18 / 05 / 2024

fahrettin baykan inşaat maliyetleri artış

fahrettin baykan inşaat maliyetleri artış

Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, inşaat maliyetlerindeki artışın konut fiyatlarında da artışı beraberinde getirdiğini söyledi Baykan, geçtiğimiz yıl metrekaresi bin TL olan yeni dairelerin, bin 500 TL civarına yükseldiğini belirtti.

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

İstanbullular merakla bekliyordu! Dev sağlık kompleksinin inşaatı bitti!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden 620 yataklı İstanbul Seyrantepe Hastanesi'nin inşaatının tamamlandığını söyleyerek, açılış tarihini açıkladı. 

Somali’de Türk inşaat şantiyesine saldırı!

Somali’de Türk şirketinin yol inşaatı şantiyesine yapılan intihar saldırısında iki Türk vatandaşı hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yaptı.

Baykan İnşaat Gıda Tekstil Nakliyat Temizlik İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Baykan İnşaat Gıda Tekstil Nakliyat Temizlik İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Karaaslan tarafından kuruldu.

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaatında son durum! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Atatürk Havalimanı yerleşkesindeki bin yataklı hastanenin inşaatında inceleme yaptı...

Sancaktepe'deki hastane inşaatı tam gaz! 

Sancaktepe'deki bin yataklı hastanenin inşaat çalışmaları hızla devam ederken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanenin inşaat alanında inceleme yaptı. Koca, hastanenin örnek odasını da inceledi...

Elazığ Sivrice'de entegre hastane inşaatına başlanıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca;" Sivrice için entegre hastane inşaatına başlamak üzere karar verdik." dedi...

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatı gelecek yıl bitirilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gaziantep'te, beraberindeki Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile inşaatı süren Gaziantep Şehir Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Fahrettin Baykan: İnegöl'ün kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, iş güvenliği yasasının 2 yıldan beri derken üyeleri tarafından yüzde 80-90 uygulandığını belirterek; "Yüzde 100'ünü inşaat sektörü uygulayamaz. Bu kanunu çıkaranlar da inşaat yapsınlar, onlar da uygulayamazlar. O kadar zor" dedi.

İzmir İstinye Park inşaatı nedeniyle otobüs durakları değişti!

İstinye Park inşaatı nedeniyle Fahrettin Altay Aktarma Merkezi'nden kalkan otobüs hatlarında 30 Mayıs Pazartesi'nden itibaren geçerli olacak değişiklikler yaptı.

Fahrettin Baykan: Müteahhitlik standartları olmalı!

Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, müteahhitliğin tanımının yapılması ve standartlarının belirlenmesi gerektiğini ifade etti.

fahrettin baykan inşaat maliyetleri artış Haberi

fahrettin baykan inşaat maliyetleri artış

Müteahhitler Demeği Başkanı Fahrettin Baykan, inşaat maliyetlerindeki artışın konut fiyatlarında da artışı beraberinde getirdiğini söyledi Baykan, geçtiğimiz yıl metrekaresi bin TL olan yeni dairelerin, bin 500 TL civarına yükseldiğini belirtti .


MALİYETLER %25 ARTTI 

Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, ev fiyatlarındaki artışı değerlendirdi. Baykan; "İnşaat sektöründe maliyetler ciddi oranda arttı Bir yıldan beri sadece çimentoya %19 zam geldi. Demire %8, tuğlaya işçiliğe, sıvaya, bütün inşaat malzemelerine genelde %25 zam geldi Bunun hesabını müteahhitler daha önce yapmıyordu. Kış gelince de oturup maliyetleri hesaplamaya başladılar. Müteahhitler gelir-gideri hesap ettiler" dedi. 


DAİRELER, YENİŞEHİR'DEN DE UCUZDU 

'Bir yandan da İnegöl içinde yer azaldı. Çevre Yolu doldu Şehir içinde de mahalle aralarında sürekli yenilenme oluyor" diyen Baykan; "Cazip yerler de kalmadı. İnegöl'de konutlar zamlanmadı. Fiyatını buldu. Geçen sene...