08 / 05 / 2024

eyüp otopark projeleri

eyüp otopark projeleri

Eyüp Belediye Başkanı Aydın, "Yeni ve daha modern bir Eyüp için mahallelerimize toplamda 6 yeraltı otoparkı yapıyoruz. Kentsel dönüşüm için de çalışmalara başladık." dedi.

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

Eyüp Yeşilpınar Bölge Parkı imara açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp’te yer alan Yeşilpınar Bölge Parkı’na cami, taziye evi, kültür merkezi, zemin altı katlı otopark yapılmasına karar verdi.

Eyüp'teki markalı 5 konut projesi!

İstanbul'un tarihi ilçelerinin başında gelen Eyüp'te markalı konut projeleri geliştirilmeye devam ediliyor.  Peki Eyüp'te hangi konut projeleri bulunuyor. İşte Eyüp'teki markalı 5 konut projesi...

Eyüp Sultan 500 milyonluk 67 farklı projeyle ihya olacak!

Eyüp Sultan, 500 milyon TL’lik bütçeli 67 farklı projeyle ihya olacak.Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş ve Eyüp Sultan Belediye Başkanı Aydın projeleri anlattı...

Eyüp'te konut satışları yüzde 20 arttı!

Eyüp'te konut satışlarının son üç ayda yüzde 20 arttığına, dairelerin ise yüzde 100 değer kazandığına dikkat çeken Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, devletin hayata geçirdiği altyapı ve ulaşım projeleri tamamlanıncaya kadar bölgedeki yükselişin devam edeceğini belirtti.

Eyüp'e yeraltı katlı otopark müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Akşemsettin Mahallesi sakinlerine yeni projelerini anlattı. Başkan Aydın'ın mahalle sakinlerine bir de yeraltı katlı otopark sürprizi oldu.

Eyüp'ün otopark sorunu çözülüyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut'u ziyaret etti. Ziyarette Başkan Remzi Aydın ve Genel Müdür Nurettin Korkut, Eyüp'te mevcut otoparkları ve otopark sorunlarını konuştu.

Eyüp yeni yatırımlarla gelişiyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp'e yapılmakta olan projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Aydın, "Yeni ve daha modern bir Eyüp için mahallelerimize toplamda 6 yeraltı otoparkı yapıyoruz. Kentsel dönüşüm için de çalışmalara başladık." dedi.

Eyüp'te kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Eyüp Belediye Başkanı Aydın, "Yeni ve daha modern bir Eyüp için mahallelerimize toplamda 6 yeraltı otoparkı yapıyoruz. Kentsel dönüşüm için de çalışmalara başladık." dedi.

Eyüp ve Gaziosmanpaşa projeleri masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçelerinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili toplantı düzenleyerek tecrübelerini paylaştı.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde en uygun fiyatlarla!

Ortadoğu Grup, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep sürecine başladı. Kağıthane’de yapımına başlanacak ‘Mod İstanbul Projesi’ 3 bin 770 metre kare alandan oluşuyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde ön talep zamanı!

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri ön talep sürecine girdi.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talebe yoğun ilgi!

Ortadoğu Grup’un Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri ön talepte yoğun ilgi görüyor. İki projede merkezi konumlarıyla dikkat çekiyor.

eyüp otopark projeleri Haberi

eyüp otopark projeleri

Eyüp Belediye Başkanı Aydın, "Yeni ve daha modern bir Eyüp için mahallelerimize toplamda 6 yeraltı otoparkı yapıyoruz. Kentsel dönüşüm için de çalışmalara başladık." dedi. 


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp'ün tarihini ve maneviyatını öne çıkaracak projelerle birlikte Eyüplülerin yaşam alanlannı da rahatlacak yeni çalışmalar başlattıklarını söyledi. İlçenin en önemli sorunlarından biri olan otoparkla ilgili istanbul Büyükşehir Belediyesiyle birlikte çalışma başlattıklannı belirten Başkan Aydın, 5 mahalleye toplamda 6 otoparkın yapılacağını ifade etti. Aynca yeni yapılacak otoparklar haricinde çarpık kentleşmeyi önleyecek kentsel dönüşüm, camilerin daha kullanışlı olması için de külliyeye dönüştürüleceği gibi birçok çalışmaların başlatıldığı bilgisini verdi. 


6 YERALTI OTOPARKI 


Başkan Remzi Aydın, Eyüp'e yapılacak yeni projelerle ilgili olarak açıklamasına şöyle devam etti: "Eyüp'ümüzün trafiğini rahatlatacak, çevre görüntüsünü düzeltecek yeraltı otoparkı yapıyoruz. Eyüp Merkez,...