15 / 05 / 2024

Fadime Asan

Fadime Asan

Agasan Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Avcılar, Fadime Asan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Sultangazi, Eski Habibler Mahallesi'nde kuruldu

Erdem Nitelikli Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Nitelikli Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta  bin TL sermaye bedeli ile Fadime Erdem tarafından kuruldu. 

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Asan ve Enes Öztaş ortaklığında kuruldu.

Safir Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Halil İbrahim Asan tarafından kuruldu.

Asan Group İnşaat Elektronik Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Asan Group İnşaat Elektronik Malzemeleri Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli ile  Ahmet Asan tarafından kuruldu.

İstanbul depremi kapıya dayandı!

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fadime Sertçelik, Düzce'de meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Düzce depreminin Marmara'yı tetiklemeyeceğine dikkat çeken Sertçelik, "İstanbul'da bir deprem bekliyoruz" dedi.

Demirci Medikal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demirci Medikal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fadime Bozdağ tarafından kuruldu.

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Ayık Fadime    Kul  ve Sinan Şerifoğlu tarafından kuruldu.

M3 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

M3 Yapı Denetim Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İdris Asan ve Şevket Özgür Karadayı ortaklığında kuruldu.

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

N Tech Proje Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Tech Proje Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fadime Erik tarafından kuruldu.

Asteria Gold Emlak Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asteria Gold Emlak Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Areezoo Sayadi Seyedi ve Fadime Güney ortaklığında kuruldu.

PRK Parke İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PRK Parke İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fadime Sevil tarafından kuruldu. 

Fadime Asan Haberi

Fadime Asan

Agasan Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Avcılar, Fadime Asan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


Agasan Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin konusu ile ilgili her türlü inşaat işleri müteahhitlik taahhüt ve taşeronluk işlerini yapar ve yaptırır,ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Agasan Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sultangazi, Eski Habibler Mahallesi, Güller Sokak,...