08 / 07 / 2024

Eyyübiye belediyesi gençlik merkezi projesi

Eyyübiye belediyesi gençlik merkezi projesi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, dev projenin startını verdi. Bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilecek Gençlik ve Kültür Merkezinin protokolü İl Milli Eğitim Müdürlüğünde imzalandı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de 81 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2 arsa satılıyor!

Eyyübiye Belediyesi Turkuaz Hizmet Sanayi ve Ticaret A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Kadıkendi ve Yenice mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve merak edilenler...

Konak Gençlik Destek Merkezi için ilk imzalar atıldı!

Konak Belediyesi Gençlik Destek Merkezi için ilk işbirliği protokolü Konak Belediyesi ile Bir Hayata Dokun Derneği ile imzalandı. AB hibe desteği almaya hak kazanan merkez “Sıfır Kayıp Projesi” olacak.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm tam gaz!

Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ  ortaklığında Akçamesçit bölgesinde devam kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de oto sanayi kiracılarına tahliye tebligatı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye belediyesi 50 oto sanayi dükkanı işletmecisine dükkanlarını 15 gün içerisinde tahliye etmeleri için tebligat gönderdi. Belediye, esnafa ‘iş yeri açma ve çalışma ruhsatı olmadığı’ sebebiyle de idari para cezası uyguladı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm evleri yükseliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Akçamesçit bölgesinde 4 etaptan meydana gelen toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1 etap çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de ev ve iş yerleri istimlak ediliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Ümit Yolcu ile Mustafa Kuş parkı arasında kalan ev ve işyerinin istimlak çalışmalarını tamamlıyor. Bölgede başlatılan yıkım çalışmalarıyla trafik sorununa neşter vurulacak.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Eyyübiye’deki kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk etabı 2021'de bitecek!

Eyyübüye Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan kentsel dönüşüm alanındaki çalışmalar devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilk etabın önümüzdeki yıl biteceğini belirtti...

Şanlıurfa Eyyübiye'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla kaçak yapılar için mücadelesine devam eden Eyyübiye Belediyesi, Muradiye Mahallesinde bulunan kaçak yapılar için, yıkım kararı aldı.

Ankara'ya yeni gençlik merkezi inşa edildi!

Başkentteki yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlik merkezlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki 14 kaçak yapı yıkıldı!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi Gecekondu Müdürlüğü ekipleri kaçak yapı fırsatçılarına göz açtırmıyor. Bölgede bulunan 14 kaçak yapı yıkıldı.

Aliağa Gençlik Merkezi Binası ihalesi 20 Aralık'ta!

Aliağa Belediyesi, Gençlik Merkezi Binası Yapımı için ihale tarihini açıkladı. Aliağa Gençlik Merkezi Binası ihalesi 20 Aralık'ta yapılacak. 

Eyyübiye belediyesi gençlik merkezi projesi Haberi

Eyyübiye belediyesi gençlik merkezi projesi


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Buhara Mahallesinde 1600 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Gençlik ve Kültür Merkezi projesinin startını verdi.

Buhara Mahallesi ve çevre mahallelerinin talebine duyarsız kalmayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, dev projenin startını verdi. Bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilecek Gençlik ve Kültür Merkezinin protokolü İl Milli Eğitim Müdürlüğünde imzalandı. Gençlere verdiği önemle kamuoyunun takdirini toplayan Başkan Ekinci, dev projeye imza attı. Buhara Mahallesi ve çevre mahallelerde yaşayan vatandaşların da faydalanacağı dev proje için Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci protokol imzaladı. Başkan Ekinci, “ Gençlerimize yönelik projelerimiz tüm hızıyla devam edecek” dedi.

BİN 600 METREKARELİK DEV PROJE

Bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilen ve toplam 5 kattan oluşan Gençlik...