16 / 05 / 2024

ezine fifa standartlarında stat

ezine fifa standartlarında stat

Çanakkale’nin Ezine ilçesine FIFA standartlarında stadyum yapılacak.Bülent Turan, Ezine ilçesine yapılacak olan futbol sahasının açılışını 22 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Denizli Atatürk Stadı'nda 17 milyon TL’lik yenileme!

Süper Lig’in ilk maçında FIFA standartlarına hazırlanması planlanan Denizli Atatürk Stadı'ndaki 17 milyon TL’lik yenileme çalışması 5 milyon TL’ye tamamlanıyor. İmece usulü yapılan hazırlıklarla, kapasite 3 bin 800 kişi artırılıp tüm tribünler kapatılacak.

Adana’nın yeni stadı 2 aya hazır!

Adana'da yapımına 2014 yılında başlanan, UEFA ve FIFA standartlarındaki yeni stadın inşaatında sona yaklaşıldı. 33 bin kişi kapasiteli stadyumun 2 aya hizmete açılması planlanıyor.

Karaman'a UEFA standartlarında stat!

Karaman’da inşa edilen UEFA standartlarındaki stadyumun yüzde 50’si bitti. Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yeni stadyumun Karaman’ın en büyük yatırımlarından biri olduğunu söyledi.

Batman Stadyumu hizmete açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ tarafından UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen Batman Stadyumu hizmete açıldı. 15 bin kişilik stat 100 milyon liraya inşa edildi. 

Batman Stadyumu hizmete açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ tarafından UEFA ve FIFA standartlarında 100 milyon TL'ye inşa edilen 15 bin kişilik Batman Stadyumu açıldı.

UEFA standartlarında 20 yeni stat inşa ediliyor!

Galatasaray'ın başkanı Mustafa Cengiz, Euro 2024 adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. UEFA standartlarına sahip yaklaşık 20 stadın inşa edildiğini veya inşa edilme sürecinde olduğunu söyledi.

Yenişehir'de köylere Avrupa standartlarında modern binalar yapılıyor!

Yenişehir Belediyesi, tarafından köylere yapılan Avrupa standartlarında çok amaçlı binalar açılıyor...

Batman Stadı bir ay içerisinde faaliyete geçecek!

Batman'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başbakanlığınca UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen 15 bin kişilik stadyumda sona geliniyor.

Batman'ın 15 bin kişilik modern stadı hazır!

Batman'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen 15 bin kişilik stadyum ile olimpik kapalı yüzme havuzu ve atletizm pisti tamamlandı.

Bursa'ya Avrupa standartlarında sanayi sitesi!

Bursa Yenişehir'de Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulan Yenişehir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi, Bursa'ya Avrupa standartlarında sanayi sitesi inşa ediyor.

Muğla Ula Bölge Stadı açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Karabörtlen Mahallesi’ne inşa edilen ve FIFA standartlarında olan bölge stadı hizmete açıldı.

ezine fifa standartlarında stat Haberi

ezine fifa standartlarında stat

AK Parti Grup Başkanvekili Av. Bülent Turan, Ezine ilçesine yapılacak olan futbol sahasının açılışını 22 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi. 


Turan yaptığı açıklamada, "Çanakkale’nin ilçe, belde ve köylerinde çocuklarımız ve gençlerimiz için spor yatırımlarına devam ediyoruz. Spor Genel Müdürlüğü 2016 yatırım programında yer alan FIFA standartlarında sentetik yüzeyli futbol sahası, 4’lü soyunma odası, 1000 kişilik tribün, aydınlatma sistemi, 6 kulvarlı Atletizm pisti ve bu spor kompleksinin çevre düzenlemesi için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ihaleyi dün gerçekleştirdi. 10 gün içerisinde firmayla imzalanacak sözleşmenin ardından yapım süreci başlayacak. Stadımızın açılışını da Ezine’mizin kurtuluş günü olan 22 Eylül 2016 tarihinde yapmayı planlıyoruz"...