02 / 05 / 2024

faizsiz konut kredi nasıl alınır

faizsiz konut kredi nasıl alınır

Milyonlarca kişiye, konut sahibi olabilmeleri için destek verilecek. SGK tarafından faizsiz konut kredisi müjdesi açıklandı. Peki faizsiz konut kredisine nasıl başvurulur? Sıfır faizli konut kredisi nasıl alınır? İşte ev alacakların merak ettiği desteğe ilişkin tüm ayrıntılar...

SGK'lıya sıfır faizli konut kredisi müjdesi! Aylık 750 TL taksitle faizsiz kredi nasıl alınır? Hemen başvurabilirsiniz!

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan faizsiz konut kredisi desteği müjdesi geldi. Peki faizsiz konut kredisi nasıl alınır?

Şehit, gazi ve yakınlarına faizsiz konut kredisi müjdesi!

Şehit yakınları, gazi ve ve gazi yakınlarının ev sahibi olması için hayata geçirilecek olan faizsiz konut kredisinin detayları belli oldu. İşte milyonlarca vatandaş tarafından beklenen yeni sistemin detayları...

TMSF, 21 faizsiz konut şirketi için tasfiyeyi başlatıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) 21 faizsiz konut şirketi için tasfiyeyi başlatıyor...

Ev sahibi olmak isteyenlere faizsiz konut kredisi müjdesi!

Ev sahibi olmak isteyen kişiler kredi fırsatlarını araştırıyor. Peki faizsiz konut kredisinden kimler faydalanabiliyor? Faizsiz konut kredisi nasıl alınıyor?

21 faizsiz konut şirketi için komisyon kuruldu!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) tasfiyesine karar verilen 21 faizsiz konut şirketleri için tasfiye komisyonu kurdu. 

Faizsiz konut sistemi nasıl işliyor?

Kamuoyunda faizsiz konut ve taşıt edindirme sistemi şeklinde isimlendirilen 'tasarruf finansman' sistemiyle ilgili yasanın 7 Mart 2021'de Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla rahatlığa kavuşuldu. Peki son günlerde sık sık gündeme gelen faizsiz konut sistemi nasıl işliyor? İşte ayrıntılar...

Faizsiz konut şirketleri mağdurları ne yapmalı?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), faizsiz finansman modeliyle konut ve araç edindiren toplam 21 firmanın tasfiyesine karar verdi. Peki faizsiz konut şirketleri hangileri? Mağdurlar ne yapmalı?

Faizsiz konut şirketleriyle ilgili son dakika kararı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), 21 faizsiz konut şirketinin tasfiye edilmesine ilişkin karar aldı. BDDK tarafından alınan karar Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında duyuruldu.

TOKİ'den faizsiz konut kredisi fırsatı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ev sahibi olmak isteyen kişilere faizsiz konut kredisi imkanı sunuyor. İşte TOKİ tarafından sunulan faizsiz konut kredisi şartları...

İngiltere’de son 28 yılın en yüksek konut kredi borçlanması!

İngiltere'de uzmanların konut sektörü ile ilgili yaptığı açıklamalara göre, ülkede son 28 yılın en yüksek konut kredi borçlanması yaşandı...

Şehit yakınları ve gazilere 'faizsiz konut kredisi' müjdesi!

TBMM'ye sunulan Gaziler ile Şehit ve Gazi Yakınlarının Şartlarının İyileştirimesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile şehit yakınları ve gazilere faizsiz konut kredisi verilmesi planlanıyor.

Faizsiz konut edindiren şirketler ve kripto para için rehber hazırlandı!

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK), faizsiz konut edindiren şirketler ve kripto para borsası için yeni bir rehber hazırladı.

Faizsiz konut şirketlerine yeni düzenleme!

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; suç gelirlerinin aklanmasının ve terörün finansmanının önlenmesine dair tedbirler hakkındaki yönetmelikte değişiklik yapıldı. Yayınlanan karara göre; faizsiz konut şirketleri, belli bir tutarın üstündeki her işlem sırasında ayrıntılı işlem yapılacak.

Kripto para ve faizsiz konut sistemlerinde şikayetler arttı mı?

Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, son günlerde gündemden düşmeyen kripto para vurgunlarına ve piyasaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, son günlerde kripto para ve faizsiz konut sistemlerinde şikayetlerin arttığını belirtti.

faizsiz konut kredi nasıl alınır Haberi

faizsiz konut kredi nasıl alınır

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından milyonlara sıfır faizli kredi desteği müjdesi açıklandı. Kovid-19 salgını sebebiyle inşaat sektörünün hareketlenmesi için yeni adımlar atıldı. 

Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 pandemisiyle beraber inşaat sektöründe kaydedilen yavaşlamanın ardından ev fiyatlarında artışlar yaşandı. Devlet, ev fiyatlarında yaşanan artışların ardından yeni bir adım attı. Bu kapsamda SGK tarafından 2022 yılı için 240 bin  liranın üzerinde sıfır faiz oranlı kredi desteği hayata geçirildi. 

Peki faizsiz konut kredisine nasıl başvuru yapılır? Faizsiz konut kredisinden kimler yararlanabilir? İşte milyonların merak ettiği o soruların yanıtları... 

2022 yılı için 240 bin liranın üzerinden sıfır faizli kredi desteğinden faydalanmak için Sosyal Güvenlik Kurumu Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden alınacak hak sahibi belgesi ile beraber Ziraat Bankası'na başvuruda bulunulması gerekli. 

Faizsiz kredi desteğinden sigortalı kişinin kendisi...