05 / 05 / 2024

Fakir Darky elektrikli süpürge

Fakir Darky elektrikli süpürge

Mayıs 2012’de mağazalarda satışa sunulan Fakir Darky, dik elektrikli süpürge kategorisinde Türkiye’ nin en çok tercih edilen süpürgesi oldu. Türkiye'de 30 saniyede bir Darky satılıyor...

Fakir ranger electronic toz torbasız elektrikli süpürgenin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Elektrikli süpürge konusunda son yılların en moda ürünlerinden toz torbasız elektrikli süpürgeler artık hemen her evin baş köşesinde yer alıyor. Fakir’in ürettiği ranger electronic toz torbasız elektrikli süpürge de elektrikli süpürge almak isteyenlerin tam aradığı bir ürün olarak öne çıkıyor.

Fakir Violet 4'lü Çeyiz Seti ne kadar, en uygun nerede? 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

En çok kullanılan ve ihtiyaç duyulan elektrikli mutfak aletlerini bir arada sunan Fakir Violet Çeyiz Seti, fiyat performansa dikkat eden yeni evlenecek çiftlerin tercihi olmayı başarıyor. Peki, Fakir Violet 4'lü Çeyiz Seti kaç TL? İşte detaylar...

Hanımlar dikkat! Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge Carrefoursa sitesinde yüzde 31 indirimle satış sunuldu. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Fakir Atria Electronic 4A Enerji Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 2 bin 299 TL! Teknik özellikleri neler? 

Fakir Atria 4A Elektrikli Süpürge 890 watt motor gücü, 1.5 litre toz haznesi kapasitesi ve filtre sistemi ile temizlik işlemini gerçekleştirir.  Peki elektrikli süpürgenin diğer özellikleri neler?

Fakir küçük ev aletlerinde indirim fırsatı! Fakir küçük ev aletleri ne kadar? 6 Nisan 2023 fiyat listesi...

Fakir'de indirim var! Elektrikli süpürge, tost makinesi, çok programlı basınçlı pişirici, saç kurutma makinesi ve mikser avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, Fakir Cuisinier ne kadar? Fakir Hypo Clean fiyatı ne kadar? Fakir Freelander NH 5056 kaç TL? İşte detaylar...

Fakir Filter Pro Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor? Fiyatı ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Filter Pro 800 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, 800 Watt motor gücü ve 9 farklı filtreleme sistemiyle işlev görür. Peki Hepa 13 filtre ne işe yarıyor? Fakir elektrikli süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

Fakir Prestige TS 2000 Elektrikli Süpürge en ucuza nereden alınır? İşte Fakir 9 Mart 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürge arayışı içinde olanlar dikkat sizin için Fakir Prestige TS 2000 500W Elektrikli Süpürge'yi en ucuza nereden alabilirsiniz diye araştırdık. İşte fiyat listesi.

Fakir Elektrikli Süpürge indirimli fiyatıyla işte burada satılıyor! Bu indirim kaçmaz! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Flipper Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, 800 Watt emiş gücü, Epa 12 filtre özelliği ve Cyclone Teknolojisi ile üstün temizlik performansı ortaya koyuyor. 

Fakir Freelander Nh 5056 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kaç TL ,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Freelander NH 5056 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Silver Stone, 890 W motor performansı ile yüksek emiş gücü göstererek etkili süpürme işlemi gerçekleştirir.

Fakir toz torbasız elektrikli süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Rengi ve estetik görünümüyle dikkat Fakir Veyron ,filtreleme teknolojisi ve motor gücü sayesinde temizliği zahmet olmaktan çıkarıyor. Peki inovatif yaklaşımla ortaya çıkarılan Fakir Veyron Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor ? 

Fakir toz torbasız elektrikli süpürgeler ne kadar? 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Son teknolojiyi kullanarak ürettiği çok sayıda HEPA filtreli elektrikli süpürge modeli ile her ihtiyaca cevap veren Fakir, tüketicilerden tam not alıyor. Peki, Fakir toz torbasız elektrikli süpürgeler kaç TL?

Fakir Ranger Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadar? 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mor rengi ve estetik görünümüyle dikkat çeken Fakir Ranger, filtreleme teknolojileri ve motor gücü sayesinde temizliği çile olmaktan çıkarıyor. Peki Fakir Ranger Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kaç TL? 

Fakir elektrikli ızgaralarda uygun fiyatlar! İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi…

Fakir elektrikli ızgara fiyatları ne kadar? Özellikleri nelerdir? İşte ayrıntılar...

Fakir Darky elektrikli süpürge Haberi

Fakir Darky elektrikli süpürge

Toplam 500.000 satış adedine ulaşan Darky, gücü ve pratikliği sayesinde kadınların en sevdiği süpürge olmayı başardı. 

Saatte 134 ve günde 1.075 adet satılan Darky, Türkiye’de yarım milyon evde kullanılıyor. 

Dünya’nın önde gelen araştırma şirketlerinden birinin açıkladığı verilere göre Fakir Darky, Ocak-Kasım 2013 döneminde adet bazında %29,3 ve ciro bazında %34,4 pazar payı ile Dik Elektrikli Süpürge kategorisinde de 1 numara!

500.000’inci Darky, Marmara Forum Fakir Shop’ta sahibine teslim edildi. Fakir Elektrikli Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Aslı Şahin, 500.000’inci Darky’yi sahibine teslim ederken; Fakir ekibi olarak, ürünlerine gösterilen bu yoğun ilgi ve tercihten dolayı tüm tüketicileri adına Çiğdem Antlı’ya teşekkür etti. 

Toz torbası gerektirmeyen dik kuru vakum süpürgesi Darky, tutma sapı ve üçgen yer aparatı çıkartıldığında el süpürgesi olarak da...