02 / 05 / 2024

Ezinç Metal kapasitesi

Ezinç Metal kapasitesi

Güneş enerjisi sektöründe sunduğu ürün ve çözümleri 95 ülkeye ihraç eden Ezinç Metal, yıllık yaklaşık 1,5 milyon metrekarelik güneş kolektörü, 90 bin adet sıcak su tankı üretim kapasitesine sahip...

Atakan Bakır Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Bakır Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Mustafa Albayrak tarafından İstanbul Levent Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Metal Yapı Konut, Akvaryum Turizm'den ayrılıyor!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul iştiraki Metal Yapı Konut, Akvaryum Turizm Ticaret Ltd Şirketi'den ayrılıyor.

İroyapı İnşaat Metal Nakliye Tekstil ve Oto Parçaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İroyapı İnşaat Metal Nakliye Tekstil ve Oto Parçaları Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Nihat Mustafa Küçükşeker tarafından kuruldu.

Carisma İnşaat Yapı Malzemeleri Metal ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carisma İnşaat Yapı Malzemeleri Metal ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Metin Türkdoğan tarafından İstanbul Maltepe'de kuruldu.

Ezinç Metal 95 ülkeye ihracat yapıyor!

Güneş enerjisi sektöründe sunduğu ürün ve çözümleri 95 ülkeye ihraç eden Ezinç Metal, yıllık yaklaşık 1,5 milyon metrekarelik güneş kolektörü, 90 bin adet sıcak su tankı üretim kapasitesine sahip...

Sucan İnşaat Metal Elektrik Taşımacılık Oto Yedek Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sucan İnşaat Metal Elektrik Taşımacılık Oto Yedek Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazım Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da Kartal'da kuruldu.

Metal Gayrimenkul 2 Eylül'de genel kurul toplantısı yapacak!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul A.Ş. 2 Eylül 2014 günü genel kurul toplantısı yapacak.

FTS Metal Hırdavat Elektrik Temizlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

FTS Metal Hırdavat Elektrik Temizlik İnşaat Limited Şirketi, Burhan Başalma tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da Ümraniye, İnkilap Mahallesi, Yıldırım Caddesi'nde kuruldu.

Metal Gayrimenkul İstanbul Akvaryum Turizm'i aldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul Yönetim Kurulu'nun 24/07/2014 tarihli toplantısında aldığı karara göre İstanbul Akvaryum Turizm'i aldı.

Armada Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alkop Şubesi açıldı!

Armada Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alkop Şubesi, Ahmet Tanay Şimşeker Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Metal Gayrimenkul tahvil alımını genel kurul onayına sundu!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 16.12.2013 tarih ve 2013/26 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile tahvil alımını genel kurul onayına sundu.

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Ersin Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Türkiye'deki rüzgar santrallerinin kapasitesi 466 megavata çıktı!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) verilerine göre, rüzgarda geçen yılın ilk altı ayında işletmeye giren santrallerinin kapasitesi 244 megavat olarak hesaplanırken, bu yılın aynı döneminde bu rakam iki kat artarak 466 megavata çıktı...

Ezinç Metal kapasitesi Haberi

Ezinç Metal kapasitesi


Güneş enerjisi sektöründe sunduğu ürün ve çözümleri 95 ülkeye ihraç eden Ezinç Metal, yıllık yaklaşık 1,5 milyon metrekarelik güneş kolektörü, 90 bin adet sıcak su tankı üretim kapasitesine sahip. Güneş kolektör üretiminde dünya üçüncüsü ve Türkiye lideri olan şirketin hedefi güneş kolektörü ve boyler konusunda yapılan yeni yatırımlarla önümüzdeki 5 sene içinde pazar payını yüzde 50 artırmak. 


Ezinç Metal, güneş enerjisi sektöründe 1983 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. Halen 90 farklı tip ve modelde güneş kolektörü ve 80 farklı tip ve kapasitede sıcak su tankı üreten şirket, yıllık yaklaşık 1,5 milyon metrekarelik güneş kolektörü, 90 bin adet de sıcak su tankı üretim kapasitesine sahip. Ürün ve çözümlerini Türkiye'nin yanı sıra 95 ülkeye ihraç eden şirketin Türkiye'de 950 bayiden oluşan geniş...