05 / 05 / 2024

Eyüp Vialand Eğlence Merkezi iletişim

Eyüp Vialand Eğlence Merkezi iletişim

Vialand AVM telefon numarası ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Eyüp Vialand Eğlence Merkezi projesi Alibeyköy Taşocağı arazisi üzerinde, 1,5 milyon lira yatırımla hayata geçirildi...

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

Forev Modern Eyüp satış ofisi!

Forev Modern Eyüp satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1'den 6+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje Eyüp'te 5 bin 62 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 

İBB'nin Eyüp'teki gayrimenkulü yurt olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp'e bağlı Silahtarağa Mahallesi'ndeki gayrimenkulü İlim Yayma Cemiyeti'ne tahsis etti. Gayrimenkul, orta ve yüksek öğretim öğrencilerinin kalabilecekleri bir yurt olacak..

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları!

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları 660 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesine sahip yeniköy Konakları projesinde 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı çalışmaları tam gaz devam!

Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı çalışmaları kapsamında Haliç’e 70 metre uzunluğunda 42 kazık çakıldı. Projenin çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Eyüp Yeniköy Konakları fiyat 2017!

İstanbul Eyüp'e bağlı Alibeyköy'de inşa edilen Yeniköy Konakları 24 ay sonra teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Eyüp Yeniköy Konakları fiyat 2017 ...

Yeniköy Konakları Eyüp daire fiyatları!

İstanbul Eyüp'e bağlı Alibeyköy'de hayata geçirilen Yeniköy Konakları Eyüp daire fiyatları 609 bin TL'den başlıyor. Proje 362 konut ve 12 ticari üniteden meydana geliyor.

Eyüp 5. Levent Evleri ödeme koşulları!

5. Levent Konutları, İstanbul Eyüp Alibeyköy'de Torunlar GYO imzası ile hayata geçirildi. 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor...

Eyüp Yeniköy Konakları ev satış fiyatları!

35 bin 856 metrekare alan üzerinde yükselen Yeniköy Konakları projesi, Eyüp'e bağlı Alibeyköy'de hayata geçirildi. Projede fiyatlar 2+1'lerde 609 bin TL'den başlıyor...

Eyüp'teki iki okul hizmete açıldı!

Eyüp Belediyesi, Eyüp Kaymakamlığı ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hayata geçirdiği 2 okul ve 1 yaşam merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

5.Levent Eyüp fiyat listesi 2017!

Bu yıl sonunda teslim edilecek olan Torunlar 5.Levent Eyüp projesi KİPTAŞ Finanskent 2 arazisinde konumlandırılıyor. Proje İstanbul Eyüp'e bağlı Alibeyköy'de inşa ediliyor. İşte 5.Levent Eyüp fiyat listesi 2017...

Eminönü'nden Eyüp'e tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Eminönü'nden Eyüp'e uzanacak bir tramvay hattı yapılacağının müjdesini verdi. Topbaş, hattın ihalesi ve yer teslimlerinin yapıldığını söyleyerek Haliç sahilden geçeceğini belirtti.

Eyüp Şehir ve Medeniyet Okulu'nun lansmanı yapıldı!

Eyüp Belediyesinin 19-25 yaş arası gençlere yönelik akademik eğitim hizmeti sunan Genç Akademi Şehir ve Medeniyet Okulu'nun Bahariye Mevlevihanesi'nde düzenlenen lansman ve açılış konferansı yoğun katılımla gerçekleşti.

Eyüp Vialand Eğlence Merkezi iletişim Haberi

Eyüp Vialand Eğlence Merkezi iletişim


1,5 milyon lira yatırım bedeli ile yükselen Vialand AVM projesi 600 dönümlük dev arazi üzerinde, Alibeyköy Taşocağı arazisinde inşa ediliyor. Eyüp'te yer alan Vialand AVM açılışı 26 Mayıs 2013 tarihinde yapıldı.


İnşaatı 2011 yılında başlayan Vialand AVM projesinde 250 adet mağaza yer alıyor. Mağaza büyüklükleri 100 metrekare ile 6 bin 500 metrekare arasında değişen Vialand AVM telefon numarası ve adres bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. 


Vialand AVM projesinde 40 bin metrekare ticari alan ve 140 metrekare kiralanabilir alan yer alıyor. Vialand Eyüp fiyatları 13 yaşından küçükler için 40 lira, 13 yaşından büyükler için 50 lira olarak belirtiliyor.


Vialand AVM telefon numarası!


Vialand AVM Eyüp adres : Yeşilpınar Mahallesi Girne Caddesi- 34065 Eyüp İstanbul

Vialand AVM telefon numarası : 444 85 63



Eyüp Vialand Eğlence...