15 / 05 / 2024

faizsiz bes

faizsiz bes

Borsa İstanbul Başkanı İbrahim Turhan, 'Yeni finansman kaynakları ve alternatif sukuk türleri, Türkiye'nin mega projeleri olan köprüler, havaalanları, Kanal İstanbul ve ulaşım projelerini gerçekleştirmek için kullanılabilir' dedi...

Faizsiz, 360 ay taksitle konut!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Özkaya, faizsiz, vade farksız konut sahibi olmak isteyen kişilerin kendi belirleyecekleri taksit miktarıyla ev sahibi olabileceğini açıkladı. 

Kentsel dönüşümde faizsiz kredi var mı?

Kentsel dönüşüm kapsamında kendi evini kendi yaptırmak isteyen vatandaşlar kredi desteğinden yararlanabiliyor. Peki, kentsel dönüşümde faizsiz kredi var mı?

TOKİ'nin faizsiz konut kredisi mecliste!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından açılan faizsiz konut kredisi meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bes Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bes Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Pestil tarafından kuruldu.

Faizsiz gayrimenkul sektörü neydi, ne oldu?

Faizsiz gayrimenkul sektörü neydi, ne oldu? Peki, markalar bu isteklere cevap verme noktasında ne durumda? Birevim’e göre; sektörün Birevim’den öncesi ve sonrası var.

Binasını kendi yenilemek isteyen vatandaşa faizsiz kredi verilecek!

Yeni Kentsel Dönüşüm yasasıyla beraber binasını kendi yenilemek isteyenlere faizsiz kredi imkanı sunuluyor.

Konutta BES dönemi sektörü hareketlendirecek!

BES'teki fonların gayrimenkule yatırım yapmaya başlaması konut sektöründe büyük heyecan yarattı. Sektör temsilcileri, uygulamanın konut piyasasına ciddi bir hareket getireceği görüşündeler.

İnşaat patronları BES’te gayrimenkul seçeneğini değerlendirdi!

Bireysel emeklilik katılımcıları fon sepetinde artık gayrimenkulü de seçme hakkına sahip olacaklar. Gayrimenkul ‘BES’lilere getiri sağlayacak. Müteahhitler ‘Potansiyel büyük’ diyor.

AvivaSA ile, BES’te gayrimenkul dönemi!

BES’te gayrimenkule yatırım imkânı sunan ilk emeklilik şirketi AvivaSA oldu.

AvivaSA, BES’te gayrimenkule yatırım imkanı sunuyor!

Bireysel emeklilik ve hayat sigortaları sektörünün lideri AvivaSA, BES katılımcılarının yatırım yaptıkları varlıklar arasına, yüksek kira geliri ve değer artışı potansiyeli taşıyan gayrimenkulleri ekleyen ilk şirket oldu.

Vatandaş konut yerine BES’e yönelecek!

RE-PIE Gayrimenkul Portföy Yönetimi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel, vatandaş konut yerine BES'e yönelecek açıklamasını yaptı.

Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı!

Akkuş Grup’un Avrupa yakasının cazibe merkezlerinden Beylikdüzü’nde inşa ettiği butik projesi Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Faizsiz ev alma sektörü büyüyecek!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Çiftçi, birkaç yıl içinde tasarrufa dayalı faizsiz ev alma sektörü, giderek daha büyüyeceğini dile getirdi.

faizsiz bes Haberi

faizsiz bes


Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Turhan, İslami Finans ürünlerine ilişkin farkındalığın artmasına yönelik faaliyetleri desteklediklerini belirterek, 'Özellikle alt yapı anlamında yapılması gereken çok şey var. Bunun farkındayız. Yeni finansman kaynakları ve alternatif sukuk türleri, Türkiye'nin mega projeleri gerçekleştirmede kullanılabilir. Köprüler, havaalanları, Kanal İstanbul ve ulaşım projelerinde bunlardan yararlanabiliriz. Türkiye çok yoğun bir şekilde bu alt yapı projelerine yatırım yapıyor' dedi.


Borsa İstanbul'un ev sahipliğinde, Merkez Bankası ve Türkiye Katılım Bankaları Birliği desteğiyle düzenlenen ve 'Faizsiz Bankacılık' ve 'Faizsiz Finansman' konularının ele alındığı 'Islamic Finance News Roadshow - İslami Finans Haberleri Roadshow'u (IFN Roadshow) Borsa İstanbul Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Turhan, Türkiye'de ve bölgede bu ürünlere ilişkin farkındalığın artmasına yönelik faaliyetleri desteklediklerini vurgulayarak, 'Farklı sukuk türleri, kira sertifikaları,...