15 / 05 / 2024

Fahrettin Poyraz kim

Fahrettin Poyraz kim

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki TOKİ konutlarında incelemelerde bulundu. Poyraz, “Hakikaten güzel bir çalışma olmuş, önümüzdeki yaz sonuna kadar çalışmaların tamamlanması hedefleniyor" dedi.

Tarım Kredi Kooperatifi elindeki arsa ve daireleri satışa çıkardı! İşte o iller ve fiyatları

Geçtiğimiz Ocak ayında birden fazla maaş aldığı iddiaları ve uyguladığı politikalar nedeniyle çiftçilerin tepkisini çeken Fahrettin Poyraz'ın görevden alınmasıyla gündeme gelen Tarım Kredi Kooperatifleri elindeki arsa ve daireleri satışa çıkardı.

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Tarım Kredi'den 2 ay faizsiz erteleme kararı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, "Tarım Kredi ortaklarının mevcut durumdan (Kovid-19 salgını) olumsuz etkilenmelerinin önüne geçmek için gerekli tedbirleri aldık" dedi.

Tarım Kredi marketlerinde fiyat artışı yok!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, "Tarım Kredi marketlerinin temel amacı vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu ürünlerin piyasaya tedarikini sağlamaktır." dedi.

Fahrettin Poyraz, Bozüyük TOKİ konutlarını inceledi!

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki TOKİ konutlarında incelemelerde bulundu. Poyraz, “Hakikaten güzel bir çalışma olmuş, önümüzdeki yaz sonuna kadar çalışmaların tamamlanması hedefleniyor" dedi.

Tapu takas harcı cezasını kim öder?

Tapu takas harcı, Tapu Müdürlüklerinde gerçekleştirilen bir işlem olarak karşımıza çıkıyor. Peki, yanlış ya da eksik ödenen tapu takas harcı cezasını kim öder?

Yapı kullanma izin belgesini kim verir?

Yapı kullanım izni, binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten,ruhsat bilgilerini, tapu kaydını, numaralarını, metrekarelerini, mal sahiplerini gösteren düzenlenen bir belgedir.Peki,yapı kullanma izin belgesini kim verir?

Kira kontratı damga vergisini kim öder?

Kira kontratı, taşınmaz kiralamalarında kiralayan ve mal sahibi ile yapılan sözleşmeye olarak karşımıza çıkıyor. Bu kontratın noterde yapılması halinde damga vergisinin ödenmesi gerekiyor. Peki, kira kontratı damga vergisini kim öder?

Ahmet Poyraz: Çekmeköy'de 30 bin konut yenilendi!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköylü müteahhitlerle bir araya gelerek, kentsel dönüşüm, inşaat ruhsatı, iskan gibi konularda yapılan yeni düzenlemeleri anlattı..

Kapıcının kıdem tazminatını kim öder?

Kapıcının Kıdem Tazminatı şartlarını yerine getirmesi durumunda 1475 sayılı Kanunun 14. maddesine göre kapıcıya Kıdem Tazminatı ödeniyor. Peki, kapıcının kıdem tazminatını kim öder? İşte yanıtı..

Zorunlu deprem sigortasını kim öder?

Türkiye'de 1999 büyük depreminden sonra hayatımıza giren Zorunlu deprem sigortası devlet tarafından zorunlu tutuluyor. Elektrik su aboneliklerinde karşımıza çıkan zorunlu deprem sigortasını kim öder?

Konut kredisi ekspertiz işlemlerini kim yapar?

Konut kredisi; bankaların ve kredi kuruluşlarının konut sahibi olmak isteyen kişilere gayrimenkul ipoteği karşılığında verdiği kredi olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisi ekspertiz işlemlerini kim yapar?

Isı pay ölçer ve yakıt faturasını kim öder?

Isı pay ölçer kullanımı, 5627 sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile zorunlu olarak karşımıza çıkıyor. Peki, apartmanlarda ortam sıcaklığının istenilen derecede ayarlanmasına yarayan ısı pay ölçer ve yakıt faturasını kim öder?

Fahrettin Poyraz kim Haberi

Fahrettin Poyraz kim

Şantiye Şefi Burhanettin Açıkel’den çalışmalar hakkında bilgi alan Poyraz, bazı yayın organlarınca yapılan art niyetli haberleri kınayarak TOKİ konutlarının zemin olarak ilçenin en sağlam konutları olduğunu söyledi. Milletvekili Poyraz yaptığı açıklamada, “Hakikaten güzel bir çalışma olmuş, önümüzdeki yaz sonuna kadar çalışmaların tamamlanması hedefleniyor. Geçtiğimiz günlerde hem yerel hem de ulusal basında ağırlıklı olarak da paralel medyanın yayın organlarında TOKİ konutları ile ilgili haberler yapıldı. Bu haberleri art niyetli haberler olarak görüyorum. Yapılan icraatları kötü göstermek veya içlerindeki nefreti kini dışa yansıtmak için daha sağlam gerekçeler bulmaları gerekiyor. Türkiye de ilkleri yapanlar olarak bir tarafta hızlı tren projeleri hayata geçiriyoruz. Bir tarafta da iddia ediyoruz ki Bozüyük’ün en sağlam konutlarını yapıyoruz. TOKİ konutları zeminin kayalık olması nedeniyle ilçemizin en sağlam...