02 / 05 / 2024

eyüpteki kültür merkezleri

eyüpteki kültür merkezleri

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek toplu açılışla Güzeltepe Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi'nin hizmet vermeye başlayacağı müjdesini verdi.

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Kapaklı Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Kocaeli’nin en büyük kültür merkezleri Çayırova'da!

Kocaeli Çayırova Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ilin en büyük kültür merkezi olacak şekilde inşa ediliyor.

TOKİ'den Tokat'a kültür merkezi!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, üçüncü Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi’nin TOKİ bölgesine açılacağını açıkladı.

Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Eyüp’teki Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Açılışta Engin Gürkey’in perküsyon gösterisine izleyiciler de katılınca ortaya renkli görüntüler çıktı.

Eyüp Belediyesi'nden Şehir, Kültür ve Estetik semineri!

Eyüp Belediyesi Genç Akademi tarafından düzenlenen Şehir ve Medeniyet Okulu’nun seminer dizilerinden olan “Şehir, Kültür ve Estetik” konuşmaları 2. haftası da gerçekleşti.

Kocaeli Arslanbey’e kültür merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamaları için kent genelinde kültür merkezleri inşa etmeye devam ediyor.

eyüpteki kültür merkezleri Haberi

eyüpteki kültür merkezleri


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Güzeltepe Mahallesi'nde bir dizi ziyarette bulundu. AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç'la birlikte gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında Başkan Aydın vatandaşlarla görüşerek sohbet etti. Başkan Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek toplu açılışla Güzeltepe Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi'nin hizmet vermeye başlayacağı müjdesini verdi.


Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın Güzeltepe'ye gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilk adres Mehmet Akif Ersoy Camii oldu. Başkan Aydın cami derneğinde cemaatle biraraya gelerek sohbet etti. Cami çıkışında Güzeltepe'de dolaşan Belediye Başkanı Aydın esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti. Başkan Remzi Aydın daha sonra ise Sivas Hafik Alibeyli Köyü Derneği'ni ziyaret etti. Burada dernek üyeleriyle görüşen Başkan Aydın, Eyüp ve Güzeltepe ile ilgili talep ve sorunları dinledi.




Eyüp...