06 / 05 / 2024

Fantasia seramik markaları 2015

Fantasia seramik markaları 2015

Cersaie Fuarı’nda, Fantasia Seramik’in Ariostea, ArtCeram, Bisazza, Cerdisa, Italgraniti, Newker, Petracer’s ve Roca markaları sıra dışı ürünleriyle fuar ziyaretçilerini karşılayacak…

Fantasia Seramik Anonim Şirketi kuruldu!

Fantasia Seramik Anonim Şirketi bugün Şişli'de Menahem Kıymaz, Arıel Kıymaz ve Yakup Ceki Kıymaz ortaklığında kuruldu.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Yurtbay Seramik 26-30 Eylül arasında Cersaie Fuarı’nda!

Yurtbay Seramik, 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek Cersaie Fuarı’nda Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasında yerini alarak ziyaretçilerini, 16. Hall, B61-B66 stantta ağırlayacak.

Fantasia seramik markalarını Cersaie 2015’te sergileyecek!

Cersaie Fuarı’nda, Fantasia Seramik’in Ariostea, ArtCeram, Bisazza, Cerdisa, Italgraniti, Newker, Petracer’s ve Roca markaları sıra dışı ürünleriyle fuar ziyaretçilerini karşılayacak…

Fantasia Seramik'in markaları Cersaie 2015’te!

Türkiye’de satışa sunduğu seçkin koleksiyonlarla adından sıkça söz ettiren Fantasia Seramik’in temsil ettiği markalar Cersaie Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıtacak.

Fantasia Seramik, Cersaie 2015'te yeni koleksiyonlarını sergileyecek!

Türkiye’de satışa sunduğu seçkin koleksiyonlarla adından sıkça söz ettiren Fantasia Seramik’in temsil ettiği markalar Cersaie Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıtacak.

Carmenta spave sauna kabinleri terapi alternatifleri sunuyor!

Ülkemizde Fantasia Seramik’in temsil ettiği İtalyan Carmenta firması tarafından geliştirilen spave sauna kabinleri, gelişmiş teknolojiyle harmanlanan tasarımlarıyla,düşlerdeki dinginliğe ulaştıran terapi alternatifleri sunuyor.

Fantasia Seramik yeni nesil ürünleriyle teknoloji ve tasarımı harmanlıyor!

Ülkemizde Fantasia Seramik’in temsil ettiği İtalyan Carmenta firması tarafından geliştirilen ve birçok ihtiyaca cevap verebilen spa ve sauna kabinleri, gelişmiş teknolojiyle harmanlanan tasarımlarıyla, terapi alternatifleri sunuyor.

Fantasia Seramik Teknolojinin Tasarımla Buluştuğu Armatürler tasarlıyor!

Fantasia Seramik’in Türkiye’de başarıyla temsil ettiği İtalyan Fantini firması, banyolara eşsiz tasarımlar sunuyor. Suyun rahatlatıcı etkisini yansıtan Acqua Zone, Acquadolce, Mint, MilanoSlim ve Lame, yeni nesil banyo dekorasyonlarında ilk tercih olacak…

Fantasia Seramik banyolara son teknoloji yeni tasarımlar sunuyor!

Fantasia Seramik’in Türkiye'de başarıyla temsil ettiği İtalyan Fantini firması, suyun rahatlatıcı etkisi ve teknolojinin kusursuz uyumunu yansıtan Acqua Zone, Acquadolce, Mint, MilanoSlim ve Lame, yeni nesil banyo dekorasyonlarında ilk tercih olacak…

Fantasia Seramik teknolojiyi tasarimla buluşturdu!

Fantasia Seramik’in Türkiye’de başarıyla temsil ettiği İtalyan Fantini firması, banyolara eşsiz tasarımlar sunuyor. Teknolojinin kusursuz uyumunu yansıtan Acqua Zone, Acquadolce, Mint, MilanoSlim ve Lame, yeni nesil banyo dekorasyonlarında ilk tercih olac

Ege Seramik yeni serilerini Amerika’da tanıtacak!

Türk seramik sektörünün lider markalarından Ege Seramik, özgün ve şık tasarımlarını 14-17 Nisan tarihlerinde Amerika’nın Orlando şehrinde düzenlenecek Coverings Fuarı’nda tanıtacak.

Ege Seramik MosBuild Fuarı’na katılacak!

Özgün tasarımları ve iddialı teknolojisi ile seramik sektörünün lider markalarından biri olan Ege Seramik 31 Mart-03 Nisan tarihleri arasında Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenecek olan MosBuild Fuarı’na katılıyor.

Fantasia seramik markaları 2015 Haberi

Fantasia seramik markaları 2015

Türkiye’de satışa sunduğu seçkin koleksiyonlarla adından sıkça söz ettiren Fantasia Seramik’in temsil ettiği markalar Cersaie Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıtacak. Seramik ve banyo aksesuarları sektöründe uluslararası birçok firmanın ürünlerini sergileyeceği fuarda Fantasia Seramik’in Ariostea, ArtCeram, Bisazza, Cerdisa, Italgraniti, Newker, Petracer’s ve Roca markaları sıra dışı ürünleriyle fuar ziyaretçilerini karşılayacak…


Geniş ürün yelpazesi ve her tarza hitap eden koleksiyonlarıyla iç mimar ve tasarımcıların ilk tercihi Fantasia Seramik’in temsilciliğini yaptığı markalar, dünyanın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen Cersaie 2015’te ürünlerini sergileyecek. İtalya’nın Bologna kentinde 28 Eylül-2 Ekim 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara çok sayıda uluslararası firma katılacak. Ariostea, ArtCeram, Bisazza, Cerdisa, Italgraniti, Newker, Petracer’s ve Roca markalarının Fantasia Seramik tarafından Türkiye’de satışa sunulan koleksiyonları da fuar boyunca ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.


Porselen üretimindeki...