27 / 04 / 2024

Eyüp Yıldırım

Eyüp Yıldırım

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Eyüp Yıldırım Cafe Mix'te gerçekleştirilen kahvaltıda basın mensuplarına projelerini anlattı. Programa SP İl Başkanı Ahmet Manav, SP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Abidin Birinci ve partililer katıldı

Binali Yıldırım, Kapalıçarşı çatısında restorasyonu inceledi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Kapalıçarşı’nın çatısına çıkıp restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Yıldırım'da 5 metruk bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesinde metruk halde olan ve mahallenin güvenliği açısından risk teşkil eden 3 metruk bina ve 2 eski bina kamulaştırılıp yıkıldı.

Binali Yıldırım: 5 bin vakıf eserini metruk durumdan çıkardık!

Başbakan Binali Yıldırım, Hamamönü'ndeki Mehmet Akif İnan Vakfı hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar 15 yıllık iktidarımız döneminde 5 bin vakıf eseri, metruk durumdan çıkarıp başta büyük camilerimiz olmak üzere ihya ettik" dedi.

İşte Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'ın Acarkent'teki evi!

Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım, Acarkent’teki dairelerini InStyle Home Mart sayısına açtı. Ezgi Eyüboğlu, "Günlük hayatımda sade seçimler yaparım. Bu dekorasyon zevkime de yansıyor" dedi.

Başbakan Yıldırım: Yatırım yapana yabancı demeyiz!

Başbakan Yıldırım, yabancı yatırımcılara ‘Türkiye’den zerre şüpheniz olmasın’ mesajı vererek, Türkiye’de yatırım yapan hiç kimseye yabancı gözüyle bakmayız, bunu bilin. Siz yatırım yapıp istihdam sağlayın biz ihtiyacınız olan destekleri vereceğiz” dedi.

Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek Vodafone Arena'nın açılışına katılacak mı?

Fikret Orman'ın Kulüpler Birliği aracılığıyla Vodafone Arena'nın 10 Nisan tarihinde yapılacak olan protokol açılışı için kulüp başkanlarına davetiye gönderdiği öğrenildi. Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek'in gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Binali Yıldırım'dan Avrasya Tüneli ziyareti!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Haydarpaşa'da bulunan Karayolu Geçiş Projesi Merkez Ofisini ziyaret etti. Bakan Yıldırım, ziyaret kapsamında Avrasya Tüp Projesi'nde gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi edindi.

Binali Yıldırım: Körfez Tüp Geçit Projesi'ni İzmir istesin biz yapalım!

İzmir’in iki yakasını bir araya getirecek 4.2 kilometrelik Körfez Tüp Geçit Projesi için İzmirlilerin sesini biraz daha gür çıkarmaları gerektiğini söyledi. Yıldırım, “İzmir istesin yapalım. Bakın İstanbul istedi, yaptık” dedi

Binali Yıldırım'da 3. Köprü geçiş ücretleri açıklaması!

Binali Yıldırım, 3. Köprü ücretleri hakkında açıklamada bulundu. Yıldırım, " Bu köprüyü devletin bütçesinden yapmıyoruz. Bu köprünün bir maliyeti var.Burada şaşırılacak ya da yadırganacak bir şey yok. " dedi.

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım'ı yıkıp yeniden inşa edeceğiz!

Türkiye’de örnek kentsel çalışmalarından biri de Bursa’nın Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor. Yıldırım Belediye Başkanı Edebali “Yıldırım’ı yıkıp yeniden inşa ederek, marka değerini artıracağız” dedi.

Yıldırım kentsel dönüşümle markalaşıyor!

Türkiye’de örnek kentsel çalışmalarından biri de Bursa’nın Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor. Yıldırım Belediye Başkanı Edebali “Yıldırım’ı yıkıp yeniden inşa ederek, marka değerini artıracağız” dedi.

Bursa Yıldırım'daki dönüşüm kentin çehresini değiştirecek!

Türkiye’de örnek kentsel çalışmalarından biri de Bursa’nın Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor. Yıldırım Belediye Başkanı Edebali “Yıldırım’ı yıkıp yeniden inşa ederek, marka değerini artıracağız” dedi.

Bursa Yıldırım'ın marka değeri dönüşümle artacak!

Bursa Yıldırım’da 22 alan kentsel dönüşüm bölgesi ilan edildi. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırımı yıkıp yeniden inşa ederek, marka değerini arttıracağız” dedi.

Eyüp Yıldırım Haberi

Eyüp Yıldırım


Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Eyüp Yıldırım projelerini anlatarak, "Sakarya'nın bölgede lider ülkede öncü olmasını istiyoruz" dedi Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Eyüp Yıldırım Cafe Mix'te gerçekleştirilen kahvaltıda basın mensuplarına projelerini anlattı. Programa SP İl Başkanı Ahmet Manav, SP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Abidin Birinci ve partililer katıldı. "Biz Sakarya'nın bölgemizde lider, ülkemizde öncü olmasını istiyoruz" diyen Yıldırım güzel projeler hazırladıklarını söyledi. 


KENT KONUT BİRİMİ 

Yıldırım, "Biz yerel yönetimleri servet kazanma yeri değil, ibadet yeri olarak göreceğiz. Sakarya'yı beraberce yöneteceğiz. Kent Konut Birimi kuracağız vc bu TOKİ'ye bağlı olmayacak" dedi. Mahalle odaklı afet yönetimi sistemi kurulacağını söyleyen Yıldırım, "Hızlı tren uygulamasının başlamasıyla Sapanca hızlı tren durağı ile SAÜ arasında teleferikle ulaşım imkanı sağlayacağız" diye konuştu. 


TEŞVİK OFİSİ 

Yüksek teknolojiden istifade edilerek...