29 / 04 / 2024

Eyüpe teleferik ne zaman yapıldı

Eyüpe teleferik ne zaman yapıldı

2000 yılında Eyüp Belediyesi, Haliç kıyısından Piyer Loti tepesine yolcu taşıyacak teleferik için kolları sıvamış. Eyüp Cami'nin arkasından Piyer Loti'ye yerleştirilecek teleferik 145 milyar liraya mal olacakmış.

Yeni Eyüp Evleri 2'de yüzde 30 peşin 24 ay vade fırsatı!

Yeni Eyüp Evleri 2 projesinde yüzde 30 peşin ödemelerde 24 ay vade imkanı sunuluyor. Peki Yeni Eyüp Evleri 2'de daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Demirören’in borcuna karşılık devrettiği villalarına mahkemeden ‘mühürle’ kararı çıktı!

Demirören Grubu’nun, kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği araziye yapılan villalara yönelik idare mahkemesi önemli bir karar verdi. Mahkemenin kararı üzerine, davayı açanlar bu defa Eyüpsultan Belediyesi’ne müracaat ederek inşaatın mühürlenmesini istedi.

Yeni Eyüp Evleri'nde 15 yıla varan vade fırsatı! 3+1 Yeni Eyüp Evleri ne kadar?

Yeni Eyüp Evleri, Aksüs Yapı ve MAF Taahhüt imzasıyla yükseliyor. Satışları başlayan projenin tüm detayları belli oldu. İşte Yeni Eyüp Evleri'ne ilişkin tüm merak edilenler...

Yapı Kredi'den emekliye promosyon müjdesi! Peş peşe ne kadar vereceklerini duyurdular!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Yapı Kredi'den son dakika emekli promosyonu açıklaması geldi. Banka emeklilere tam bu kadar para verecek...

Kira öder gibi ev sahibi olmak çok kolay! Hem de kiradan daha az ödemeyle!

Artık ev sahibi olmak isteyenler için daha az taksitle ev sahibi olma zamanı geldi. Yapmanız gereken tek şey peşinatınızı ödemek ve istediğiniz evi satın almak. Konut sektöründe yapılan yeniliklerle birlikte, artık ev sahibi olmak çok daha kolay hale geldi. İşte detaylar...

Miss Pırlanta'da yüzde 40'a varan indirim! Kadınlar gününe özel indirim! Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Miss Pırlanta'da Kadınlar gününe özel yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. En gözde takıların bir arada bulunduğu Miss Pırlata'da pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar?  Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi.

En uygun altın küpe fiyatı ne kadar? Küpe almak isteyenlere sevindiren haber geldi! Sembolgold 24 Şubat fiyat listesi

Küpe almak isteyenleri sevindiren haber Sembolgold'tan geldi! Sembolgold'ta tüm altın küpelerde yüzde 20 indirim devam ediyor. Peki En uygun altın küpe fiyatı ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi.

Koray GYO, Eyüpsultan Göktürk'teki arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi'ne hibe etti! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Eyüpsultan Göktürk'te yer alan arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi lehine kayıtsız ve şartsız olarak hibe edildi. İşte ayrıntılar...

TOKİ ilk evim arsa çekilişi ne zaman? TOKİ arsa peşinat ne kadar? İşte 1-6 Şubat 2023 il il arsa kura çekiliş tarihleri!

TOKİ ilk evim arsa kuralarının tarihleri büyük bir merakla araştırılmaktadır. Peki TOKİ ilk evim arsa çekilişi ne zaman? İşte merak edilenler!

Altın halka küpeler 1.131 liradan başlıyor! Bu küpeler kapış kapış alınıyor! 18 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi

Kadınların en sevdiği küpeler arasında yer alan altın halka küpeler kapış kapış alınıyor. Elizi'de altın halka küpeler 1.131 liradan başlıyor. Peki altın halka küpe fiyatları ne kadar? Elizi 18 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bekçi alımları için Ocak 2023 müjdesi peş peşe geldi! 2023 yılı bekçi alımı ne zaman yapılacak? Hemen bakın!

Bekçi alımları için Ocak 2023 müjdesi peş peşe geldi... 2023 yılı bekçi alımı ne zaman yapılacak? Hemen bakın...

Çiftçilere 3 yeni kredi müjdesi peş peşe duyuruldu! Çiftçi Destek Kredisi limiti ne kadar? Hemen detaylara bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçilerin yüzünü güldürecek müjdeleri peş peşe açıkladı. Çiftçi Destek Kredisi limiti ne kadar? Hemen detaylara bakın!

Altın çocuk küpeleri ne kadar? Altın çocuk küpe fiyatı kaç TL? 6 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi

Kız çocukları için alınabilecek en değerli hediyeler arasında yer alan altın çocuk küpelerinin fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Altın çocuk küpeleri ne kadar? Altın çocuk küpe fiyatı kaç TL? 6 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi.

Eyüpe teleferik ne zaman yapıldı Haberi

Eyüpe teleferik ne zaman yapıldı



Haliç'ten Piyer Loti'ye TELEFERİK


Eyüp Cami'nin arkasından Piyer Loti'ye yapılması planlanan teleferiğin maliyeti 145 milyar lira olarak tahmin edildi


    Eyüp Belediyesi, Haliç kıyısından Piyer Loti tepesine yolcu taşıyacak teleferik yapmak amacıyla kolları sıvadı. Büyükşehir Belediyesi ile sit alanı olan bölgede çalışma izni almak için Anıtlar Kurulu'na başvurularını yaptıklarını söyleyen Eyüp Belediye Başkanı Ahmet Genç, ''Maçka'da zarar eden teleferiğin burada kurulmasını teklif ettik. Bu projeyi ilçe belediyesi olarak biz hayata geçireceğiz. Fakat, kredi alamıyoruz. Turizm noktasındaki bu alanda ulaşımı sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. 

     Eyüp Cami'nin arkasından Piyer Loti'ye yerleştirilmesi düşünülen teleferiğin, 1 milyon 700 bin Fransız Frangı'na...