nde kuruldu.

Hamit Nişancı mülk satışlarına neden tepki gösterdi?

Seferihisar Belediye Başkanı Soyer'in bedeli 300 milyon lirayı bulduğu ileri sürülen mülklerin satışı için belediye meclisini olağanüstü toplayıp yetki almasına eski başkan Nişancı sert çıktı.

Enyap Gıda Hayvancılık Nakliye İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enyap Gıda Hayvancılık Nakliye İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Poyraz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da Eyüp, Nişancı Mahallesi'nde kuruldu.

Eyüp Muhcu: Betonlaşma kararlarını kent suçu ilan ediyoruz!

Mimarlar Odası Genel Başkanı Eyüp Muhcu, betonlaşma kararlarını "kent suçu" ilan ettiklerini söyledi. Türkiye'de inşaat sektörünün tıkandığını ileri süren Muhcu, "Daha önce yüzde 19 civarında olan büyüme hızla geriledi" dedi.

Remzi Aydın Eyüp Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaatını denetledi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Nişanca Mahallesi Eyüp Sultan Bulvarı üzerinde devam eden Eyüp Belediyesi yeni hizmet binası inşaatını denetledi. Başkan, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Eyüp su kesintisi 17 Aralık 2014 saatleri!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin İslambey mahallesinde şebeke hattı branşman bağlantısı nedeni ile 17 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Eyüp su kesintisi 16 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Düğmeciler mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 16 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Eyüp su kesintisi 15 Aralık 2014 saatleri!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Defterdar ve Nişancı mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 15 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

eyüp nişancı su kesintisi Haberi

eyüp nişancı su kesintisi


İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesi Nişancı mahallesinde şebeke hattı arızası nedeniyle 15 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak



Arıza Tarihi : 2014-10-15 10:31:47

Arıza Yeri : EYÜP

Arıza Sebebi : 100 MM ÇAPLI ŞEBEKE HATTI ARIZASI

Etkilenen Yerler : NİŞANCI MH

Açıklama : Çalışmanın tahmini olarak 15.10.2014 tarihinde saat 13:00 civarı bitirilmesi...