05 / 05 / 2024

Fahri Eker chp

Fahri Eker chp

CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fahri Eker kimdir? Fahri Eker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fahri Eker'in biyografisi bu haberde...

Şeker krizi! Karaborsaya düştü

Vatandaş ve esnafla bir araya gelen CHP Ekonomi Masası; Türkiye'deki ilk şeker fabrikasının kurulduğu ilde şu anda Uşaklıların kendi ürettikleri şekere ulaşamadığını ve ilde karaborsa yaratıldığını belirtti.

Şeker fabrikalarına ait arazilerde yapılaşmanın önü açıldı!

Cumhurbaşkanı Kararı ile bazı illerde bulunan şeker fabrikalarına ait 10 ayrı arazi için imar değişikliğine gidildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, şeker fabrikalarına ait arazilerde ticaret, turizm, konut alanı, alışveriş merkezi gibi yapılaşmanın önünün açıldığını iddia etti.

Niğde Bor Şeker Fabrikası'nın arazisi satılıyor mu?

Bor Şeker Fabrikasının özelleştirme ihalesine girmeyen bir firmaya devredildiği iddiası ve Fabrika arazisinin, bu firmaya satışa çıkarılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıbal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesi ve ve fabrikaların akıbeti mecliste!

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesine ve fabrikaların akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Barut, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bor Şeker Fabrikası'ndaki özelleştirme meclis gündemine taşındı!

Bor Şeker Fabrikasını satın alan firmanın özelleştirme kapsamı dışında tutulan arazi ve binaları kullanılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Özelleştirilen 14 şeker fabrikası meclis gündeminde!

Özelleştirilen şeker fabrikalarının sahiplerine teslim edilmemesi sorununa ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal konuyu meclis gündemine taşındı..

CHP’den şeker fabrikalarının kamulaştırılması için teklif!

Cumhuriyet Halk Partisi, satılan 13 şeker fabrikasının yeniden kamulaştırılması için hazırladığı yasa teklifini Meclis’e sundu. 

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesinin sonuçları TBMM'de!

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesinin sonuçları TBMM gündemine taşındı. CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Şeker fabrikalarının satış süreci meclis gündeminde!

Şeker fabrikalarının satış süreci meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesine ilişkin 7 soru TBMM'de!

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şeker fabrikalarının satışına ilişkin soru önergesi hazırlandı!  

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kamuya ait şeker fabrikalarının yeniden satışa çıkarılacağı yönündeki haberlere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait 48 gayrimenkul satıldı!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun şeker fabrikaları ile ilgili sorduğu soruya yanıt vererek, 48 gayrimenkulün satışının yapıldığını söyledi..

Ali Şeker'den imar talanı uyarısı!

CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, "(Milletin Meclisini millet yapar) diyerek sözde onarım işini üstlenen şirketlerin hangisine baksanız bir imar talanıyla karşılaşıyorsunuz." dedi.

Fahri Eker chp Haberi

Fahri Eker chp

Fahri Eker kimdir?

CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fahri Eker özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"27.11.1961 yılında Niğde’de doğdum. İlköğretimimi Niğde Selçuk İlkokulu’nda, Orta öğretimimi ise Niğde İmam Hatip Orta Okulunda tamamladım. Daha sonra lise öğretim dönemimi İmam Hatip Lisesinde başlayıp 1. sınıftan sonrasını Niğde Lisesinde devam ettirdim. 1980-1981 Öğretim yılında ise Niğde Lisesi’nden mezun oldum. 


1985 Yılında Askerlik görevimi Artvin İl Jandarma Alay komutanlığında tamamladıktan sonra; nakliye, manav ve pazar alanlarında ticari hayatıma başladım. 1987 yılında Niğde Manavlar ve Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu’nda görev aldım. 1992 yılında asıl mesleğim olan, Çelik Konstrüksiyon ve Demir doğrama atölyesi açtım ve ticari hayata atölyemde devam ettim. 1996 Yılında ise Niğde Demirciler ve Oto Tamirciler Odası Yönetim Kurulu üyesi olarak göreve başladım. 1998 Yılında ise Yönetim...