07 / 05 / 2024

Ezel Gülen Kıray Anadolu Lisesi çekmeköy

Ezel Gülen Kıray Anadolu Lisesi çekmeköy

Türkiye'nin ilk kadın doktorlarından Ezel Gülen Kıray'ın Türk Eğitim Vakfı'na (TEV) yaptığı bağış ve Aysima Altınok'un katkısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaptırılan TEV Ezel Gülen Kıray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi törenle açıldı.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Avrupa’daki doğalgaz krizi Antalya’nın işine geldi! Günlük 21 Euro ile doya doya tatil imkanı

Avrupa’da yaşanması öngörülen doğalgaz krizi Antalya’daki turizmcilere fırsat doğurdu. İşte günlük 21 euro ile doya doya tatil imkanına dair detaylar!

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Ankara-Sivas YHT Projesi'nde günlük 1.750 metre ray seriliyor!

Ankara-Sivas YHT Projesi'nde günlük bin 750 metre ray seriliyor. Projede test sürüşlerinin 2019 yılında yapılması plalanıyor...

Ankara'daki Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu yıkılacak mı?

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara Emek'te bulunan Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu'nun yıkılacağı iddialarını ve öğrencilerin durumunu meclis gündemine taşıdı..

Fetullah Gülen Kanada'dan çiftlik mi aldı?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in başka ülkeye gidebileceği iddialarına açıklık getirdi. Bozdağ, "Kanada başta olmak üzere çiftlikler satın alındığına dair ciddi istihbaratlar var." dedi.

Günlük evlere otel kriterleri getiriliyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, üzerinde çalışmalar sürdürülen emlakçılık düzenlemesine ilişkin Milliyet’e bilgi verdi. Tüfenkci, yapılacak düzenlemeyle günlük kiralamalar ve güvenlik açısından sıkı kontrol mekanizmalarının getirileceğini bildirdi.

FETÖ, Gülen için Belçika'dan çiftlik evi satın aldı!

Türkiye'ye iade edilmemek için ABD'ye yalvaran Gülen'in, yargılanmaktan kaçmak için hazırlık yaptığı ülkelerin başında Belçika geliyor. FETÖ'nün Belçika'da Gülen'in yerleşmesi için bir çiftlik evi bile satın aldığı öğrenildi.

Fethullah Gülen kaçmak için Afrika'dan ev baktırmış!

Uşak Cumhuriyet Baş savcılığı tarafından hazırlanan iddianame de FETÖ liderinin 17 Aralık sonrası kaçış planları yer aldı. Örgüt bürokrasi imamı Hazım Sesli’yi, Gülen’e yer bulmak için Güney Afrika’ya göndermiş.

Fethullah Gülen’in İncek'teki evine yıkım kararı!

FETÖ’nün finansörü Akın İpek’in Fetullah Gülen’e İncek’te inşa ettiği malikâne için gasp edilen yolu çevreleyen duvara yıkım kararı çıktı. Gölbaşı Belediyesi kararın ardından 7 Eylül’de malikânede yıkım yapacak.

Gölcük Adliye Sarayı hizmete açıldı!

Kocaeli merkezinin gelişmesine ve genişlemesine büyük katkı sağlayacağı düşünülen ''Gölcük Adliye Sarayı'' hizmete açıldı.

Çekmeköy Ezel Gülen Kıray Anadolu Lisesi açıldı!

Türkiye'nin ilk kadın doktorlarından Ezel Gülen Kıray'ın Türk Eğitim Vakfı'na (TEV) yaptığı bağış ve Aysima Altınok'un katkısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaptırılan TEV Ezel Gülen Kıray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi törenle açıldı.

Uğur Gülen: Sigortada hedef 100 milyar liralık üretim!

Türkiye’nin sigortalılık oranının düşük olduğunu söyleyen Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, sektörün ilk hedefinin Türkiye ile benzer özelliklere sahip Doğu Avrupa seviyesini yakalamak olduğunu söyledi.

Ezel Gülen Kıray Anadolu Lisesi çekmeköy Haberi

Ezel Gülen Kıray Anadolu Lisesi çekmeköy


Türkiye'nin ilk kadın doktorlarından Ezel Gülen Kıray'ın Türk Eğitim Vakfı'na (TEV) yaptığı bağış ve Aysima Altınok'un katkısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaptırılan TEV Ezel Gülen Kıray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi törenle açıldı. Törene, İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Çetin ve Şahmettin Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, törende, böyle bir okulun açılış töreninde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Törenin, genç cumhuriyetin yetiştirdiği iki aydın Türk kadınının hatıraları önünde yapıldığını belirten Usta, şöyle konuştu:

"Bunlardan biri okula ismini veren Ezel Gülen Kıray, diğeri ise Aysima Altınok Hanımefendidir. Genç Türkiye Cumhuriyeti'nin yetiştirdiği insanlar olarak bunlar en meşakkatli mesleği seçmişlerdir. Ezel...