29 / 04 / 2024

eyüp tramvay

eyüp tramvay

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’e iki metro, iki tramvay ve bir de teleferik hattı yapılacağını müjdeledi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçede yapılacak yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Bayrampaşa Metrosu'ndan Eyüp Merkez'e tramvay hattı yapılacak!

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüplülere trafik sıkıntısını bir nebze de olsa çözebilecek müjdeli bir haber de verdi. Kavuncu, Bayrampaşa Metrosu’ndan Eyüp Merkez’e tramvay hattının yapılması için proje hazırlandığını açıkladı...

Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla!

Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı nereden geçecek? Bayrampaşa-Eyüp Tramvay hattının uzunluğu kaç kilometre? İşte Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla...

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla!

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı nereden geçecek? Eyüp-Bayrampaşa Tramvay hattının uzunluğu kaç kilometre? İşte Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla...

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı için düğmeye basıldı!

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı için çalışmalar başlatıldı. Hattın 2 yıl içinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor...

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda son durum!

Alibeyköy-Eminönü arasındaki mesafeyi 35 dakikaya düşürecek Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda son durum görüntülendi. 

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı yıl sonunda tamamlanacak!

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı inşaatı hız kesmeden devam ederken, ayrıntılar da netleşmeye devam ediyor.

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı 2018'de bitecek!

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı inşaatında incelemelerde bulunan İBB Başkanı Mevlüt Uysal hattın açılışı ile ilgili olarak "Bir aksama olmazsa 2018 yıl sonu itibarıyla bitirmeyi planlıyoruz." dedi.

Eyüp, metro ve tramvay yatırımlarıyla değerleniyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 3 seneyi aşan süredir, ilçeye verdiği hizmetleri, yaptığı eser ve projelerini, gerçekleştirdiği yatırımları anlattı. İşte o yatırımlar...

Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı çalışmaları tam gaz devam!

Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı çalışmaları kapsamında Haliç’e 70 metre uzunluğunda 42 kazık çakıldı. Projenin çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Eminönü'nden Eyüp'e tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Eminönü'nden Eyüp'e uzanacak bir tramvay hattı yapılacağının müjdesini verdi. Topbaş, hattın ihalesi ve yer teslimlerinin yapıldığını söyleyerek Haliç sahilden geçeceğini belirtti.

Remzi Aydın: Eyüp ulaşım anlamında çok rahatlayacak!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçede gerçekleşecek olan yenilikleri anlattı. Aydın, Eyüp'e 2019 yılında tamamlanması planlanan 3 metro birde tramvay müjdesi verdi.

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy tramvayı tanıtıldı!

İstanbulluların ulaşım problemini rahatlatacak olan Eminönü-Eyüp-Alibeyköy arasında hizmet verecek tramvay hattının tanıtımı Feshane Uluslararası Kongre ve Kültür Merkezi otoparkında düzenlenen törenle yapıldı.

Eyüp-Fatih arası raydan elektrikli tramvay hattı geliyor!

İBB Başkanı Kadir Topbaş, Fatih ile Eyüp ilçeleri arasında 13 kilometrelik güzergâhta 19 istasyonda hizmet verecek 150 milyon dolar bütçeli tramvay hattı projesini tanıttı.

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy tramvay hattının tanıtımı yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih ve Eyüp ilçeleri arasında 13 kilometrelik güzergahta 19 istasyonda hizmet verecek 150 milyon dolar bütçeli Eminönü-Eyüp-Alibeyköy tramvay hattını tanıttı.

eyüp tramvay Haberi

eyüp tramvay

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’e iki metro, iki tramvay ve bir de teleferik hattı yapılacağını müjdeledi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçede yapılacak yeni projelerle ilgili bilgi verdi. Başkan Aydın, Eyüp’ü iki aksta değerlendirmek gerektiğini belirterek, “Birincisi merkez, tarihi merkez. Orası zaten Sit alanı. Biz bu dokunun canlanmasına, ihya edilmesine yönelik çalışma yapacağız. Bilgi Üniversitesi ile işbirliği yaptık. Tarihi Merkez Yönetim Planı çalışması yapıyoruz” dedi.


METRO VE TRAMVAY MÜJDESİ

Trafiği rahatlatacak projelerin yakında vatandaşın hizmetine sunulacağını kaydeden Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’ü de kapsayan iki metro, iki tramvay ve bir de teleferik hattının çalışmalarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından sürdürüldüğünü ve iki buçuk yıl içinde tamamlanmış olacağını kaydetti.


KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPILACAK

Eyüp’te kentsel dönüşümün gerçekleştirilmesi için çalışmaların başladığını belirten Başkan Aydın, “Haliç’in...