02 / 05 / 2024

Ezgi Çelebi biyografi

Ezgi Çelebi biyografi

Mimar Ezgi Çelebi kimdir? Mimar Ezgi Çelebi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ezgi Çelebi, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ezgi Çelebi...

Çeşme Mustafa Çelebi Adası sahibinden satılıyor!

Çeşme’de, 160 dönümü Hazine’ye, 400 dönümü ise mirasçılara ait olan Mustafa Çelebi Adası 40 milyon Euro’ya satılıyor. Adaya, Çinli bir yatırım grubu ile Kanadalı bir işadamını talip olduğu iddia edildi.

Çelebi Konsept İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebi Konsept İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Çelebi tarafından kuruldu.

Ezgi Mola Alaçatı’da mekan açtı!

Büyük hayalini gerçekleştiren güzel oyuncu Ezgi Mola, Alaçatı’da mekan açtı. Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı, uzun zamandır Çeşme’de mekan işletmeciliği yapıyor. 

Ezgi Mola Çeşme'de 2 katlı villa kiraladı!

Oyuncu Ezgi Mola, Çeşme’de işletmecilik yapan Mustafa Aksallı ile daha fazla vakit geçirmek için 2 katlı bir villa kiraladı.

Ezgi Mola Çeşme'de 3 aylığına ev tuttu!

Ezgi Mola ve erkek arkadaşı Mustafa Aksakallı Çeşme’de daha fazla vakit geçirmek için ev tuttu. Çift, iki katlı ev için 3 aylığına 15 bin TL ödeyecek.

Çelebi Hava Servisi'nin depo kapasitesi yaklaşık iki katına çıktı!

Çelebi Hava Servisi'nin operasyonlarının İstanbul Havalimanı'na taşınması hakkında açıklama yaptı. Şirketin yaptığı yatırımlar kapsamında yer hizmetleri ve depo kapasitesi yaklaşık iki katına çıktı...

Molla Çelebi Camii yeniden yapılacak!

1958'de yıkılan ve 2011 yılında 1. derece korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen Molla Çelebi Camii Yeniköy'deki yerinde yeniden hayata geçirilecek.

Ezgi Tekstil Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Ezgi Tekstil Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Eyüpsultan Fethi Çelebi Mahallesi tadilat planı askıda!

Eyüpsultan Fethi Çelebi Mahallesi, 13 pafta, 111 ada, 21 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli tadilat planı askıya çıkarıldı...

Ata Corner Lüleburgaz'ın cephe mantolama işlerini Çelebi Grafik İnşaat yapacak!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Kırklareli  ili Lüleburgaz ilçesinde yer alan Ata Corner Lüleburgaz projesinin cephe mantolama işleri 315 bin TL + KDV ile Çelebi Grafik İnşaat'a yaptırılacak...

Çelebi Mimari Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebi Mimari Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli Ali Can Çelebi tarafından kuruldu. 

Emlakkulisi.com Editörü Ezgi Delibeyoğlu evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Ezgi Delibeyoğlu ile Tolga Sezer dün gerçekleştirilen törenle dünya evine girdi...

Çelebi Otel Turizm İnşaat Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Çelebi Otel Turizm İnşaat Tekstil Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel İşleyen tarafından kuruldu. 

Ezgi Çelebi biyografi Haberi

Ezgi Çelebi biyografi

Ezgi Çelebi kimdir?

Mimar Ezgi Çelebi kimdir? Mimar Ezgi Çelebi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ezgi Çelebi, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?


Ezgi Çelebi,  1990 yılında Ankara'da doğdu. 2012 yılında Doğuş Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. 


2013'ten beri OTM mimarlar bünyesinde çalışmalarını sürdürmektedir.


İletişim bilgileri:

Günal sk. Gülevler Sitesi 7.Blok Kat:-1 D:32

Acıbadem/Üsküdar/İSTANBUL


E: [email protected]

T: +90 216 545 31 31   F: +90 216 545 31...