07 / 05 / 2024

Eyüp projeler

Eyüp projeler

Eyüp'te devam eden ulaşım, sağlık, kültür ve spor alanındaki çalışmalar tamamlandığında Eyüp'ün en kaliteli yaşam merkezlerinden birisi olması bekleniyor. Tüm Eyüp'ü kapsayan vizyon projeler, yakın bir tarihte hizmete sunulacak.

Keten Haliç'in ikinci etabı Mayıs'ta teslim!

Eyüp’te yükselen 6 katlı iki bloktan oluşan ve birinci etabı teslim edilmeye başlayan Keten Haliç Projesi’nin ikinci etabı ise Mayıs ayında teslim edilecek. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

KİPTAŞ Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Eyüp Yeşilpınar projesinin ruhsatını aldı.

Eyüp için yeni projeler geliyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere’yi makamında ziyaret etti. Başkan Remzi Aydın ziyaret sırasında, Orman Bölge Müdürü Mere ile Eyüp’te hayata geçirilecek yeni projelerle ilgili görüştü.

Eyüp yeni yatırımlarla gelişiyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp'e yapılmakta olan projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Aydın, "Yeni ve daha modern bir Eyüp için mahallelerimize toplamda 6 yeraltı otoparkı yapıyoruz. Kentsel dönüşüm için de çalışmalara başladık." dedi.

Eyüp'e prestij cadde müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ayrıca Eyüp'ün geleceğine yön verecek, yaşam standartlarını yükseltecek yatırımlarla birlikte ulaşım ve prestij caddeler gibi hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgi verdi.

Eyüp ve Kağıthane'ye Ortadoğu Grup'tan 2 yeni proje!

Eyüp ve Kağıthane'de yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanan Ortadoğu Grup hazırlıklarına devam ediyor. Projeler için ön talep toplanıyor. Başvurular www.2proje.com web sitesinden yapılıyor.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep toplanıyor!

Ortadoğu Grup’un İstanbul’un merkezinde inşa ettiği Kağıthane ve Eyüp projeleri ön talep döneminde. Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul isimleri ile ön talebe çıkan projeler, inşaat kalitesi ve mimari özellikleri ile dikkat çekiyorlar.

Ortadoğu Grup'tan Eyüp ve Kağıthane'ye 2 yeni proje!

Resim İstanbul ve Merkez Zekeriyaköy'ün satışlarına devam eden Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane'de hayata geçireceği iki yeni proje için ön talep topluyor, projeler 2016'nın ilk yarısında satışa çıkacak

Eyüp Eroğlu: Tokat'ta emekliler TOKİ'den ev sahibi olacak!

Tokat Belediye Başkanı Av.Eyüp Eroğlu, 2015 yılında ki çalışmalar ve 2016 yılına ait projeler hakkında Güneş Medya yönetim kurulu başkanı ve Gazete Tokat imtiyaz sahibi Mehmet Aktürk'e makamında önemli açıklamalarda bulundu.

Eyüp Sultan için projeler sunuldu!

Eyüp Kentsel Sit Alanı Tarihi Merkez Yönetim Planı ve Yakın Çevresinin Düzenlenmesi projesine yönelik gerçekleştirilen Değerlendirme Çalıştayı’nda Başkan Aydın, “Liyakat ehli ve iş ahlakına sahip insanlarla çalışmak çok hoştu” dedi

Eyüp'te gayrimenkul fiyatları yükselecek mi?

İslam dünyasının 4. kutsal mekanı Eyüp Sultan ve çevresinin yanı sıra tüm Eyüp’ü kapsayan vizyon projeler, yakın bir tarihte vatandaşın hizmetine sunulacak.

Eyüp yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Eyüp'te devam eden ulaşım, sağlık, kültür ve spor alanındaki çalışmalar tamamlandığında Eyüp'ün en kaliteli yaşam merkezlerinden birisi olması bekleniyor. Tüm Eyüp'ü kapsayan vizyon projeler, yakın bir tarihte hizmete sunulacak.

Remzi Aydın: Eyüp dev projelerle büyüyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, vizyon projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Ulaşım, sağlık, spor, sosyal ve kültürel alanlardaki dev projeler hızla ilerliyor, Eyüp geleceğe hazırlanıyor.

Eyüp projeler Haberi

Eyüp projeler

İstanbul'un en önemli problemlerinden biri olan ulaşımda Eyüp'te önemli çalışmalar hayata geçiriliyor. İstanbul BÜyÜkşehir Belediyesi ile birlikte sürdürülen çalışmalarda, Mecidiyeköy- Alibeyköy-Mahmutbey metro hattı, Eyüp-Bayrampaşa tramvay hattı, Eminönü-Eyüp Alibeyköy (Haliç çevresi) tramvay hattının çalışmaları hızla devam ediyor. Bunların yanı sıra ayrıca, İncirli-Edirnekapı-Gayrettepe metro hattı, Gayrettepe-Kemerburgaz 3.Havalimanı Raylı Sistemi, Vezneciler-Sultançiftliği-Arnavutköy metro hattı, Eminönü-Fatih-Eyüp-Bayrampaşa metro hattı ile Eyüp'te ulaşım çok daha kolay hale gelecek. Eyüp'te kullanılmaya başlanacak teknolojik otoparklar ise trafiği ve park sorununu da ortadan kaldıran yatırımlar olacak. Alibeyköy Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Göktürk Yaşam Merkezi, deprem parkı, bilim parkı, otoparklar, Özgecan Aslan Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkuru, Kemerburgaz Kurt Kemeri Doğa Aktiviteleri Merkezi, Rami Kışlası-Şehir MüzesiTarih ve Medeniyet Müzesi, İstanbul Kent Müzesi'yle, Eyüp'ün geleceğin yaşam merkezlerinden biri haline geleceğini...