02 / 05 / 2024

Fahad Sulaiman A Alrajhi

Fahad Sulaiman A Alrajhi

Mabani International Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi, Fahad Sulaiman A Alrajhi tarafından 10 milyon 750 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Mayıs'ta Maltepe'de kuruldu.

İnvest Ev Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Ev Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi Esenler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Aljouf Mshari Fahad H, Alnas Fahad Yousif A ve Mojahed R.A. Aref İrbea ortaklığında kuruldu. 

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu, ‘Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor’dedi

Sulaiman Al Muhaidib, Maslak 1453 şantiyesini ziyaret etti!

KÖRFEZ Bölgesi'nin önemli yatırımcılarından Al Muhaidib Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al Muhaidib, Ağaoğlu'nun Maslak 1453 şantiyesini ziyaret etti.

Sulaiman Al Muhaidib Maslak 1453'ü ziyaret etti!

Körfez'in önemli yatırımcısı Sulaiman Al Muhaidib, Maslak 1453'ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu ise "Körfez yatırımcısının Türkiye'ye ilgisi devam ediyor" dedi.

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu “Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor” dedi.

Ağaoğlu, Cityscape Fuarı'na damga vurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na 'Maslak 1453' projesinde 140 dairenin bulunduğu kuleyi 67 milyon dolara satarak, Dubai'ye damga vurdu.

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı!

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı. Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na yapılan satış ile Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kule tek kalemde satıldı.

Ağaoğlu Dubai'de 67 milyon dolara blok sattı!

Ağaoğlu, Cityscape 2015’te Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı’na Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kuleyi 67 milyon dolara sattı.

Suudi Arabistanlı işadamları Erzurum'a yatırım yapıyor!

Suudi Arabistanlı işadamları yatırım yönlerini Erzurum'a çeviriyor. Kent, yakın tarihte Suudi işadamlarının yatırımlarına ev sahipliği yapacak. Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib, Mehmet Sekmen'in daveti üzerine Erzurum'a geldi.

Ali Ağaoğlu ve Suudi işadamını götürecek uçakta arıza!

Yatırım yapmak üzere Erzurum’a gelen Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib ve ona eşlik eden işadamı Ali Ağaoğlu’nu İstanbul’a götürecek özel uçak kalkış sırasında arızalandı. Uçağın kalkışı gecikince işadamları havalimanından kente döndü.

Arap milyarderden Erzurum'a yatırım!

Dünyanın sayılı zenginlerinden biri olarak gösterilen, milyarlarca dolarlık servetin sahibi Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib, Erzurum'a tarım ve hayvancılık yatırımı yapacak..

Assaf Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assaf Turizm Ticaret Limited Şirketi, Sakıp Kırk, Mohammed Otman A Alassaf, Fahad Abdolazez A Alyahya, Mohamad Salim Ramadan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Senyar Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Senyar Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fahad S A A Alhajeri tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Mayıs 'ta kuruldu.

Fahad Sulaiman A Alrajhi Haberi

Fahad Sulaiman A Alrajhi

Mabani International Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi, Fahad Sulaiman A Alrajhi tarafından 10 milyon 750 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu. 


Mabani International Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a)     Gayrimenkul yatırımları yapmak, her türlü emlak,  her türlü gayrimenkul ve siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, santraller, beton santralleri, tatil köyleri, devre mülk, otel, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, bina, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri tümüyle veya bölümler halinde inşa etmek, kurmak, kiralamak veya kiraya vermek, işletmek, tahsis etmek, devir almak, devir etmek, satın almak, satmak, bu yerlerin organizasyon işlerini yapmak, bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek....