30 / 08 / 2024

fahrettin baykan konut fiyatları

fahrettin baykan konut fiyatları

Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, inşaat maliyetlerindeki artışın konut fiyatlarında da artışı beraberinde getirdiğini söyledi Baykan, geçtiğimiz yıl metrekaresi bin TL olan yeni dairelerin, bin 500 TL civarına yükseldiğini belirtti.

TOKİ'den Siirt Baykan'da 770 bin liraya 3+1! 

TOKİ Siirt Baykan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Siirt Baykan'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Siirt Baykan'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Siirt Baykan sosyal konut projesi... 

Manisa'da ilk 6 ayda 2 bin 85 adet konut satıldı!

Manisa'da ilk 6 ay içerisinde 2 bin 85 adet konut satışı yapıldığını dile getiren TÜGEM Manisa İl Başkanı Fahrettin Eryılmaz, kentin konut satışlarında ilk 20 şehir içerisinde yer aldığını belirtti. 

TOKİ Siirt'te 311 konut inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Siirt Merkez ve Baykan ilçesinde 311 konut inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Siirt Baykan TOKİ başvuru tarihleri 2020!

Siirt Baykan TOKİ başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projede 1 adet 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

TOKİ Siirt Baykan 2020 başvuruları 2 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Baykan 2020 projesi 2 Mart tarihinde satışa çıkıyor.

TOKİ Siirt Baykan projesinde teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Baykan projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi başlıyor.

TOKİ Siirt Baykan Ziyaret kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Baykan Veysel Karani projesindeki konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Siirt Baykan başvuruları başladı!

Başvuruların bugün itibariyle kabul edilmeye başlandığı Siirt Baykan projesinde 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

Harun Ergün, İnegöl Müteahhitler Derneği'nin başkanı oldu!

İnegöl Müteahhitler Derneği’nde, Kurucu Başkan Fahrettin Baykan’ın aday olmadığı kongrede, başkanlığa oy birliği ile Harun Ergün getirildi.

TOKİ Siirt Baykan 55 konut ihalesi bugün!

Siirt İli Baykan İlçesi Veysel Karani (Ziyaret) Beldesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 55 Adet Konut, 145 Adet Dükkan, 2 Adet Müştemilat İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

Fahrettin Baykan: İnegöl'ün kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, iş güvenliği yasasının 2 yıldan beri derken üyeleri tarafından yüzde 80-90 uygulandığını belirterek; "Yüzde 100'ünü inşaat sektörü uygulayamaz. Bu kanunu çıkaranlar da inşaat yapsınlar, onlar da uygulayamazlar. O kadar zor" dedi.

Albaraka Türk yabancılara konut finansmanı sunacak!

Bireysel ve kurumsal kategorilerindeki müşterilerine çok sayıda ürün sunacaklarını belirten Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, "Çeyiz hesabı ve yabancılara konut finansmanı yeni ürünlerden bazıları"dedi.

Fahrettin Baykan: Müteahhitlik standartları olmalı!

Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, müteahhitliğin tanımının yapılması ve standartlarının belirlenmesi gerektiğini ifade etti.

fahrettin baykan konut fiyatları Haberi

fahrettin baykan konut fiyatları

Müteahhitler Demeği Başkanı Fahrettin Baykan, inşaat maliyetlerindeki artışın konut fiyatlarında da artışı beraberinde getirdiğini söyledi Baykan, geçtiğimiz yıl metrekaresi bin TL olan yeni dairelerin, bin 500 TL civarına yükseldiğini belirtti .


MALİYETLER %25 ARTTI 

Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, ev fiyatlarındaki artışı değerlendirdi. Baykan; "İnşaat sektöründe maliyetler ciddi oranda arttı Bir yıldan beri sadece çimentoya %19 zam geldi. Demire %8, tuğlaya işçiliğe, sıvaya, bütün inşaat malzemelerine genelde %25 zam geldi Bunun hesabını müteahhitler daha önce yapmıyordu. Kış gelince de oturup maliyetleri hesaplamaya başladılar. Müteahhitler gelir-gideri hesap ettiler" dedi. 


DAİRELER, YENİŞEHİR'DEN DE UCUZDU 

'Bir yandan da İnegöl içinde yer azaldı. Çevre Yolu doldu Şehir içinde de mahalle aralarında sürekli yenilenme oluyor" diyen Baykan; "Cazip yerler de kalmadı. İnegöl'de konutlar zamlanmadı. Fiyatını buldu. Geçen sene...