15 / 05 / 2024

F Babacan iletişim

F Babacan iletişim

F Babacan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Babacan tarafından kuruldu.

Düşler Vadisi Riva iletişim!

Etap etap hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin birinci etabında ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesinde fırsatlar sunuluyor. Düşler Vadisi Riva iletişim numarası 0 216 561 78 80...

Babacan Port Royal iletişim bilgisi!

Babacan Port Royal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 814 konut ve 37 adet ticari birimden meydana gelen proje Babacan Yapı imzasını taşıyor.

Babacan Yapı Gaziantep iletişim!

Babacan Yapı Gaziantep iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehitkamil'de Gaziantep Adliyesi'ne yakın konumda inşa edilecek projede 147 daire bulunuyor. 

Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri!

Ön talep dönemi başlayan Fuzul Başak City Boutique Evleri'nde senetle topraktan ev alma fırsatı sunuluyor. İşte Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri...

Babacan Prime Suites iletişim!

4 bin 500 metrekare alanda inşa edilen Prime Suites projesi 142 daireden meydana geliyor. Projede taksitler 1.950 TL'den başlıyor. İşte Babacan Prime Suites iletişim...

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Kartal Moment Rezidans iletişim!

Kartal Moment Rezidans iletişim için satış ofisiyle 0216 377 82 82 numaralı telefondan irtibat kurabilmek mümkün. Banka kredili vade fırsatı sağlanan projede 44 katlı 2 blok yer alıyor.

Maltepe Adam Kule Rezidans iletişim!

Maltepe Adam Kule Rezidans iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 93 27 olarak belirlendi. 27 katlı tek bloktan oluşan projede 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Babacan Premium Residence iletişim!

Babacan Premium Residence iletişim için 0212 596 38 78 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Babacan Yapı imzasıyla inşa edilen projede 40 ay vade farksız taksit avantajı sağlanıyor.

Esenyurt Babacan Premium Konutları iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yükselen projede daireler 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Esenyurt Babacan Premium Konutları iletişim bilgisine göre telefon numarası 0 212 876 18 08 olarak belirlendi.

Kartal Dumankaya Horizon iletişim!

Kartal Dumankaya Horizon iletişim numarası 0216 306 49 68 olarak belirlendi. Teslimleri hemen gerçekleşen projede banka kredisiyle 120 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Babacan Premium Esenyurt iletişim!

Babacan Premium Esenyurt iletişim için 0212 596 38 78 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 28 bin 500 metrekareden oluşan projede 40 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Dolapdere Elysium Soul Beyoğlu iletişim!

Dolapdere Elysium Soul Beyoğlu iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı son çeyreğinde yapılacağı projede 36 ay 0 faiz fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor.

F Babacan iletişim Haberi

F Babacan iletişim

F Babacan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Babacan tarafından kuruldu.


F Babacan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 
İNŞAAT İLE İLGİLİ KONULAR -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...