06 / 05 / 2024

faizsiz el birliği sistemi

faizsiz el birliği sistemi

Dünyanın ilk online Uluslararası COVID -19 Konferansı düzenlendi. Birçok ülkeden uzman ismin, yerli ve yabancı akademisyenin katılıp salgının sosyal hayata ve iş dünyasına etkilerinin tartışıldığı online konferansta, faizsiz Elbirliği Sistemi’nin önemi anlatıldı.

bp Türkiye istasyonları kadınların el emeği ürünleriyle renkleniyor!

bp Türkiye ile Kadın Emeğini Destekleme Vakfı (KEDV) tarafından gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde kadınların el emeği ürünleri bp istasyonlarında satılmaya başlandı.

Konutta salgının izleri faizsiz el birliği sistemiye siliniyor!

Dünyanın ilk online Uluslararası COVID -19 Konferansı düzenlendi. Birçok ülkeden uzman ismin, yerli ve yabancı akademisyenin katılıp salgının sosyal hayata ve iş dünyasına etkilerinin tartışıldığı online konferansta, faizsiz Elbirliği Sistemi’nin önemi anlatıldı.

Konutta Kovid-19 salgınının izleri faizsiz el birliği sistemiyle silinecek!

Koronavirüs salgını konusunda yeni fikirlerin, gelişmelerin değerlendirildiği, salgının ekonomik ve sosyal boyutunun tartışıldığı Uluslararası COVID-19 Konferansı, 12-14 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Konut almak isteyenler el birliği sistemine yöneldi!

Yüksek faiz lüks konut alıcısını da elbirliği sistemine yönlendirdi. Sistemde 1 milyonluk ev gruplarına ilgi arttı. El birliği yapan 120 ay vadede aylık 8 bin 333 lira ödüyor. 

Düzce Eski Sanayi Sitesi el birliğiyle dönüşecek!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Eski Sanayi Sitesi esnafı ile Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında konuştu. Keleş “Dönüşümü el birliği ile özellikle esnaf kardeşlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Eminevim El birliği sistemi ile faizsiz ev sahibi yapıyor!

Türkiye'nin her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Birçok avantaj sunan sisteme göre hiçbir şekilde faiz ödemesi bulunmuyor.

Eminevim, El Birliği sistemi ile her ay 500 daire teslim ediyor!

Türkiye ’ nin her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Eminevim'den El Birliği sistemi!

TÜRKİYE' NİN her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, 'El Birliği' sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. . El birliği içerisinde kenetlenerek hareket eden tüketiciler Eminevim güvencesiyle konut sahibi olma fırsatını yakalıyor.

Evinevim El Birliği sistemi nasıl işliyor?

Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırmayı amaçlıyor. Konut problemini çözmek için geliştirilen sistemde gayrimenkul fiyatını belirleyen müşteri peşinatlı ya da peşinatsız ödeme seçeneklerinden kendine uygun olanı seçmesini sağlıyor

Eminevim El Birliği sistemiyle ev sahibi olmak kolaylaşıyor!

Türkiye’ nin her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor!

Türkiye’ nin her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi yapıyor!

Türkiye’ nin her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Konut alım gücünü kolaylaştırmak için geliştirilen yöntemler tüketicinin rahatlıkla birikim yapmasına yardımcı oluyor.

Türkiye Noterler Birliği gayrimenkul satışında yetki istiyor!

İkinci el araç işlemlerini yürüten noterler, Avrupa ve Amerika'da olduğu gibi gayrimenkul satışlarında da yetki istiyor. Türkiye Noterler Birliği, AB'ye uyum için değişim harekatı başlattı...

faizsiz el birliği sistemi Haberi

faizsiz el birliği sistemi

Koronavirüs pandemisi nedenyile yeni fikirlerin, gelişmelerin değerlendirildiği, salgının ekonomik ve sosyal boyutunun tartışıldığı Uluslararası COVID -19 Konferansı, 12-14 Haziran tarihleri arasında gerçekleşti.

Cumhurbaşkanlığının himayesinde gerçekleşen, dünyanın birçok ülkesinden uzman isimlerin ve yüzden fazla akademisyenin Skype bağlantısı üzerinden katıldığı online konferansta, pandemi sürecinde iş dünyasında meydana gelen gelişmeleri paylaşmak amacıyla konuşan Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı A. Sefa Üstün, salgın sürecinde Türkiye’de yaşanan ekonomik gelişmeleri ve salgın boyunca ekonomiye 1,5 milyar TL katkı sağlayan faizsiz Elbirliği Sistemi’nin başarılarını dünya ile paylaştı. Üç gün boyunca devam eden ve her gün üç oturumun aynı anda canlı olarak gerçekleştirildiği konferansın ilk gününde konuşan A. Sefa Üstün, Cumhurbaşkanlığının himayelerinde gerçekleşen uluslararası konferansı, ekonomik istikrarın korunması adına alınan tedbirleri ve iş dünyası olarak atılan adımları anlatabilmek...