02 / 05 / 2024

Ezgi Delibeyoğlu düğün

Ezgi Delibeyoğlu düğün

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Ezgi Delibeyoğlu ile Tolga Sezer dün gerçekleştirilen törenle dünya evine girdi...

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm açıklamalarına tepki!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün sabah saat 10.30'da çöken Zeytinburnu Sümer Mahallesi 27/2 sokak 27 numaralı Hilal Apartmanı'nın enkazında incelemeler yaptı. Ekrem İmamoğlu'nun incelemelerden sonra kentsel dönüşüme ilişkin yaptığı paylaşım tepkilere neden oldu.

Emlakkulisi.com Editörü Ezgi Delibeyoğlu evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Ezgi Delibeyoğlu ile Tolga Sezer dün gerçekleştirilen törenle dünya evine girdi...

Emlakkulisi.com Editörü Ezgi Delibeyoğlu nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Ezgi Delibeyoğlu ile Tolga Sezer dün gerçekleştirilen törenle nişanlandı.

TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi Sütlüce ve Örnektepe Mahallesi 1. Etap Kentsel Yenileme Projesi TOKİ tarafından yürütülüyor. İşte, TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum.. 

Aziz Kocaoğlu: Dönüşüm için ihtisas mahkemeleri kurulsun!

"Kentsel Dönüşüm ve Riskli Alan Sempozyumu"na konuşmacı olarak katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, imarla ilgili yargıya taşınan konuları sadece bilirkişilerin inisiyatifine bırakmak yerine ihtisas mahkemelerinin kurulmasını söyledi.

Kentsel dönüşüm cadde mağazalarını vurdu!

İstiklal’deki mağazalardan sonra Bağdat Caddesi’nde kapanan mağazalar da dikkat çekti. Kiraların 250 bin dolara kadar çıktığı caddede şu an 22 dükkân kapalı. Başkan Nuhoğlu, “Dönüşümle beraber kiralar da arttı. Kapatanlar dönüşümle yapılan yeni binalara taşınıyor” diyor

Ahmet Erkurtoğlu: Dönüşümde tek yönetmeliğe geçilmeli!

Kentsel dönüşüm projelerinde uzmanlaşan AE Mimarlık'ın yönetim kurulu başkanı Ahmet Erkurtoğlu, dönüşümün hızlanması için tek yönetmeliğe geçilip süreçlerin kısaltılmasını öneriyor.

Ahmet Erkurtoğlu'ndan Kadıköy için dönüşüm uyarısı!

Kadıköy’deki kentsel dönüşüm projelerinin yüzde 40’nı yapan Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bakanlığı dönüşüm projelerinde sorun çıkaranlara karşı uyardı. Erkurtoğlu, dönüşümü isteyenlerin haklarını korumak için projelere kayyum atanmasını istedi.

Aziz Kocaoğlu: Kentsel dönüşümde uzlaşı olmazsa olmazlardan!

Aziz Kocaoğlu, kentsel dönüşümdeki ilkelerinin "yerinde dönüşüm" ve "uzlaşma" olduğunu hatırlattı. Kocaoğlu dönüşüm çalışmalarında "hak sahiplerinin razısının" kendileri için olmazsa olmazlardan birisi olduğunu vurguladı.

Şahap Kavcıoğlu: Bayburt'ta kentsel dönüşüm yapacağız!

AK Parti Bayburt Milletvekili Adayı Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Valiliği tarafından organize edilen toplantıda yaptığı konuşmada çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kavcıoğlu,"Bayburt’un kentsel dönüşümünü en kısa sürede sağlayacağız." dedi.

Mehmet Bekaroğlu'ndan, Timya Vadisi'ndeki dönüşüm için 11 soru!

CHP'nin Rizeli İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'ya yönelttiği soru önergesinde, yapımı yılan hikayesine dönen TİMYA Vadisi Kentsel Dönüşüm projesini sordu.

Kamil Saraçoğlu, Bakan Sarı’ya dönüşüm çalışmalarını anlattı!

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Bakan Fatma Güldemet Sarı’ya Kütahya’da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgiler sundu. Başkan Saraçolu, ziyaret sonrası Bakan Sarı’ya çini vazo hediye etti.

Ezgi Delibeyoğlu düğün Haberi

Ezgi Delibeyoğlu düğün

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Ezgi Delibeyoğlu, Tolga Sezer ile evlendi. 

4 Mart 2018 Pazar günü nişanlanan Ezgi Delibeyoğlu ile Tolga Sezer çiftinin düğünü dün akşam saat 19:00'da Küçükçekmece Şölen Davet Salonu'nda gerçekleştirildi. 

Ezgi Delibeyoğlu ile Tolga Sezer çiftinin ikinci düğünü ise 15 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 19:00'da Zonguldak Ormanlı Kültür Merkezi'nde yapılacak. 

Emlakkulisi.com ailesi olarak haber editörümüz Ezgi Delibeyoğlu'nu tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...