13 / 05 / 2024

Fadıl Hekimoğlu

Fadıl Hekimoğlu

Tarabya Emlak Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fadıl Hekimoğlu, Savaş Arslan ve Emine Banu Bilgiseven ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Ataşehir'de kuruldu.

Bodrum İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Bodrum İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Çeken, Fadıl Hekimoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi kuruldu.

Ahmet Fadıl Ashaboğlu MIT’de hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Ahmet Fadıl Ashaboğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Yapı Kredi Koray GYO’da hangi pozisyonda çalışmalar yapıyor? İşte Ahmet Fadıl Ashaboğlu’nun hayatı...

Face Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Face Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fadıl Hekimoğlu tarafından kuruldu.

Zeynep Kılıçdaroğlu'nun Buz Rezidans'taki dairesinin değeri ortaya çıktı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında kızı Zeynep Kılıçdaroğlu’na ait Buz Rezidans’taki dairenin 73 metrekarelik 1+1 olduğunu iddia etmişti. 

Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait Buz Rezidans'taki daire satıldı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait olan ve değerine ilişkin tartışmalara neden olan Buz Rezidans'taki daire, 100 bin dolar karşılığında Güneş Gazetesi'nin sahiplerine satıldı.

Zeynep Kılıçdaroğlu Ataşehir'deki dairesini sattı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait olan ve fiyatı konusundaki tartışmalarla gündeme gelen İstanbul Ataşehir'deki 'ünlü' daire satıldı.

Fadıl Akgündüz davasının bilirkişileri kayıp!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler projelerinde dolandırıcılık yaptığı suçuyla yargılanan Fadıl Akgündüz’ün davasında mahkeme, bilirkişi heyetine ulaşamadı. 

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini satıyor!

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satıyor. Kılıçdaroğlu, Adalar manzaralı ultralüks rezidansı ‘önünden otobüs bile geçmiyor’ sözleriyle kötüledi.

Fadıl Akgündüz şirketin içini boşaltmış!

2 bin 442 yıl hapis cezası istemiyle yargılanırken tahliye edilen Fadıl Akgündüz’ün yargılandığı bir başka dava dosyasına yeni bilirkişi raporu da girdi. Bilirkişi, Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz'ün “şirketin içini boşalttığını” belirtti.

Kemal Kılıçdaroğlu'na daire sorusu!

Kemal Kılıçdaroğlu'na Zeynep Kılıçdaroğlu'nun, Battal İlgezdi'nin sahibi olduğu Buz Rezidans'ta dairesi soruldu..

Kılıçoğlu Kiremit 90. yaşını kutladı!

Endel Şirketler Grubu’nda yer alan Kılıçoğlu geçtiğimiz günlerde Eskişehir Anemon Otel’de 90. yılına özel bir resepsiyon düzenledi.

Fadıl Akgündüz’ün savunması şaşırttı!

Fadıl Akgündüz’e mahkeme başkanın, “Mağduriyetleri gidermek için ne yaptın” diye sordu. Akgündüz ise “Proje yüzde 85 bitirilmiş aşamada. Kalan kısmı için bir yatırım miktarı gerekli” diye yanıt verdi. Mahkeme başkanı, Akgündüz’den dava bitmeden mağduriyetlerin giderilmesini istedi.

Kılıçoğlu Kiremit yeni ürünlerini tanıttı!

Endel Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Kılıçoğlu Kiremit, Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı

Atıl Kutoğlu, Altstadt Vienna'nın odalarına imza attı!

Dünyaca ünlü isimleri giydiren Türk modacı Atıl Kutoğlu, Viyana'da yer alan Altstadt Vienna’nın odalarını tasarladı.

Fadıl Hekimoğlu Haberi

Fadıl Hekimoğlu

Tarabya Emlak Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fadıl Hekimoğlu, Savaş Arslan ve Emine Banu Bilgiseven ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Ataşehir'de kuruldu.


Tarabya Emlak Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu, EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek  Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a. Her...