05 / 05 / 2024

Faik Öztunç kim

Faik Öztunç kim

Divan Grubu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Faik Öztunç arasında, Cizre'de Divan Ekspres Otel yapım ve işletmesi konusunda işbirliği anlaşması imzalandı, imza törenine yatırım ortaklarından Ceyhun Aracı ve Hüseyin Hasançebi de katıldı...

Muharrem Faik Öztunç nereli? Hangi bölümden dereceyle mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı?

Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Türk iş insanı Muharrem Faik Öztunç kimdir? Nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Kaç çocuğu var? İşte Muharrem Faik Öztunç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Many Points Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Many Points Enerji Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Osman Ataman, Muharrem Faik Öztunç ve Murat Başaran ortaklığında kuruldu.

Muharrem Faik Öztunç kimdir?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Muharrem Faik Öztunç kimdi? Muharrem Faik Öztunç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Muharrem Faik Öztunç kimdir?

Deniz GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Dr. Muharrem Faik Öztunç ve Sinan Kafadar, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üye adayları olarak Genel Kurul'a sunulacak...

Havvanur Yurtsever kim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulunda, "Kesinleşmiş Bağımsız Üye Adaylığı" kabul edilen Havvanur Yurtsever kim? İBB Meclis üyesi olan Havvanur Yurtsever'in özgeçmişi...

Kim Kardashian Kaplumbağa Adası'nı satın alacak!

Kim Kardashian Avustralya'da ada alma hazırlığında.5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Sit alanını kim ilan eder?

Tarih öncesinde yaşayan medeniyetler hakkında bilgilere ulaşabileceğimiz alanlara sit alanları deniyor. Sit alanları koruma altında oluyor. Peki, sit alanlarını kim ilan eder? İşte, sit alanlarının tespiti!

BİM'in sahibi kim?

1995 yılında hayatımıza giren Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaca BİM mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşu. Peki BİM'in sahibi kim?

Yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanma izni, ruhsatlı binalar için, yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belediyenin ilgili birimleri tarafından düzenlenen belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Yapı kullanma iznini kim alır?

Faik Baysal Kütüphanesi’nin yenileme çalışmaları tamamlanmak üzere!

Kent Park içerisinde yer alan Faik Baysal Kütüphanesi’nde yenileme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, Faik Baysal Kütüphanesi’nin dış cephesinde özel bir çalışma uyguladık, dedi.

Sakarya Faik Baysal Kütüphanesi yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar yaptığı açıklamada “Faik Baysal Kütüphanesi’nin dış cephesinde özel bir çalışma uyguladık. İnşallah çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla kütüphanemizi hizmete alacağız” dedi.

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

Faik Öztunç kim Haberi

Faik Öztunç kim

CİZRE Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Karçağ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı ile Koç Holding'e bağlı Divan Grubu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Faik Öztunç arasında, Cizre'de Divan Ekspres Otel yapım ve işletmesi konusunda işbirliği anlaşması imzalandı, imza törenine yatırım ortaklarından Ceyhun Aracı ve Hüseyin Hasançebi de katıldı. 2016 yılı içinde açılması hedeflenen otelin proje etüt çalışmalarının devam ettiğini ve en kısa süre inşaat çalışmalarına başlanacağı belirtildi. Yetkililer, Cizre Divan Ekspres Otel bloğunun yanında, 72 daireden oluşan Divan Residence projesinin de ek olarak inşa edileceği söyledi. 


Sözcü...