06 / 05 / 2024

Falah Alsalman

Falah Alsalman

Uluslararası firmalarda dünyaca ünlü mimari yapılara imza atan Falah Al-Salman’ın mimarisini üstlendiği Metropolitan Kule, Arap Yarımadası başta olmak üzere dünyanın her ülkesinden, uluslararası yatırımcıların ilgi odağı.

Dünya Alsafari Turizm Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Alsafari Turizm Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Akram J. Al-Zankanawi, Falah Hasan M. Al-Grubi ve Hafedh A.J. Al-Grubi ortaklığında kuruldu.

Galaxy Emlak İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galaxy Emlak İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Jehad A.A. Allan, Husseın M.A. Al-Falahı ve Amr Ahmed A. Okasha ortaklığında kuruldu. 

Ajaj Alsalnan Gayrimenkul Turizm Otomotiv Gıda Giyim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ajaj Alsalnan Gayrimenkul Turizm Otomotiv Gıda Giyim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdouljalil Alsalman tarafından kuruldu.

Aljwair Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aljwair Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Hasan Aljwaır ve Falah Aljwır ortaklığında 160 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Üçgen Bina İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçgen Bina İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Manhal Al Assıl, Alı Abdullah A Alsalman ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

Aldaher Brothers İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldaher Brothers İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Falah Alsalem ve Yaser Al Salem ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 29 Eylül'de Başakşehir, Başakşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Metropolitan Kule'de örnek daire hazır!

Dünyaca ünlü yapılara imza atan Falah Al-Salman'ın mimari çalışmalarını üstlendiği Metropolitan Kule'de örnek otel daireleri hazır. Şafak inşaat, tarafında hayata geçirilen özel projede metrekare fiyatları 1.400 dolardan başlıyor.

Metropolitan Kule’de örnek otel daireleri hazır!

Falah Al-Salman’ın mimari çalışmalarını üstlendiği Metropolitan Kule 5 yıldızlı lüks bir otel gibi işletilecek 1+0, 1+1, 2+1 ve de 3+1 tipinde birbirinden farklı özelliklere sahip otel dairelerinden oluşuyor.

Falah Alsalman Wish İstanbul Metropolitan Kule için Türkiye’deydi!

Uluslararası firmalarda dünyaca ünlü mimari yapılara imza atan Falah Al-Salman’ın mimarisini üstlendiği Metropolitan Kule, Arap Yarımadası başta olmak üzere dünyanın her ülkesinden, uluslararası yatırımcıların ilgi odağı.

Vecdi Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vecdi Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Falah Mohammed Wajdi tarafından 1 milyon liralık sermaye ile 3 Şubat'ta Caddebostan, Bağdat Caddesi, Bağdat Palas Apartmanı'nda kuruldu

Falah Alsalman Haberi

Falah Alsalman

Dünyaca ünlü mimar Falah Al-salman Wish İstanbul projesi Metropolitan kulesi mimari çalışmaları kapsamında Türkiye’ye geldi. Uluslararası firmalarda dünyaca ünlü mimari yapılara imza atan Falah Al-Salman’ın mimarisini üstlendiği Metropolitan Kule, Arap Yarımadası başta olmak üzere dünyanın her ülkesinden, uluslararasıi yatırımcıların ilgi odağı. Hotel Apartments olarak tasarlanan Metropolitan Kule’nin yatırım ve konsept danışmanlığını ise API Investments yürütüyor. 

Her şehrin yapılarının o şehrin ruhuna paralel yükselmesi gerektiğini savunan Falah Al-salman, İstanbul Avrupa Yakası’nın Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Wish İstanbul projesi Metropolitan Kule için Körfez Ülkeleri, Kanada, Avustralya, gibi ülkelerden sonra Türkiye’de. Toplamda 2 kuleden oluşan projenin bir kulesi, yurt dışında uygulamalarına sıkça rastladığımız ve son yıllarda Türkiye’de de rağbet görmeye başlayan Hotel Apartments konseptinde yükseliyor. Metropolitan adı verilen kule, İstanbul Avrupa yakasının otel...