01 / 05 / 2024

 Eyyüp Karahan kim

 Eyyüp Karahan kim

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü görevine Eyyüp Karahan getirildi. Peki, Eyyüp Karahan kimdir, Eyyüp Karahan kaç yaşındadır? Eyyüp Karahan hangi görevlerde bulundu?

Ev sahipleri dikkat! Kiracının bıraktığı aidat borcu kim tarafından ödenir? 

Günümüz şartlarında ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar artarak devam edebiliyor. En ufak bir sorun bile iki taraf arasında büyütülüp bazen mahkemeye kadar gidebiliyor. Kiracılar, ev sahiplerine borç bırakıp evden çıkabiliyorlar peki bu kalan borcu kim öder? 

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Acer, Etem Uygar Koçkan, Eyyüp Şelli, Cüneyt Şelli ve Murat Karabıyık ortaklığında kuruldu.

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Durbak tarafından kuruldu.

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatıyla dikkat çekti: Kahveseverlere en özel hediye

Kim güzel bir Türk kahvesine "hayır" diyebilir ki... Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi sizin için en güzel Türk kahvesini pişiriyor. Peki Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Işıklı tarafından kuruldu.

Ev alıp satarken tapu harcını kim öder?

Bir gayrimenkul almak istiyorsunuz ya da var olan bir gayrimenkulünüzü satmak istiyorsanız bu noktada tapu dairesinde ödemeniz gereken bazı masraflar bulunuyor. Peki, alıp satarken tapu harcını kim öder? İşte tüm merak edilenler...

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

Sare Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sare Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre    Aydoğan Ve Eyyüp    Aydoğan tarafından kuruldu.

Saklar Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saklar Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Saklar ve Eyyüp Saklar ortaklığında kuruldu.

Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa  edilen Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye'sinin inşaatı tamamlandı.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

 Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban emlak zengini çıktı!

“Fatih Nurullah” ismini kullanan Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban'ın istismar davasında ilgi çeken detaylar rotaya çıktı. Şağban'ın, emlak zengini olduğu 16 binasının 7 dairesinin olduğu ortaya çıktı. 

 Eyyüp Karahan kim Haberi

 Eyyüp Karahan kim

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü görevine Eyyüp Karahan getirildi. Peki, Eyyüp Karahan kimdir, Eyyüp Karahan kaç yaşındadır? Eyyüp Karahan hangi görevlerde bulundu?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü görevine Eyyüp Karahan getirildi. Peki, Eyyüp Karahan kimdir, Eyyüp Karahan kaç yaşındadır? Eyyüp Karahan hangi görevlerde bulundu?

 Eyyüp Karahan kimdir?

21.02.1962 tarihinde Gümüşhane’de doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme – Sosyal Siyaset Bölümünden 1984 yılında mezun oldu.

Çeşitli firmalarda Muhasebe ve Satış Sorumlusu olarak görev yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İl Genel Meclisi Plan ve Bütçe komisyon üyeliği yaptı. HAMİDİYE A.Ş.de Ticaret Müdürlüğü, İSFALT A.Ş. ve...