08 / 07 / 2024

Eyyübiyedeki gençlik merkezleri

Eyyübiyedeki gençlik merkezleri

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, dev projenin startını verdi. Bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilecek Gençlik ve Kültür Merkezinin protokolü İl Milli Eğitim Müdürlüğünde imzalandı.

Çekmeköy'de gençlik merkezleri inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, birçok mahallede toplam 4 adet kitap evi ve gençlik merkezi inşa ediyor.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Gençlik merkezi sayısı 2 milyonu aştı!

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olarak faaliyette bulunan gençlik merkezleri sayısı 2 milyonu aştı. 2011 yılında 16 olan sayı bugün itibarıyla 300'e ulaştı.

Şanlurfa Eyyübiye'ye gençlik külliyesi inşa ediliyor!

Eyyübiye Belediyesi Başkanı Mehmet Ekinci, Osmanlı Mahallesi’nde hayata geçirilen gençlik külliyesini inceledi.

Eyyübiye 15 Temmuz Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi imzasıyla Buhara Mahallesinde inşa ettirilen 15 Temmuz Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandı.

Eyyübiye Belediyesi'nden yeni gençlik merkezi!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, dev projenin startını verdi. Bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilecek Gençlik ve Kültür Merkezinin protokolü İl Milli Eğitim Müdürlüğünde imzalandı.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki gençlik merkezi tamamlandı!

Eyyübiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi, Eyyübiye İlçesi’ne bağlı Onikiler Mahallesi Kuyubaşı Caddesi üzerinde 4 katlı bir binada gençlere sportif ve kültürel hizmet verecek.

Bursa Gemlik'e gençlik merkezi yapılıyor!

Bursa Gemlik Belediyesi'nin "Gençler Bizim Geleceğimizdir, Geleceğimize Yatırım Yapıyoruz" sloganıyla projelendirdiği gençlik merkezleri ardı ardına açılıyor. Cihatlı Mahallesi çocuk ve gençlerine yönelik görkemli bir Gençlik Merkezi haline getirdi.

Gemlik'te kırsal mahallelere gençlik merkezi yapılıyor!

Gemlik Belediyesi, kırsal mahallelere gençlik merkezleri yapıyor. Kurtul ve Engürücük mahallelerinde açılan gençlik merkezleri, Umurbey'den sonra Cihatlı'da da hizmete girdi.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta!

Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi.Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını belirtti.

Zonguldak Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta gerçekleşecek!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi yapımı için ihaleye çıkacağını bildirdi. Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Gençlik Merkezi yapımının 2015 yatırım programına alındığını söyledi.

Alaplı’da Gençlik Merkezi ihaleye çıkıyor!

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını, Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi. İşte ayrıntılar...

Antalya'daki Gençlik Mahallesi'ne müteahhitler neden akın ediyor?

Antalya'nın en gözde caddelerinden olan Işıklar, son dönemde müteahhitlerin istilasına uğradı. Gençlik Mahallesi Muhtarı Ömer Kaya, mahallelerindeki eski binaların müteahhitlere verilerek kentsel dönüşüm olamayacağını vurguladı.

Eyyübiyedeki gençlik merkezleri Haberi

Eyyübiyedeki gençlik merkezleri


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Buhara Mahallesinde 1600 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Gençlik ve Kültür Merkezi projesinin startını verdi.

Buhara Mahallesi ve çevre mahallelerinin talebine duyarsız kalmayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, dev projenin startını verdi. Bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilecek Gençlik ve Kültür Merkezinin protokolü İl Milli Eğitim Müdürlüğünde imzalandı. Gençlere verdiği önemle kamuoyunun takdirini toplayan Başkan Ekinci, dev projeye imza attı. Buhara Mahallesi ve çevre mahallelerde yaşayan vatandaşların da faydalanacağı dev proje için Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci protokol imzaladı. Başkan Ekinci, “ Gençlerimize yönelik projelerimiz tüm hızıyla devam edecek” dedi.

BİN 600 METREKARELİK DEV PROJE

Bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilen ve toplam 5 kattan oluşan Gençlik...