05 / 05 / 2024

Fame Residence Otelyeşil yıldız

Fame Residence Otelyeşil yıldız

Kemer merkezindeki 5 yıldızlı Fame Residence Otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi olan Yeşil Yıldız'ı almaya hak kazandı.

Divan Residence 15 soruda tüm detaylarıyla!

Divan Residence İzmir’in Karşıyaka ilçesinde inşa edilmeye başladı. Toplamda 422 konuttan ve tek bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, Divan Residence 15 soruda tüm detaylarıyla…

Koray GYO Elit Residence'taki bağımsız bölümü 6.5 milyon TL'ye sattı!

Koray GYO ekspertiz değeri KDV hariç 5 milyon 200 TL olan İstanbul ili, Şişli ilçesi, Meşrutiyet Mahallesi, 1905 ada 48 parsel 17.kat (Elit Residence) 42 no'lu bağımsız bölümü KDV hariç 5 milyon 508 bin 474,60 TL'ye sattı.

Bebek Maya Residence Sitesi'nde 10.5 milyon TL'ye icradan satılık iki daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Bebek Mahallesi, 593 ada, 53 parseldeki Bebek Maya Residence Sitesi'ndeki iki adet daireyi toplam 10 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Deluxia Park Residence'ta yüzde 0.98 faiz fırsatı!

Teknik Yapı imzası ile Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal ilçesinde yükselen Deluxia Park Residence'ta yüzde 0.98 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor..

Gold Residence Emek fiyat!

Yüzde 80 oranında yeşil alanı bulunan Antalya Gold Residence Emek projesinde ev fiyatları 367 bin TL'den başlıyor..

Gold Residence Emek Evleri iletişim!

Arsa alanı 22 bin metrekare olan Gold Residence Emek projesinde 290 konut ve 30 ticari ünite bulunuyor. Projede yüzde 80 oranında yeşil alan da yer alıyor..

Basın Ekspres Perola Residence fiyatları!

İstanbul Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli'de konumlandırılan Basın Ekspres Perola Residence fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin Aralık 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Perola Residence adres bilgileri!

İstanbul Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli'de inşa edilen Perola Residence projesi 209 rezidans daire, 31 home ofis ve 2 ticari birimden meydana geliyor. Perola Residence adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Perola Residence fiyatları!

İstanbul Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli'de inşa edilen Perola Residence fiyatları 240 bin liradan başlıyor. Projede teslimlerin 2018 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Perola Residence Basın Ekspres fiyatları!

İstanbul Bağcılar ilçesin bağlı Güneşli'de konumlandırılan Perola Residence Basın Ekspres fiyatları 239 bin TL başlayarak değişiyor. Projede teslimler yıl içerisinde yapılacak.

Anthill Residence projesine yeşil bina sertifikası!

Ant Yapı, sürdürülebilir ve çevre dostu binalarına aldığı yeşil bina sertifikalarına bir yenisini daha ekledi. Anthill Residence projesine BREEAM sertifikası alan Ant Yapı, önümüzdeki süreçte de talebin her geçen gün arttığı yeşil bina konseptine yatırım yapmayı sürdürecek.

Greenox Urban Residence, Körfez yatırımcılarından ilgi gördü!

Türk gayrimenkul sektörünün her yıl merakla beklediği Dubai Cityscape Global Fuarı, bu yıl 6-8 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenlendi. Cityscape Global Fuarının en yeşil projesi Greenox Urban Residence Körfez yatırımcılarından yoğun ilgi gördü

Türkiye’nin ilk ve tek dikey orman projesi: Greenox Urban Residence!

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı, Stefano Boeri ile Greenox Urban Residence projesinin mimari Salih Çıkman’ı buluşturdu.

Fame Residence Otelyeşil yıldız Haberi

Fame Residence Otelyeşil yıldız

Kemer merkezindeki 5 yıldızlı Fame Residence Otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi olan Yeşil Yıldız'ı almaya hak kazandı. Fame Residence Otel, ilçedeki Yeşil Yıldız belgeli 23 otelden biri oldu. Kriterleri sağladı Otelin Genel Müdürü Yunus Can, "Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizm işletme belgeli konaklama tesislerine 'Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisleri' projesi kapsamında verilen Yeşil Yıldız belgesi, çevre koruma ile ilgili pek çok kriteri beraberinde getiriyor. Kriterleri sağlayarak Yeşil Yıldız belgesi alan otelimiz, temiz ve yeşil bir gelecek için çalışmalarına devam edecektir" dedi. 


Antalya...