30 / 04 / 2024

Fahrettin Baykan İnegöl

Fahrettin Baykan İnegöl

Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, inşaat maliyetlerindeki artışın konut fiyatlarında da artışı beraberinde getirdiğini söyledi Baykan, geçtiğimiz yıl metrekaresi 1000 TL olan yeni dairelerin,1500 TL civarında yükseldiğini belirtti.

Fahrettin Koca müjdeli haberi verdi: Sağlık çalışanlarına zam geliyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık çalışanlarına 2 bin 500 ile 5 bin lira arasında zam yapacağız" ifadelerini kullandı. Başkan Erdoğan da yaptığı açıklamada "(Uzman ve pratisyen hekimlere) 5 bin, 2 bin 500 lira; bu tür zamlar geliyor." dedi.

Harun Ergün, İnegöl Müteahhitler Derneği'nin başkanı oldu!

İnegöl Müteahhitler Derneği’nde, Kurucu Başkan Fahrettin Baykan’ın aday olmadığı kongrede, başkanlığa oy birliği ile Harun Ergün getirildi.

Fahrettin Baykan: İnegöl'ün kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, iş güvenliği yasasının 2 yıldan beri derken üyeleri tarafından yüzde 80-90 uygulandığını belirterek; "Yüzde 100'ünü inşaat sektörü uygulayamaz. Bu kanunu çıkaranlar da inşaat yapsınlar, onlar da uygulayamazlar. O kadar zor" dedi.

Fahrettin Baykan: Müteahhitlik standartları olmalı!

Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, müteahhitliğin tanımının yapılması ve standartlarının belirlenmesi gerektiğini ifade etti.

Fahrettin Baykan: İnegöl'de dönüşümü birlikte yapacağız!

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Müteahhitleri Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı. Kahvaltıda geçtiğimiz günlerde yapılan İnşaat Çalıştayı değerlendirilirken aynı zamanda İnegöl'de inşaat sektöründe neler yapılabileceği konuşuldu

İnegöl'de konut fiyatları yüzde 50 arttı!

Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, inşaat maliyetlerindeki artışın konut fiyatlarında da artışı beraberinde getirdiğini söyledi Baykan, geçtiğimiz yıl metrekaresi 1000 TL olan yeni dairelerin,1500 TL civarında yükseldiğini belirtti.

Bursa İnegöl kapalı pazar yerinde güçlendirme çalışmaları başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni yılın ilk gününde İnegöl ilçesinde çatısı çöken pazaryerinde incelemelerde bulundu ve çatının güçlendirilmesi için gerekli çalışmaları hemen başlatacaklarını söyledi.

Mehmet İnegöl kimdir?

Bolu Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl kimdir? Mehmet İnegöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet İnegöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet İnegöl'ün biyografisi...

İnegöl Oylat termal turizm merkezi olacak!

İnegöl'ün turizm cenneti olan Oylat kaplıcalarına giderek incelemelerde bulundu. Bakan Veysel Eroğlu, " Oylat'ı Termal ve Tabiat Turizm Merkezi yapmaya karar verdik " dedi.

Türkiye'nin ilk Mobilya Ağaç Müzesi İnegöl'de açıldı!

Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı...

İnegöl'de inşaat çalıştayı yapılacak!

İnegöl Kent Konseyi, ilçenin sosyal meseleleriyle ilgili projeler yapmaya devam ediyor. Kaldırım işgallerinin yasaklanmasında payı bulunan Kent Konseyi, bir başka önemli konu olan imar meselesine el attı

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı!

Toplam 33 konutun kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışa sunulduğu TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı. Projede daireler 99 bin 469 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar 33 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar 33 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor. Satışların kurasız ve başvuru önceliğine göre yapılacağı projede fiyatlar 99 bin 469 TL'den başlıyor.

Fahrettin Baykan İnegöl Haberi

Fahrettin Baykan İnegöl

Müteahhitler Demeği Başkanı Fahrettin Baykan, ev fiyatlarındaki artışı değerlendirdi. Baykan; "İnşaat sektöründe maliyetler ciddi oranda arttı. Bir yıldan beri sadece çimentoya %19 zam geldi. Demire %8, tuğlaya işçiliğe, sıvaya, bütün inşaat malzemelerine genelde %25 zam geldi Bunun hesabını müteahhitler daha önce yapmıyordu. Kış gelince de oturup maliyetleri hesaplamaya başladılar. Müteahhitler gelir-gideri hesap ettiler" dedi. 



DAİRELER, YENİŞEHİR'DEN DE UCUZDU

Bir yandan da İnegöl içinde yer azaldı. Çevre Yolu doldu Şehir içinde de mahalle aralarında sürekli yenilenme oluyor" diyen Baykan; "Cazip yerler de kalmadı. İnegöl'de konutlar zamlanmadı. Fiyatını buldu. Geçen sene Bursa'ya göre, Eskişehir'e hatta Yenişehir'e göre daireler 20-30 bin TL daha ucuzdu. Artık fiyatını bulmaya başladı. İnegöl'de artık dairenin metrekare fiyatı 1500 TL oldu. Birkaç sene öncesine kadar 1000 TL'nin de altındaydı....