29 / 04 / 2024

Eyyüpnebi Camii son durum

Eyyüpnebi Camii son durum

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa  edilen Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye'sinin inşaatı tamamlandı.

Son dakika: Ayasofya'da yeni dönem! Ayasofya Camii kapatıldı mı?

Kültür ve Turizm Bakanlığından son dakika Ayasofya açıklaması yapıldı. Bakanlık 15 Ocak 2024 tarihinden itibaren UNESCO’nun tavsiyesi ile ziyaretçi yönetim planı uygulamasına geçeceklerini duyurdu.

Taksim Camii inşaatında bütçe iki katına çıktı!

SUR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Taksim Camii inşaatının bütçesiyle ilgili şunları söyledi: ''İnşaata başladığımızda dolar 3.6 TL idi. Şimdi malum. Son bir yılda emtia fiyatları kaynaklı maliyet artışı oldu. Önemli bir eser yaptık. Her şeyin en iyisi olsun istedik.''

Taksim Camii'nde açılış hazırlığı: Son düzenlemeler yapılıyor!

Taksim'de inşası biten ve bu cuma günü ibadete açılacak olan camide son düzenlemeler yapılıyor. İç mekandaki çalışmaların çoğunlukla tamamlandığı caminin çevre düzenlenmesinde son rötuşlar gerçekleştiriliyor. 

Taksim Camii için geri sayım başladı!

Taksim Camii'nin açılmasına sayılı günler kaldı. Dış cephe işlemlerinde son aşamaya gelinen cami Ramazan'da ibadete açılacak.

Taksim Camii açılışa hazır!

Ramazan ayında ibadete açılması planlanan Taksim Camii'ndeki son durum havadan görüntülendi. İçinin boyanması da tamamlanan caminin çevresindeki peyzaj çalışmaları sürüyor.

Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa  edilen Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye'sinin inşaatı tamamlandı.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Taksim Cami'nin inşaatında son durum ne?

Taksim Meydanı'nın en özel köşesinde, tramvay yolunun hemen başındaki Taksim Camii'nde inşaat kalışmaları hızla devam ediyor. 43 yıldır hayali kurulan, bu yılın sonunda ibadete açılması planlanan caminin son hali görüntülendi...

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi ile nefes alacak!

Şanlıurfa Eyyübiye’de son dönemde birçok yeni projeyi hayata  geçiren Eyyyübiye Belediyesi, Millet Bahçesi projesi için çalışmalara başladı.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye İlçesi Eyüpnebi mahallesinde yaşayan vatandaşların 40 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

Şanlıurfa'daki Eyyüpnebi Külliyesi inşaatında sona gelindi!

Peygamberler Şehri Şanlıurfa'ya yakışır projeleri birer birer inşa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyüpnebi Külliyesi'nin inşaatını da tamamlıyor.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde inşaat çalışmaları süren Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatında sona gelindi.

Mehmet Sinirlioğlu: Ayasofya Camii tapusundaki imza abim Fikret Sinirlioğlu’na ait!

Son günlerin en önemli konuları arasında yer alan Ayasofya Camii’nin tapusunda Fikret Sinirlioğlu’nun imzası bulunuyor.

Eyyüpnebi Camii son durum Haberi

Eyyüpnebi Camii son durum

Şanlıurfa'yı geliştiren projeleri birer birer hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir ilçesine bağlı Eyüp Nebi Mahallesinde yaptırdığı Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatını tamamladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Viranşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen projede, Eyyüp Nebi Mahallesinde 1400 metrekare alan üzerine kurulan camiinin yapım çalışmaları tamamlandı. Çevre düzenlemesinin devam ettiği camii ve külliyenin önümüzdeki günlerde hizmete sunulması amaçlanıyor.

Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi, toplamda 1000 kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kapasiteye sahip. Tüm ayrıntıların düşünüldüğü külliyede aşevi ve dinlenme alanları da yer alıyor.


 

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'nin inşaatında son aşamaya...